Lepotni pogovor z Anelo Šabanagić, Laro Komar in Urško Centa

Spoznajte ambasadorke nove Medexove linije prehranskih dopolnil v kapsulah za lepo kožo: model in blogerko Anelo Šabanagić, igralko Laro Komar in plesalko Urško Centa. Prav vse tri se strinjajo, da je najboljša podlaga za lep videz zdrava in sijoča koža.

Promocijsko sporočilo, 5. 5. 2020
Lepotni pogovor z Anelo Šabanagić, Laro Komar in Urško Centa - Foto: PROMO

ANELA ŠABANAGIĆ

Nam lahko zaupate svoje vsakodnevne lepotne korake, ki vašo kožo ohranjajo sijočo in mladostno?

Spoznala sem, sploh odkar imam otroka, da je spanje ključnega pomena za zdrav videz … in mladostno počutje, hahaha! :) Pika na i pa so kakovostni kozmetični produkti za nego kože in vsakodnevno zaščito pred UV-žarki.

Katera živila in prehranski dodatki so ključnega pomena pri vzdrževanju mladostne kondicije vaše kože? 

Ker res uživam v najrazličnejši hrani, bi se težko osredotočila zgolj na živila, ki bi morebiti pripomogla k mladostnemu videzu. Za vsesplošno dobro kondicijo pa uživam dodatke vitamina C in D, kolagena ter seveda ceramide in hyaluron iz nove lepotne linije Medex. 

Lepoto dojemate kot … 

… srečno, zadovoljno in zdravo življenje. Lahko si lep kot slika, a če se tako ne počutiš ali si kot človek grd do sebe in soljudi, ti ta nadzemeljska zunanja lepota prav nič ne pomaga.

LARA KOMAR

Kako začnete svoj dan?

Grem v kopalnico in ne prižgem luči. Umijem si obraz z ledeno mrzlo vodo. Spijem limonin sok v skodelici tople vode. Nanesem serum in kremico ... in si obraz zmasiram z žadastim valjčkom. Pospravim posteljo in ... že zadiši po kavi ... iz kafetjere. Še vedno v pižami spijem naaaajboljši kafe na svetu. Ta jutranji ritual ni vedno popoln ... edina faza, ki je nikoli ne spustim, je kavica iz kafetjere v pižami ... to me osreči in pripravi na nov dan. Najbolj učinkovit lepotni ritual kadarkoli!!!

Kaj vse je v vaši kozmetični torbici, ki jo vzamete seboj na delo/pot? 

... več kot mesec dni že nisem šla na pot in delo, zato moram prav pogledati, kaj je v moji rdeči kozmetični torbici, ki mi jo je spletla mama. Torej: kremica za roke iz olivnega olja, rdeč svinčnik za ustnice, balzam za ustnice Elanosol beauty by Medex, rdečilo za lička, črtalo za oči, kristal za dušo (tokrat je v torbici ostal akvamarin), ingverjevi bomboni, tea tree oil in ... aaaahhhhhh, tukaj je bil!!! (Ne povem, kaj.)

Ko se pogledate v ogledalo, vidite ...

… nasmeh, ki me napolni z energijo.

URŠKA CENTA

Najboljši lepotni nasvet, ki ste ga prejeli od svoje mame?

Mislim, da je to razmišljanje, da lepota prihaja od znotraj. Poleg vibrantnosti, karizme in vsega drugega, kar sije iz nas zaradi načina, kako se soočamo z okolico, mi je vedno govorila tudi to, da je zelo pomembno, kako s svojim telesom ravnamo. Lepo telo je zdravo telo in zdravo telo telovadi, se zadiha in skrbi za svojo agilnost, pije veliko vode in uživa veliko sveže zelenjave in sadja. Zdravje je najpomembnejši del lepote, in ko smo mladi, je toliko bolj pomembno, da znamo delati s sabo, saj je to popotnica za naprej.

V svoji koži se počutite najbolje, ko ...

… sem spočita in dobro naspana in je pred mano kakšen izziv, ki se ga veselim in mi povzroči metuljčke vznemirjenja. Energija elana in motivacije, ki jo v takih trenutkih oddajamo od sebe, zelo pozitivno vpliva na to, kako vidimo svet in sebe v njem. 

Nam lahko zaupate svoj lepotni ritual za nego kože telesa?

Rada uporabljam čim bolj naravne izdelke, zato je moj lepotni ritual videti tako, da si enkrat na mesec vzamem večer zase in si lase premažem s toplo pasto iz prahu kane, na obraz pa si dam debelo plast gline. Videti sem zabavno, kot bi z glavo padla v blato, a občutek po tem je res odličen, saj so koža in lasje videti veliko bolje in še kar nekaj dni dišijo po naravnem vonju kane.

Kako Medexova lepotna prehranska dopolnila vplivajo na videz kože?

Z nanosom kreme ali serumov rešujemo posledice, ki se na naši koži kažejo navzven, s prehranskimi dopolnili pa zdaj lahko vplivamo tudi na vir, ki te posledice povzroči. Učinkovita absorpcija aktivnih sestavin skozi prebavni trakt omogoča, da svoji koži zagotavljamo podporo prek notranjih plasti kože ter svojemu telesu dostavljamo koncentrirana hranila, ki z rednim uživanjem izboljšajo sestavo kože.

Več o kapsulah Hyaluron, Ceramidi in Anti-celulit najdete na www.medex.si/nova-lepotna-linija

 

 

 

Najbolj brano