5 skrivnosti ličenja Jennifer Lopez, zaradi katerih je videti mladostna in sveža: Preizkusite njene preproste tehnike ličenja

Oglejte si drobne, a učinkovite skrivnosti ličenja pevke in igralke Jennifer Lopez, s katerimi lahko popolnoma spremnite svoj videz, svojemu obrazu pa zagotovite mladosten sijaj. 

5 skrivnosti ličenja Jennifer Lopez, zaradi katerih je videti mladostna in sveža: Preizkusite njene preproste tehnike ličenja - Foto: Instagram

Jennifer Lopez se pogosto pošali, da je našla skrivnost večne mladosti in mi ji z lahkoto verjamemo, saj se zdi da se pevka z leti sploh ne spremeni. Če kaj, je videti vedno bolj igriva, mladostna in sijoča, kar pa je najpomembneje, ta oboževana pevka daje vtis, da se v svojem telesu in koži počuti odlično.  Glavna skrivnost njene lepote je popolnoma gladka in sijoča ​​koža, poudarek na ličnicah pa je tisto, kar zagotovi njen večno privlačen videz.

Čeprav je prva asociacija na Jennifer Lopez morda prav njeno telo v obliki peščene ure, pa nedvomno vsem v oči pade njena lepota, ki jo pevka odlično poudari z ličili. Pevka rada odločno stavi na  svoje kostanjeve oči, s katerimi rada eksperimentira, med tem ko svoje ustnice zgolj nežno obarva, tako pa obrazu zagotovi milino in nežnost.

Preberite še: Jennifer Lopez se je poslovila od svojih dolgih las: pevka je drastično skrajšala svojo pričesko in navdušila z novim videzom
Ombré rdečilo: nov način nanašanja rdečila za izklesane ličnice

Lahko bi trdili, da Jennifer Lopez svoja ličila obožuje v bronastih odtenkih, ki so vsekakor resnično vsestranska in omogočajo, da z njimi svoj videz zapeljete v vse pričakovane in želene nianse, si pričarate dnevni in sproščen videz ali pa se odločite za bolj elegantne možnosti. Glede na intenzivnost je tak make-up kot nalašč za dnevni in večerni videz.

Za vse dame, ki vse do sedaj še niste odkrile pravih nians ličenja, ki bi v celoti poudarile vaše kostanjeve oči, tako v sproščenih kot elegantnih variacijah,  predlagamo, da si skrbno in natančno ogledate, kako svoje oči poudari JLo in katere trike ta uspešna zvezdnica z vso vnemo uporablja. 

1. Poudarjene oči

Ikona rdeče preproge nedvomno izbere ličila, s katerimi poudari svoje oči, na način, da jim zagotovo izrazit "smokey" videz, prav tako pa odlično poudari svoje ličnice, ki celotnemu obrazu zagotovijo popoln učinek faceliftinga, tako pa pevka oplemeniti svoj končni videz. 

2. Nenavadna tehnika na očeh

Tehnika reza, obogatena s poudarjenimi linijami in barvami, je nekaj, česar se rada posluži zvezdnica, kadar želi obogatiti in oplemenititi svoj celoten videz. Če si teh posebnih rezov in dimenzij ličenja želite tudi sami, se pustite navdušiti nad videzom Jennifer Lopez, saj bo vas zagotovo popeljal iz vaše varne cone udobja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

3. Bronast videz

Jennifer Lopez je nedvomno prepoznavna po nežnih, bronastih tonih, ki božajo njen obraz, ustnice pa rada obarva v gole, zgolj biserno svetleče tone, ki odlično zaokrožijo celoten videz. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

4. Črtalo za oči

Poznan svinčnik, ki najbolje poudari in začrta obliko očesa, je zagotovo črtalo za oči, ki ga JLo naravnost obožuje tudi v notranjem delu očesa.

 
 
 
 
 
Viewwthisss postonInstagrammm
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ApostshareddbyyJenniferrLopezzz jlooo)

5. Črno poudarjene oči

Super dramatičen pogled na oči običajno vedno spremlja goli odtenek šminke, na katerega pogosto prisega tudi Jennifer Lopez. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Fotografije: Instagram/@jlo

Preberite še: Uspešno prepreči pojav sivih las, spodbuja rast las in jih globoko neguje: To učinkovito olje ima moč, da v trenutku spremeni stanje las

Priporočamo tudi: Selena Gomez zablestela na sinočnji rdeči preprogiSAGAwardsss. Oglejte si še ostale najlepše oblečene zvezde

Najbolj brano