Lorella Flego: 6 njenih trenutno najljubših lepotnih izdelkov

Tik pred njenim dopustom, ki ga tudi v imenu raziskovanja novih lepotnih izdelkov preživlja v Ameriki, smo z Lorello spregovorili o njenih trenutno najljubših kozmetičnih izdelkih.

Lepota, 17. 8. 2016
Lorella Flego: 6 njenih trenutno najljubših lepotnih izdelkov - Foto: Lost production

»Izbrala sem šest izdelkov, brez katerih ne gre in mi polepšajo poletne dneve ter poskrbijo, da se preprosto počutim dobro.«

Šminke Natural Kiss, Too Faced

Paleta povsem naravnih šmink, ki so izredno mehke, obstojne in lepe, uporabne za vse priložnosti, brez svinčnika in bleščila.

Osvetljevalec Deluxe mineral veil, Bare Minerals

Čarobna škatlica vsebuje bleščeči prah, rahlo obarvan v zlato, ki poskrbi, da je polt videti zagorela. Všeč mi je na ramenih in dekolteju, saj je poleti koža veliko bolj zagorela in malo več lesketanja ne škodi. Povrhu tudi zelo lepo diši.

Parfum Noble Carnation, Anthropologie

Najbolj seksi dišava vseh časov, vsaj po mojem mnenju. Odkrila sem jo v New Yorku in od takrat spremlja moje življenje; gre za zelo polno in skoraj mistično dišavo, ki je po svoje zahtevna, a všeč mi je, če pustim pečat, zato jo uporabljam za vse pomembne priložnosti.

Gel za oblikovanje telesa, Dvorec Trebnik

Vsako leto iščem kremo oziroma gel za poletne dni in oblikovanje postave. Nekaj za po prhanju, ki se z rahlo masažo lepo obnaša na koži, in ta gel je stoodstotno učinkovit, dobro diši, popolnoma naraven je in v hipu se vpije.

Lorella Flego

Silver Bee venom Mask, Heaven by Deborah Mitchell

Gre za naraven boj proti gubam in masko, ki jo uporabljam namesto nočne kreme; ne, ni premastna, je ravno prav bogata, kožo pusti mehko in voljno, predvsem pa podari občutek prenovljene, odpočite kože.

Natural Face, Too Faced

Poudari konture, a spet ne preveč, prej bi rekla, da gre za naraven videz in barve, ki omogočajo odlično korekturo nepravilnosti. Top pa je rdečilo za lica, saj sem nora na rožnato barvo, in ta je dejansko brezhibna.

Preberite še: Elle lepota: 9 kozmetičnih pripomočkov, ki jih morate imeti

Priporočamo tudi članek: Tako nas proizvajalci pretentajo, da porabimo več šampona!

Najbolj brano