Na Jasi - naravna in organska kozmetika

Le nekaj dni nazaj je zaživela nova spletna trgovina z naravno in organsko kozmetiko NaJasi.si, kjer nam bodo pomagali poskrbeti, da naša koža ostane zdrava, lepa in negovana.

Na Jasi - naravna in organska kozmetika - Foto: Fotografija: najasi.si

Pozdravljamo naravno!

Vsi vemo, da je narava že od nekdaj naša najboljša prijateljica. Ponuja nam vse, kar potrebujemo za zdravje in lepoto, le poiskati moramo znati vse tisto, kar je za nas najbolj ustrezno.

Naravne in organske sestavine so najboljše v boju proti raznim nadlogam, boleznim, alergijam in ostalim poškodbam na koži, ki so posledica onesnaženja in odtujitve človeka od narave. Koža ima prirojeno modrost in sposobnost, da uporabi potrebne učinkovite sestavine iz narave. Le priskrbeti ji jih moramo.

Po pomoč - na jaso

In zato nam bo na pomoč priskočila tudi spletna trgovina Na Jasi, kjer verjamejo, da zdrava skrb za kožo ne vsebuje sintetičnih sestavin in konzervansov, ki lahko kožo poškodujejo ali celo povzročijo različne bolezni. Trdno so prepričani, da naravne in ogranske sestavine najbolje ščitijo in negujejo našo kožo in telo ter ju ohranjajo zdrava.

Ekološko

Pozorni so na to, da njihovo delovanje čim manj vpliva in posega v naravno okolje okoli nas, ter da izdelki, ki vam jih ponujajo, niso testirani na živalih.

Le najboljše in z najboljšimi nameni

Skrbno pazijo, da so izpolnjeni prav vsi pogoji, brez izjeme, saj želijo ponuditi res najboljše izdelke, ki bodo pozitivno vplivali na našo kožo in telo. Njihovo načelo je, da ponujajo izdelke, ki bi jih mirne vesti priporočili prijateljem in ki jih uporabljamo tudi sami.

Ponudba

Ta trenutek ponujajo blagovni znamki Trevarno (Velika Britanija in Eco cosmetics (Nemčija), že kmalu pa prihaja tudi tretja Juice Beauty (ZDA).

Pišite jim

Pišite jim na info@najasi.si. E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled pa potrebujete Javascript. Na vsa vprašanja obljubljajo odgovoriti v najkrajšem možnem času.

Najbolj brano