Meghan Markle na igrah Invictus ni nosila svojega zaročnega prstana. Oboževalci sklepajo, zakaj

Razlog je manj dramatičen, kot bi pričakovali.

Meghan Markle na igrah Invictus ni nosila svojega zaročnega prstana. Oboževalci sklepajo, zakaj - Foto: Profimedia

Meghan Markle se je s princem Harryjem prejšnji teden v Düsseldorfu v Nemčiji ponovno srečala na potekajočih igrah Invictus Games 2023 in pred kamerami se je zdelo, da sta se resnično srečna. Vendar so nekateri opazili, da je med ljubezenskimi trenutki manjkal Meghanin zaročni prstan, ki ga je dobila od Harryja. Nosila je le poročni prstan in obroček, ki za par za večnost.

Za njegovo odsotnostjo pa ni nobene drame: Ljudem so povedali, da je prstan "na popravilu, ker je popustil nastavek".

Meghan in Harry sta bila na večini dogodkov, ki sta se jih udeležila skupaj, zelo naklonjena, držala sta se za roke, se prijemala in še kaj.

Meghan in Harry sta s svojimi ljubkovalnimi trenutki v popolnem nasprotju z zaposlenima kraljevima članoma Kate Middleton in princem Williamom, ki na kraljevih dogodkih skoraj nikoli ne pokažeta ljubezni. Vendar pa tudi za zaposlene kraljeve družinske člane ne obstaja protokol, ki bi prepovedoval izkazovanje naklonjenosti.

Ustanoviteljica in direktorica Beaumont Etiquette Myka Meier, Britanka in Američanka, ki jo je usposobila nekdanja članica gospodinjstva kraljice Elizabete II, je julija 2018 za Elle.com odkrito predstavila protokol.

"Od vsakega kraljevega para je odvisno, kako naklonjena si bodsta," je dejala. "Ni protokola, ki bi jim zapovedoval, da se ne smejo objemati, poljubljati ali dotikati. Takšnih pravil ni. Vsakemu višjemu članu kraljeve družine je zaupano, da presodi, kaj je primerno in kdaj. Gre za to, da se jim zaupa, da lahko te odločitve sprejmejo sami."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Oboževalci se sprašujejo, kaj se je zgodilo z roko Kate Middleton? Način, kako se je poškodovala, pove, kakšna mama je

Priporočamo tudi: Mega trendi stajling, s katerim ne morete zgrešiti: Meghan Markle nosi čevlje, ki jih potrebujete to jesen

Morda vas bo zanimal tudi ta pogovor, ki ga vodi Borut Pahor.

Najbolj brano