L'Oréal, Lancôme, Bottega Veneta, Opium, Chanel

Kratke lepotne novice.

L'Oréal, Lancôme, Bottega Veneta, Opium, Chanel - Foto: Fotografija www.loreal-paris.co.uk, Fotografija Imaxtree, Fotografija promocijski material

Nova L'Oréalova reklama z britansko starleto Cheryl Cole v glavni vlogi je povzročila nemalo razburjenja. Pevka namreč v oglasu nosi lasne podaljške, kar kritiki označujejo kot zavajajoče. Ampak, ker reklama za izdelke za nego las vsebuje stavek „Oblikovano z nekaj naravnimi podaljški“, se le-te ne bo umaknilo z etra.

Za deseto obletnico linije Juicy Tubes naslednje leto Lancôme pripravlja manjše presenečenje. Podjetje planira ustvariti štiri barvne palete glosov, katere bodo vsebovale samo naravne sestavine. Ena izmed njih bo med.

Dišeče

Še ena modna hiša bo dobila svojo dišavo. Pri modni znamki Bottega Veneta že ustvarjajo svoj prvi parfum, za katerega bo odgovoren kar njihov kreativni vodja Tomas Maier.

Božič prinaša Opium. Legendarni parfum pokojnega oblikovalca Yves Sainta Laurenta bo tokrat shranjen v japonsko oblikovani steklenički, v črnih in rdečih tonih. Nov opij je nastal izpod prstov ustvarjalnega vodje Stefana Pilatija ter Fabiena Barona. Kombinacija svežih akordov s toplo osnovo. Mandarina, bergamot in lilija v osnovi ter mira, nagelj in vanilja v srcu. V reklamni kampanji, katero je posnel dvojec Mert & Marcus, nastopa manekenka Karen Elson.

Nohtki

Chanelov lak za nohte žadasto zelene barve, katera predstavlja enega izmed jesensko-zimskih trendov, je razprodan. Medtem pa ljudje zanj plačujejo tudi več kot sto dolarjev preko eBayja.

Kar pa se tiče produktov proti staranju za vaše nohte. Trenutno ni dokazov, da bi kaj takega resnično pomagalo.

Zanimivo

Plastični kirurgi na Otoku priznavajo, da kar dvajset procentov njihovih pacientov pošljejo k psihologu zaradi nerealističnih pričakovanj. Pacienti, ki jih lepotni čudodelci lahko zavrnejo, so tako ženske kot moški.

Moški zapravljajo vedno več denarja na kozmetične preparate. Kiehl's poroča, da se je neverejtno povečalo število povpraševanj po izdelkih, ki pomagajo proti zabuhlim očem ter temnim kolobarjem okoli njih.

Najnovejše študije so pokazale, da barva kože odraža zdravje in privlačnost ljudi. Raziskovalci trdijo, da je rožnat, rumenkast ten najbolj zdrav. Za dosego tega predlagajo zdravo dieto. Rumenkastega lahko dosežemo z uživanjem sadja in zelenjave. Ter seveda z odpovedjo nezdravih razvad (npr. kajenje).

Najbolj brano