Kako Sophia Loren začne svoj dan in zakaj je tudi pri svojih 89. letih videti tako popolna? Skrivnost je v eni navadi, ki je nikoli ne preskoči

Ena najlepših žensk vseh časov ima tudi pri svojih 88 letih svoje rutine, ko gre za nego telesa in videza.

Kako Sophia Loren začne svoj dan in zakaj je tudi pri svojih 89. letih videti tako popolna? Skrivnost je v eni navadi, ki je nikoli ne preskoči - Foto: Profimedia

89-letna italijanska igralka Sophia Loren še naprej navdušuje s svojo lepoto, čeprav je že krepko zagazila v deveto desetletje. Ker se je vztrajno zavedala svojih pomanjkljivosti, nikoli ni želela spremeniti svojega pristnega videza in prav ta pristnost ji je prinesla neskončno spoštovanje.

Ta italijanska lepotica je nedvomno ambasadorka naravne lepote in še naprej skrbi za dosledno nego znotraj in zunaj.

Ne spreglejte: 

Ko gre za vir njene večne mladosti, Sophia Loren izpostavlja tri ključne vidike:

Prvič, vaš um – moč uma je njegov neizčrpen vir navdiha in vitalnosti. Vsestranska in nadarjena Sofia je vedno negovala svoj intelekt in mu omogočala, da je cvetel in bil neizčrpen vir ustvarjalnosti.

Drugič, talent – ​​njen izjemen igralski talent in umetniški izraz sta globoko zaznamovala njeno kariero in osebnost, ta notranji žar pa se je prelil tudi v njen fizični videz.

Tretjič, življenjska ustvarjalnost - skozi vsako leto svojega življenja je Sophia Loren živela ustvarjalno in svobodno, sledila svojim strastem in sanjala velike sanje.

Ko je Sophia govorila o svojem videzu, je vedno poudarjala, da je lepoto podedovala po mami, ki jo je imela za najlepšo žensko na svetu. Tudi pri 89 letih ne zamudi niti ene rutine, s katero vsako jutro začne dan.

Sofia pravi, da je za njeno vitalnost pomembno zgodnje zbujanje, okoli petih zjutraj, ko gre na sprehod. Park v bližini njene hiše je postal njen očarljiv kotiček za razmislek.

"Vedno se zbudim zgodaj, okrog petih zjutraj, in prvo uro namenim sprehodu. Vem, da se vedno najde dovolj dober izgovor, da ne telovadiš, saj jih najdem vsaj pet na dnevni bazi, a ne obupam. Ko se sprehajam po parku blizu svoje hiše, vedno pomislim, 'Morda se bo za naslednjim vogalom pred mano pojavilo nekaj lepega'," je povedala igralka.

Ne glede na vse izzive in skušnjave pa igralka ne opusti jutranje aktivnosti, ki vključuje trebušne mišice in lahkotno raztezanje doma, s čimer si posveča pozornost in nego. A njen videz in sijoča ​​polt nista le posledica zunanjih ritualov, temveč tudi globokega notranjega ravnovesja.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je edini način, kako lahko jeste ogljikove hidrate, kolikor želite, ne da bi pridobili na teži

Priporočamo tudi: Klasična bela srajca ima nov videz: To je stil, ki ga bomo nosili letošnjo jesen in zimo po vzoru modne brvi

Najbolj brano