NATEČAJ: Postanite nova ambasadorka Vichy Slow Âge

Fotografirajte se s svojim najljubšim Slow Âge izdelkom in postanite nova ambasadorka in zvezda Slow Âge videa.

Promocijsko sporočilo, 20. 10. 2017

Tesa Jurjaševič je priznana fashion blogerka, avtorica Magnifique bloga in glavna zvezda Slow Age videa, ki v katerem je predstavila svoje modne stylinge za znamko Vichy. Povprašali smo jo o njenih začetkih, nasvetih ter modnemu in lepotnemu stilu, na katerega prisega. 

Elle: Kako bi lahko najboljše opisala svojo "službo" fashion blogerke?

Služba modne blogerke je kreativna, razgibana, svobodna, na trenutke precej stresna, neprevidljiva, a hkrati izjemno zanimiva in polna novih izkušenj in doživetij.

Elle: Kdaj in kako si začela?

S pisanjem bloga sem kot ena prvih modnih blogerk pri nas začela precej mlada, natančneje pri sedemnajstih letih. Na idejo sem prišla, ko sem tuje modne bloge slučajno odkrila med brskanjem po spletu in me je ideja, da lahko tudi "navadna smrtnica" postane del te ogromne, veličastne modne industrije tako navdušila, da sem s pisanjem pričela tudi sama. Takrat s pomočjo starega "digitalca" in naveličane sestrice, ki je bila kar nekaj časa moj fotograf! :)

Elle: Nam lahko opišeš kako izgleda tvoj tipičen dan, teden?

Ko sem v Ljubljani se moj dan začne precej zgodaj, brez budilke se namreč vsak dan zbudim okroh 6h zjutraj. Sledi moj najljubši del dneva, zajtrk in kavica. Dopoldne ponavadi preživim za računalnikom ob odgovorjanju na maile in pripravljanju vsebin. Sledi izbiranje stajlingov in fotkanje, vmes pa me čakajo še različni sestanki in dogodki.

Elle: Se uspeš v tempu, ki ga narekuje tvoja služba ustaviti, vzeti trenutek zase?

Vsekakor. Za dobro počutje in dober izgled mislim, da je ključno da se znam v tem hitrem tempu ustaviti in si vzeti čas zase. Tako vsak prost trenutek izkoristim za pobeg v naravo, različne športne aktivnosti ali pa preprosto za ogled dobrega filma oziroma branje dobre knjige. To je čas, ko se izklopim, ko se za trenutek odmaknem od telefona in računalnika, čas samo zame, da se sprostim in napolnim z energijo.

Elle: Kakšni modni in lepotni stili te trenutno navdušujejo, katere ne maraš?

Menim da je tako moj modni kot tudi "lepotni" stil precej minimalističen. Tako imam pri modi rada močne, posamezne kose, kot je dober suknjič v kombinaciji s klasičnimi oblačili kot so črne kavbojke ali jeans. Podobno je pri ličenju, kjer v resnici uporabljam precej malo proizvodov, z izjemo črnega eyelinerja, ki je postal obvezen del mojega videza! :)

Postanite nova ambasadorka Vichy Slow Âge

Pri Vichyju si želijo, da vse ženske postanejo najboljša različica sebe, zato iščejo novo ambasadorko za svojo linijo proizvodov Vichy Slow Âge. Če ste pristna, karizmatična in inovativna lahko ambasadorka, tako kot Tesa, postanete prav vi. Fotografirajte se s svojim najljubšim Vichy Slow Âge izdelkom in postanite nova zvezda Slow Âge videa.

                                Prijavite se TUKAJ!

Najbolj brano