KONČNO je nekdo našel način, kako se znebiti razcepljenih konic in NE izgubiti dolžine!

Tehnika pa naj bi delovala na vseh laseh.

Lepota, 13. 2. 2018
KONČNO je nekdo našel način, kako se znebiti razcepljenih konic in NE izgubiti dolžine! - Foto: averie woodard / Unsplash

Mojster tehnike 'dusting' je los angelški stilist Sal Salcedo, svojo posebnost pa je našel v tehniki, ki uničene konice odstrani na način, ki ne vpliva na dolžino vaših las. 

Kako 'dusting' izgleda v praksi, si poglejte v POSNETKU:

 

A post shared by SAL SALCEDO (@salsalhair) on

"'Dusting' je na neki način podoben odstranjevanju muck iz volnenih oblačil," je tehniko opisal Sal, ki pred striženjem lase najprej zgladi, ter nato odstrani tiste dele, ki 'štrlijo'. 

"To ni pričeska!"

"Večina stilistov vam tega ne bo želela narediti, saj to zahteva veliko časa. V resnicitehnika terja toliko časa, kot pričeska, čeprav to v resnici ni. Je bolj način nege, ki so jo poznala že ljudstva v preteklosti, le da so jo nekateri izvajali z ognjem ali britvicami," je pojasnil za spletni medij Insider

Deluje na vseh laseh!

Salcedo prav tako pojasnjuje, da tehnika deluje na vseh lasnih tipih, vendar morate lase pred 'striženjem' dobro zgladiti," je povedal stilist in dodal, da tehnika vaših las ne bo 'zredčila', ampak le dodala nekaj teksture in malce plasti. "'Dusting' mora biti vedno zelo minimalističen," je še povedal.

Fotografije: Averie Woodard / Unsplash  

Preberite še: Bi morale lase negovati po luni? Ja, ja in ja! (letni lunin koledar s točnimi dnevi za striženje)

Priporočamo tudi: Zadnji intervju Sarah Jessice Parker bo podrl svet vseh oboževalk Seksa v mestu!

Najbolj brano