Klasična bela srajca ima nov videz: To je stil, ki ga bomo nosili letošnjo jesen in zimo po vzoru modne brvi

Najlepši modeli in slogi, ki jih ne smete zamuditi v novi sezoni.

Klasična bela srajca ima nov videz: To je stil, ki ga bomo nosili letošnjo jesen in zimo po vzoru modne brvi - Foto: Profimedia

Lepa srajca nas lahko obleče v svoji preprostosti in je lahko osrednji del naše obleke, če je kakovostna in se nam prilega kot rokavica, saj je vidna s prostim očesom in lahko resnično naredi razliko. Na modnih brveh, posvečenih jesensko-zimski modi 2023/2024, je bilo toliko stilov in modelov srajc, ki so poudarjali, da je srajca resnično bistveno in obvezno oblačilo, ki ga je treba nositi 12 mesecev na leto. 

Od klasične bele srajce, ki ne sme manjkati v naši omari in ki jo Gucci kombinira s preveliko sivo moško obleko, do črtaste srajce, ki jo Bottega Veneta na modno brv pripelje z ujemajočimi se boksericami. Od srajce z maksi pentljo, ki jo Saint Laurent predlaga za nošenje s krilom in usnjeno bomber jakno, do srajce iz džinsa, ki jo lahko nosite v popolnem videzu iz džinsa (vsaj po mnenju Ami Paris), srajce za jesen in zimo 2023/2024 so resnično neustavljive. Potem je tu usnjena srajca, ki je pri Loeweu krojena in s kratkimi rokavi, ali srajca kot ki pri Louisu Vuittonu postane mini obleka za nošenje z jopičem, ali celo srajca z žepi z našitki, kot jo predlaga Prada.

Ami Paris

Balmain

Bottega Veneta

Dolce & Gabbana

Dior

Etro

Gucci

Loewe

Louis Vuitton

Prada

Saint Laurent

Sportmax

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je edina jakna, ki jo potrebujete to jesen: Izbrali smo 10 najlepših usnjenih jaken

Priporočamo tudi: Meghan Markle na igrah Invictus ni nosila svojega zaročnega prstana. Oboževalci sklepajo, zakaj

Najbolj brano