Vitamini, na katere prisega tudi Jennifer Lopez: ta ključna sestavina izboljša prebavo in razstrupi telo

Si tudi vi želite takšne energije kot jo ima Jennifer Lopez - J.Lo? Potem morate slediti njenemu nasvetu vsakodnevnega uživanja Goli vitaminov.

Vitamini, na katere prisega tudi Jennifer Lopez: ta ključna sestavina izboljša prebavo in razstrupi telo - Foto: Instagram / Jennifer Lopez

Kaj so Goli vitamini?

Goli vitamini so vrhunski in zdravi prehranski dodatki, ki so polni naravnih živil in vitaminov. Izdelani so v Kaliforniji in so veganom prijazni, brez želatine, glutena in narejeni iz najkakovojstnejših organski sestavin. Podjetje Goli je v lanskem letu lansiralo 4 različne linije vitaminov, izmed katerih ima vsak svojo funkcijo. Pri predstavitvi vitaminov so izkoristili vitalnost Jennifer Lopez, ki je obraz njihove kampanje. Jennifer v kratkih reklamah prikaže glavne lastnosti vitaminov in na humorističen način izpostavi njihove prednosti. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goli Nutrition (@golinutrition)

Vitamini za razstrupitev telesa

Goli gumiji iz jabolčnega kisa pripomorejo k izboljšani prebavi, nahranijo vas z novo energijo in poskrbijo za svežo kožo ter razstrupitev telesa. S pomočjo teh vitaminov lahko uživate v vseh prednostih jabolčnega kisa, in se ob enem izognete neprijetnega vonja in okusa. Jabolčni kis namreč pripomore k zdravljenju aken, artritisa, kronične utrujenosti, sladkorne bolezni in uravnava vašo prebavo, zaradi česar je super sredstvo za hujšanje. Vse te sestavine so združene v obliki malih vitaminov, ki jih užijete 1-2-krat dnevno vsaj 4 mesece. Na tak način lahko torej nadzorujete svoj apetit, izboljšate svoje srce, okrepite energijo in razstrupite svoje telo.

Katere Goli vitamine še poznamo?

Jennifer Lopez v kampanji predstavi še preostale 3 vrste vitaminov: Gummiji Ashwaganda, gumiji s supersadjem in superzelenjavo.

Gummiji Ashwaganda vsebujejo zelišče, ki lajša stres in izboljša naš imunski sistem. Ashwaganda na živčni sistem deluje sproščujoče in s tem izboljša tudi našo kakovost življenja. Poleg tega podpira kakovost spanja, zmogljivost in vzdržljivost ter celo spolno življenje. Vitamini z supersadjem spodbujajo tvorbo kolagena, ohranjajo zdravje ter videz kože in podpirajo imunski sistem. Vsebujejo ogromno sadja, od marelic, robitin kivija pa vse do avokada, s pomočjo katerega podpirajo splošno dobro počutje. Superzeleni vitamini medtem z edinstveno mešanico super zelenja in probiotikov vzdržujejo zdravje prebave, imunskega sistema in skrbijo za splošno zdravje ter dobro počutje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goli Nutrition (@golinutrition)

Jennifer Lopez izdala recept do uravnoteženega življenjskega sloga

Jennifer Lopez v reklamah za vitamine Goli na humorističen način izkazuje svojo energijo in pozitivne lastnosti vsake linije vitaminov. Medtem ko med vadbo v športnem kompletu predstavi vitamine iz jabolčnega kisa, ki jo napajajo z energijo, pa popolnoma urejena za pisalno mizo izpostavi prednosti vitaminov z Ashwagadno, ki jo obdržijo mirno in uravnavajo stres. Na vitamine Goli pa ne prisega le hollywoodska zvezdnica, ampak tudi vplivnica Indira Ekič, ki je nekaj mesecev nazaj delila Goli vitamine in podala iskreno mnenje o njihovem okusu in učinku. Izpostavila je, da se pri vitaminih z jabolčnim kisom zares ne čuti kisa, zaradi česar jih ni težko uživati.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goli Nutrition (@golinutrition)

Kako dostopni so Goli vitamini?

Goli vitamini so na uradni spletni strani znižani za 15 %, kar pomeni, da lahko eno posodico 60 vitaminov kupimo za 14 dolarjev. Medtem jih v Sloveniji lahko naročimo na spletni strani frizerskega salona Med in Mleko, kjer prodajajo Goli vitamine z jabolčnim kisom.

Pripravila Nika Plantan

Fotografije: Profimedia

Preberite še:

Priporočamo tudi:

Najbolj brano