Ombré rdečilo: nov način nanašanja rdečila za izklesane ličnice

Se radi poslužite novih trendov ličenja ali raje vztrajate pri svoji vsakdanji rutini? Danes govorimo o novi tehniki nanašanja rdečila, ki je osvojila lepotne navdušenke, čas pa je, da osvoji tudi vaše srce.

Ombré rdečilo: nov način nanašanja rdečila za izklesane ličnice - Foto: Instagram

Ombré rdečilo je zelo enostaven trend ličenja, ki v nekaj sekundah ustvari definirane ličnice. Rdečilo v lepotno rutino vnese sijaj, okrepi ličnice in daje učinek zdravega sijaja. Zato je postal bistveni del rutine ličenja in nanj nismo pozabili niti v času vseh karanten in dala od doma, saj si z njim zagotovimo zdrav in sijoč videz. Ne samo, da rdečilo poživi naš obraz (tudi če smo spali le nekaj ur), takšen način ličenja tudi dvigne naš celoten obraz, in obrazu doda tako potrebno svežino in lesk. Najpomembneje pa je, da ne zahteva nobenih veščin, izkušenj, dragih izdelkov ali posebnih orodij. Vse kar potrebujete zagotovo že imate med svojimi najljubšimi lepotnimi pripomočki. 

Ombré je bil v zadnjih nekaj letih viden povsod, od ombre las do ombre nohtov in ustnic, zdaj pa se navdušujemo nad prekrasnim rdečilom, ki je tako enostaven za nanos, da ga je resnično vredno preizkusiti. Ta novodobna metoda,  ki sta jo prvotno predstavili umetnici ličenja Bex Campbell in Danielle Marcan, vključuje uporabo ne enega, temveč dveh odtenkov tekočega ali kremnega rdečila. Verjetno se sprašujete, zakaj bi kupili dva rdečila, če pa lahko uporabite enega?

No, vse je odvisno od učinka rdečila, ki ga želite ustvariti. Medtem ko eno samo rdečilo doda enobarvno tančico na lica, mešanje temnega in svetlega rdečila (ali različnih odtenkov) na koncu doda dimenzijo predelu ličnic, ki subtilno zaoblikuje in dvigne obraz. Trend je postal tako popularen, da so ga posvojili že mnogi lepotni navdušenci.

Ne spreglejte:
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Predstavljamo vam, kako v zgolj nekaj potezah s čopičem doseči zasenčeno rdečilo.

Metoda zahteva le dva odtenka kremnega ali tekočega rdečila, vendar pa se večina uporabnic odloči za vijoličen in roza odtenek. Vijoličen (ali temneje roza) odtenek nanesite na vrh ličnic in svetlejši odtenek malo nižje, vse skupaj zmešajte s prsti ali gobico in dobili boste subtilno, a laskavo konturo.

Umetnica ličenja Danielle Marcan nam predstavi svojo različico ombré rdečila z vijoličnim in biserno roza odtenkom. Nanese ju na vrh ličnic, da ustvari učinek raztezanja in dvigne celoten obraz.

@daniellemarcan ombre blush for this summer ulala! I used @bitebeauty Daycation whipped blushes #ad ♬ Keep Moving - Jungle

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bex (@bexcxmpbell)

Če se vas nikakor ne moremo prepričati z vijolično barvo ali pa se bojite kombiniranja večih barv, lahko mirne vesti roza rdečilo združite s temno rdečo barvo, ali pa uporabite samo eno in unikatno rdečilo, tako da nanesete večjo količino rdečila na vrh vaše ličnice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leila Nikea (@leilanikeaa)

Če želite dodati več globine, zamenjajte odtenke kot to stori umetnica ličenja Leila Nikea in jih zmešajte med seboj za večdimenzionalni ton, ki doda neverjetno dimenzijo. 

Fotografije: Instagram/@kourtneykardash

Preberite še: Dieta, ki upočasnjuje staranje: V svojo prehrano vključite teh 5 živil

Priporočamo tudi: Vračajo se te ikonične superge iz 80-ih. Poglejte, kako jih nositi

Najbolj brano