"Na to nisem ponosna": Jane Fonda obžaluje lepotne operacije na obrazu, saj “ne želi biti videti deformirana”

14. 8. 2022
"Na to nisem ponosna": Jane Fonda obžaluje lepotne operacije na obrazu, saj “ne želi biti videti deformirana” (foto: Profimedia)
Profimedia

Jane Fonda se je odločila sprejeti staranje in prenehati z liftingom obraza, to sporočilo pa je javno delila, da bi navdihnila ženske določene starosti, da storijo enako.

Legendarna igralka Jane Fonda že desetletja vzbuja pozornost tako zaradi svojih igralskih dosežkov kot zaradi svoje lepote. Prav zaradi bremena, ki ga nosi oznaka "popolna lepota", je igralka v nekem trenutku začela posegati po botoksu in drugih metodah zategovanja kože v želji, da bi bila videti mlajša in bolj sveža, kot nam vsiljuje družba.

Vendar pa je vstop v 85. leto spremenil njen odnos, oskarjevka in aktivistka pa se je odločila, da preneha z liftingom obraza.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

Preberite tudi: Jane Fonda pokazala, kako pri 70 in več letih nositi večno suknjič iz tvida

Jane Fonda čudovita v elegantnih belih hlačah in mokasinkah, popolnem videzu za ženske nad 60 let

"Stara sem skoraj 85 let, a nisem videti tako stara," je povedala zvezdnica. Dodaja, da želi mladim pomagati, da se "nehajo bati starosti" in "da bi ljudje razumeli, da to, da si v določenih letih, ne pomeni, da se moraš odpovedati življenju, zabavi, ampak da lahko še vedno imaš fante ali dekleta, da si najdeš nove prijatelje ali karkoli želiš početi."

Jane Fonda, ki svojih let ne skriva pred ljudmi, se zaveda, da je v prednosti. "Imaš denar," je rekla svojim notranjim razmišljanjem o staranju. "Lahko si privoščiš trenerja. Lahko si privoščiš plastično operacijo. Lahko si privoščiš nego obraza. Lahko si privoščiš stvari, ki ti pomagajo ohraniti mladosten videz. To je pravilno. Denar pomaga. Dobri geni in veliko denarja, kot je nekdo rekel. Toda medtem ko to govorim, mislim, da vsi poznamo veliko bogatih žensk, ki so imele vse vrste liftingov obraza in podobne stvari, in so videti grozno. Imela sem lifting obraza in nehala, ker nočem izgledati deformirano. Nisem ponosna na to, da sem ga imela."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

Jane Fonda je za Vogue še povedala, da svojemu obrazu ne bi naredila ničesar, če bi lahko zavrtela čas nazaj.

"Veliko žensk je zasvojenih s [postopki]," je za Vogue povedala Jane Fonda. "Ne delam veliko neg obraza. Ne zapravim veliko denarja za kreme za obraz ali kaj podobnega, vendar sem hidrirana, spim, se gibam, izogibam se soncu in imam dobre prijatelje, ki me spravljajo v smeh. Tudi smeh je dobra stvar."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Strokovnjakinja za kraljevo družino trdi, da je Meghan Markle “ženska brez vidnega talenta”, ki “misli, da vse ve”

Priporočamo tudi: 3 pijače, ki hidrirajo celo bolj kot voda (in nas naredijo lepše): Potešite svojo žejo in koži povrnite sijaj