Slavne zvezdnice, ki so podlegle lepotnim operacijam, a svojo odločitev krepko obžalujejo

Slavne zvezdnice obžalujejo svoje lepotne operacije, kot so povečanje prsi in vbrizgavanje botoksa. Ashley Tisdale, Chrissy Teigen, Gisele Bündchen, Victoria Beckham, Nicole Kidman in Courteney Cox so le nekatere izmed njih.

Slavne zvezdnice, ki so podlegle lepotnim operacijam, a svojo odločitev krepko obžalujejo - Foto: Profimedia

Zaradi kompleksa, želje po boljšem videzu, pritiska, boja proti minevanju časa... Številne znane osebnosti (in vedno več znanih moških) so se v nekem obdobju svojega življenja odločile za lepotno operacijo. Najpogostejše so povečanje prsi z vsadki in injekcije botoksa za izginotje izraznih gub. Nekatere od teh operacij so opravljene, ko so premladi, druge brez premisleka o posledicah, nekatere pa preprosto nimajo pričakovanega rezultata. Vendar je pomembno, da se vse več zvezdnikov ne boji priznati, da obžalujejo svoje popravke.

Ne spreglejte:

Med zadnjimi je o svoji izkušnji spregovorila igralka Ashley Tisdale, vendar jih je še več. Jane Fonda je pred kratkim napovedala, da bo opustila operacije in se želi sprejeti takšno, kot je. Nicole Kidman, Cameron Diaz in Courteney Cox so nekatere od zvezdnic, ki pravijo, da jim je botoks ukradel izraznost in spremenil obraz bolj, kot bi si želele. Preverite seznam imen zvezdnic, ki so javno priznale svojo napako, mi pa jim čestitamo za pogumen korak, da so o svojih "spodletelih" odločitvah pripravljene spregovoriti.

Ashley Tisdale

Ashley Tisdale, igralka, ki je zaslovela z muzikalom "High School Musical", je na svojem Instagram profilu povedala, kako je šla skozi postopek odstranitve prsnih vsadkov in zakaj se je pri 35 letih odločila za to. "Kot veste, sem zelo odkrito spregovorila o svojem duševnem zdravju in mislim, da je to prav tako pomembno. Pred leti sem opravila operacijo povečanja prsi. Pred operacijo sem imela nenehno občutek, da je moje telo slabše, zato sem mislila, da se bom zaradi te spremembe počutila bolj popolno in samozavestno. In za kratek čas je bilo tako. Vendar sem se postopoma začela spopadati z manjšimi zdravstvenimi težavami, ki se niso zdaleč skladale: občutljivostjo na hrano in težavami s črevesjem, za katere sem mislila, da bi jih lahko povzročili moji vsadki. Zato sem se lansko zimo odločila, da bom odstranila vsadke. Zgornja fotografija je bila posneta dva meseca po operaciji odstranitve vsadkov in mislim, da lahko poveste, kako srečna sem, da sem končno v celoti jaz".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashley Tisdale (@ashleytisdale)

Chrissy Teigen

Manekenka, ki je leta 2010 zaslovela po zaslugi revije Sports Illustrated, si je pri 20 letih dala povečati prsi, da bi bila dobro videti v kopalkah. "Takrat sem si mislila, da če bom morala pozirati, jih želim imeti 'čvrste', potem pa sem imela otroke, napolnile so se z mlekom in se nato izpraznile... zdaj so problem." Čeprav ve, da je treba vsadke vsake toliko časa zamenjati, se za to ni pripravljena odločiti. "Vem, da jih je treba menjati vsakih deset let, vendar ko imaš otroke, razmišljaš o tveganjih, povezanih z operacijo, in mislim, da si zagotovo ne želim umreti pri operaciji dojk."

Jane Fonda

Jane Fonda je v intervjuju za kanadsko Elle izjavila, da se odpoveduje operacijam. "Ne morem se pretvarjati, da nisem nečimrna, vendar ne bo več plastičnih operacij, ne bom imela nobene operacije več. Vsak dan se moram truditi, da se sprejmem."

Fonda je priznala, da se je v preteklih letih večkrat zatekla k operacijam. "Sovražim dejstvo, da sem morala spremeniti svojo postavo, da bi se počutila dobro. Učili so me, da moram biti vitka in lepa, če želim, da me sprejmejo. To povzroča veliko težav. Želim si, da ne bi bil takšen. Všeč so mi stari obrazi, ki so se vživeli v življenje."

Courteney Cox

Courteney Cox , ki je v seriji Prijatelji igrala Monico, obžaluje, da se je zatekla k botoksu, ker ni mogla niti pravilno premikati obraza. Vendar priznava, da je vse to posledica pritiska: "Biti ženska v tej industriji ni najlažja stvar na svetu, vendar mislim, da sem se naučila lekcije." Zdaj se z življenjem sooča drugače. "Imam nov moto: pustite stvari biti. Nekateri deli staranja so fantastični, na primer opazovanje hčerke, kako se prebija skozi igro življenja."

Nicole Kidman

"Uporabila sem botoks, čeprav mi rezultat ni bil všeč. Ne uporabljam je več in zdaj lahko spet premikam čelo," je leta 2011 povedala igralka. Tri leta pozneje se je v intervjuju še bolj odprla in pojasnila, da je to storila zaradi pritiska in želje po boljšem videzu, kar je zelo razširjena hollywoodska bolezen. "Lahko rečem, da ga nisem več uporabila in da je to, kar vidite zdaj, posledica zdravega načina življenja, izogibanja tobačnemu dimu in spanja toliko ur, kolikor lahko. Brez operacije," je dejala.

Gisele Bündchen

Vrhunska svetovna igralka je v svoji avtobiografiji "Lessons: My Journey to a Meaningful Life" brez težav razkrila, kako se je njeno samospoštovanje zamajalo, ko je dojila dva otroka in začela prejemati negativne komentarje o spremembi tega dela telesa. Na koncu je bila operirana. "Začela sem se počutiti zelo nelagodno zaradi velikosti svojih prsi. Postala sem jezna in depresivna. Delala sem to zase, vendar sem spoznala, da sem to počela predvsem zato, da bi ugajala drugim," pravi. Stoodstotno jo obžaluje: "ena najbolj neprijetnih odločitev v mojem življenju."

Victoria Beckham

Oblikovalka je šla tako daleč, da si je odstranila vsadke, ker so bili nesorazmerni s preostalo postavo, in celo napisala pismo svoji 18-letnici: "Vsa ta leta sem to zanikala (operacijo povečanja prsi) in to je bil simptom negotovosti. Bodite zadovoljni s tem, kar imate."

Gwyneth Paltrow

Še ena zvezdnica, ki obžaluje svoje popravke, je Gwyneth. Zdaj je velika zagovornica naravnega načina življenja in objavljanja fotografij brez ličil, v preteklosti pa se je zatekala k nošenju bokseric in v intervjuju za Harper's Bazaar dejala, da je bila, ko jih je nosila, "videti kot nora oseba".

Cameron Diaz

Enako se je zgodilo tudi igralki, čeprav je morala to storiti le enkrat. Videti je bila tako čudno, da ni hotela poskusiti še enkrat. "Raje vidim, da je moj obraz videti star, kot pa da je obraz, ki mi ne pripada," je dejala.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Kako odstraniti ličila? 8 pogostih in razširjenih napak, ki bi se jim pri odstranjevanju ličil morali izogniti

Priporočamo tudi:Čudežna mešanica, ki obljublja izgubo kilogramov: Kombinacija, ki združuje dve shujševalni sestavini, ne slovi po okusu, a daje neverjetne rezultate

Najbolj brano