To je šminka, ki vam bo najbolje pristajala glede na nebesno znamenje

Se barva šminke vašega nebesnega znamenja ujema z vašo osebnostjo?

To je šminka, ki vam bo najbolje pristajala glede na nebesno znamenje - Foto: Profimedia

Ne glede na to, ali se retrogradni Merkur igra z našim razpoloženjem, če našo dejavnost na Tinderju pogojujemo z ujemanjem nebesnih znamenj, ali pa obsesivno beremo naš dnevni/mesečni/letni (izberite po potrebi) horoskop, je zanesljivo reči, da se na nebesna znamenja močno zanašamo.

Ko je kraljica ličil Rihanna s pomočjo svoje znamke Fenty Beauty določila natančen odtenek šminke, ki bi ga morali nositi glede na naše nebesno znamenje, nas je ideja o življenju v sozvočju z nebesnimi znamenji še bolj prevzela.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) on

Najti odtenek šminke, ki popolnoma ustreza ne le našemu tonu kože, ampak tudi našim kompleksnim osebnostnim lastnostim, je večno poslanstvo.

Ali temno rdeča izraža, kako zvesti smo svojim prijateljem in laska svetli polti?

Ali bo globoko vijolična pristajala olivni polti in izražala, kako smo cel mesec varčni, da bi si lahko konec meseca kupili torbico, ki si jo že tako dolgo želimo?

Na srečo je na ta vprašanja za nas odgovorila RiRi in razkrila idealen odtenek šminke Fenty Beauty Mattemoiselle za vsako fantastično nebesno znamenje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) on

Za zvestega raka s spremenljivim razpoloženjem je pevka predpisala prefinjen rjavkast odtenek, imenovan PMS, medtem ko je kreativnim ribam, ki so lahko sladke kot med ali smrtonosne kot strup, dodeljen živo roza odtenek.

Vodnarju je primerno namenila morsko modri odtenek Clapback, levom opečnato oranžen odtenek Saw-C, škorpijonom pa Violet Fury v vijolični barvi.

Fotografije: Profimedia, Instagram

Preberite še: Modne revije Victoria's Secret letos ne bo! Vse, kar vemo nepričakovani novici

Priporočamo tudi: Amal Clooney je v Italiji žarela v tej prelepi obleki

Najbolj brano