Neinvazivna rešitev proti staranju, ki deluje in učinkuje v zavetju doma

Govorimo o dnevni negi, s katero si lahko lifting privoščite kar doma. Na obrazu deluje kot pravi specialist za napeto kožo in mladosten sijaj in tako predstavlja novo neinvazivno rešitev proti staranju.

Promocijsko sporočilo, 13. 2. 2020
Neinvazivna rešitev proti staranju, ki deluje in učinkuje v zavetju doma - Foto: PROMO, SHUTTERSTOCK

Neinvazivni estetski posegi so danes postali že skorajda del lepotne rutine, na drugi strani pa temu vse bolj uspešno sledijo negovalni kozmetični izdelki, ki lahko z ustreznimi sestavinami že poskrbijo za zelo primerljive rezultate. Tega so prav gotovo vesele vse tiste ženske, ki zase najraje poskrbijo v zavetju svojega doma.

Lepotni tretmaji, ki delujejo doma

Če ste med temi, ki jim je za svojo lepoto najljubše skrbeti intimno, se pravi brez neposrednega vključevanja drugih ljudi, ki opravljajo neinvazivne estetske posege, potem je vredno poskusiti dnevno nego, ki so jo navdihnili prav takšni posegi in ki deluje in učinkuje tako, da se rezultati lahko kosajo s čisto pravim liftingom.

Vsak lepotni strokovnjak pa vam bo svetoval, da morate za svojo mladostnost skrbeti celostno. To pomeni, da poleg inovativne kreme v svojo domačo lepotno rutino vključite tudi bistvene korake, ki še pripomorejo k njeni učinkovitosti – to so pitje vode, prehrana, spanje in gibanje na svežem zraku. Seveda pa nikakor ne smete pozabiti tudi na zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki.

Redna in celovita nega

1 Voda

Vemo, da o tem že ptiči čivkajo, a to je zato, ker je pitje zadostnih količin vode neizpodbitno dejstvo, ki pomaga koži od znotraj ohranjati vlago in elastičnost, s tem pa tudi mladost. 

2 Hrana 

Od znotraj pa kožo seveda podprete tudi z ustrezno prehrano. Ta naj vsebuje dovolj proteinov, ki koži zagotavljajo svežino in elastičnost ter spodbujajo nastajanje aminokislin, ki tvorijo naravni kolagen. Odličen vir so ribe, jajca, piščančje prsi ... Vsekakor pa so za lepo kožo pomembne tudi maščobe, predvsem maščobne kisline omega 3 in omega 6, zato poleg rib na primer uživajte tudi mandlje.

Seveda nikar ne pozabite na hrano, ki vsebuje dovolj antikosidantov (preprečujejo nastanek škode, ki jo povzročajo prosti radikali, ki med drugim poškodujejo kolagen), vitaminov (predvsem C in A) in mineralov (selen spodbuja nastajanje kolagena).

3 Spanje

Če želite dobro svoji koži, poskrbite, da spite dovolj, vsaj sedem do osem ur na noč! Med spanjem se izloča veliko rastnega hormona, odgovornega za regeneracijo celic. UV-poškodbe, ki nastanejo čez dan, so popravljene, vse do jutra se v koži odvija pravi tretma proti staranju – poroženele kožne luske odpadejo, škodljive snovi se razgradijo, celjenje se pospeši. 

4 Gibanje in sproščanje

Z rednim gibanjem bo vaša koža vsekakor lepša, saj telo s potenjem iz nje izloča strupe (pore se odprejo, zato se lahko odvečni sebum in umazanija naravno izločita), poleg tega se med vadbo izboljša prekrvitev kože. Če se gibljemo še na svežem zraku, to pomeni, da telo prejme več kisika, kar je seveda dobro tudi za kožo. In da ne govorimo o sproščanju oziroma učinku proti stresu, ki ga prinaša gibanje in ima prav tako velik vpliv na lepoto kože (naravno se zmanjša raven stresnih hormonov v telesu). 

Dnevna nega, ki so jo navdihnili estetski postopki

Razvoj inovativnih kozmetičnih izdelkov, ki se približujejo konceptu estetske medicine, vse bolj napreduje. Z delovanjem izjemnih sestavin ti posnemajo rezultate neinvazivnih tretmajev proti staranju, zlasti tistih, ki spodbujajo proizvodnjo kolagena in s tem progresivno odpravljajo znake staranja.

Takšna je vsekakor nega z novo generacijo izdelkov Vichy, ki bo za vaš lifting poskrbela kar naravnost iz vaše toaletne omarice. Liftactiv Collagen Specialist je namreč obogaten z močnimi dermatološkimi sestavinami naravnega izvora: mineralizirana termalna voda Vichy je prvič združena s peptidi proti staranju in vitaminom Cg, kar se je izkazalo za nadvse učinkovito kombinacijo, ki uspešno preprečuje nastanek znakov izgube kolagena na koži ter vidno preoblikuje obraz.

To dokazujejo tudi testi uporabe te dnevne nege proti staranju, saj je bila koža pri ženskah po osmih tednih nege za kar 87 odstotkov prožnejša, 65 odstotkov polnejša in 62 odstotkov gostejša, ženske pa so bile seveda 100-odstotno zadovoljne.

P. S. Na voljo vam je tudi dnevna nega Liftactiv Collagen Specialist SPF 25, ki poleg te ekskluzivne kombinacije sestavin, ki deluje proti izgubi kolagena, vsebuje še širok spekter UVA- in UVB-zaščite. 

Svojo nego Liftactiv Collagen Specialist si lahko priskrbite TU.

Najbolj brano