Nagradni blog

Dekleta, žene in druga prelepa bitja tega planeta vabimo, da se nam pridružijo pri ustvarjanju naše spletne strani. Ponujamo namreč delovne pogoje, ki jih je nemogoče zavrniti: za pisanje bloga o kozmetičnih izdelkih Clinique bomo bogato nagradili tri najboljše avtorice. Da pa ne bi zadeve zavijali še bolj v tančico radovednosti, naj vam kar razkrijemo pogoje sodelovanja.

Nagradni blog - Foto: Fotografija: promocijski material

Vse, ki bi rade pisale blog, še rajši pa prejele nagrado, se prijavite po elektronski pošti: nagrade@elle.si, naslov sporočila pa naj bo: nagradni blog. Podatki, ki jih potrebujemo, so: ime, priimek, naslov, telefonska št., na kateri ste dosegljivi, starost, poklic ali delo ali konjiček, ki ga opravljate, tip kože, vaši interesi, vaše zanimivosti. Dodajte tudi svojo fotografijo. Prijave sprejemamo do 14. 6. 2007.

Med prispelimi prijavami bomo izbrali 12 blogerk, ki bodo o kozmetiki Clinique pisale blog. Spletna komisija bo v polfinalu izbrala 6 tistih, ki se bodo potegovale za glavne nagrade. Finalni izbor pa bo osrečil 3 najboljše blogerke, ki bodo nagrade tudi užile:

 • 1. nagrajenka bo dobila izdelke Clinique 3 step za celotno leto in komplet izdelkov za nego in ličenje Clinique;
 • 2. nagrajenka bo dobila komplet izdelkov za nego in ličenje Clinique;
 • 3. nagrajenka bo dobila komplet izdelkov za nego in ličenje Clinique.
 • Ker pa tudi sicer nismo bavbav, bomo prvih 120 prijavljenih nagradili z malim paketom negovalne kozmetike Clinique. Veselo na delo, punce!

  O kozmetiki, ki jo boste uporabljale in o njej pisale: Blagovna znamka Clinique je ena izmed vodilnih znamk v svetu prestižnih negovalnih, dekorativnih in parfumskih kozmetičnih izdelkov. Prepoznavna je po alergijsko testiranih in 100 % neodišavljenih negovalnih in dekorativnih izdelkih, ki nastajajo v sodelovanju s priznanimi dermatologi. Njihov izziv je bil vedno prilagoditi se individualnim potrebam kože, kar se odraža tudi v uspehu Clinique 3-step nege, posamezniku prilagojeni osnovni negi kože v treh korakih:

 • 1. čiščenje z milom Clinique Facial Soap
 • 2. odstranjevanje odmrlih celic s tonikom Clinique Clarifying Lotion
 • 3. vlaženje z losjonom Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion
 • Za več informacij obiščite www.clinique.com.

  Najbolj brano