Nagradna igra: BOSS Nuit Pour Femme je zaključena!

Popolna in brezčasna mala črna oblekica je dobila zaveznico med dišavami – črno stek­leničko z vsebino, ki tako kot ta večni kos garderobe zagotavlja zadetek v polno. Izbrali smo novo lastnico BOSS Nuit Pour Femme.

Promocijsko sporočilo, 5. 10. 2012
Nagradna igra: BOSS Nuit Pour Femme je zaključena!

Srečna nagrajenka, ki se bo odela v novi vonj BOSS Nuit Pour Femme je:

  • Mateja Škoberne iz Brestaice

Čestitamo!

BOSS Nuit Pour Femme

je prefinjena nova dišava za ženske iz kolekcije BOSS dišav. Nastanek mamljivega in ženstvenega vonja je navdihnil najbolj ikonski simbol ženstvenega sloga – mala črna obleka ter trdna samozavest, ki jo vlije ženskam.

Dišavo sestavlja sodobna kompozicija ženstvenih cvetov pomešanih z iskrivimi zgornjimi notami. 

BOSS Nuit Pour Femme je popoln dodatek k mali črni obleki in predstavlja poživljajočo piko na i za BOSS žensko, ki se pripravlja na večerni odhod. Ponuja zagotovilo, da se bo počutila popolnoma urejeno.

Gwyneth Paltrow - ambasadorka nove dišave

Nobena ne bi mogla teh značilnosti predstaviti bolje kot nova ambasadorka dišave BOSS Nuit Pour Femme, Gwyneth Paltrow.

Gwyneth pooseblja današnjo delavno, prizadevno, vsestransko sodobno žensko, saj je ta z Oskarjem nagrajena igralka tudi izvrstna pevka, slavna modna ikona ter ikona življenjskega sloga, avtorica kuharskih knjig, podjetnica, žena in mati. Je prepričana vase, samozavestna in izjemno uspešna.

Zaradi svojega brezhibnega sloga, karizme in prefinjene ženstvenosti predstavlja naravno utelešenje dišave BOSS Nuit Pour Femme.

Podarjamo dišavo BOSS Nuit Pour Femme!

Odpiramo nagradno igro na elle.si@adriamedia.si. Pošljite svoje podatke - ime, priimek, naslov in kontaktne podatke, mi pa bomo izvedli žreb.

 

 

Najbolj brano