Kako se naličiti za silvestrovo? (nasvet MUA Martine Borščak)

Tako, se boste za najdaljšo noč v letu naličile kot profesionalke!

Lepota, 31. 12. 2017

Martina Borščak je umetnica ličenja, ki se lahko pohvali z zavidnanja vrednim modnim portfoljem. Naša novinarka jo je tokrat vprašala za nasvet pri ustvarjanju glamuroznega izgleda za prihajajoče silvestrovo.

"Svetujem ličenje, ki bo poskrbelo za dobro počutje in ki najbolje izraža vas. Razmislite tudi, kako boste noč preživeli - če se boste na primer udeležili večerje, svetujem, da šminko nanesete po njej ali bolj poudarite oči. Bleščeča senčila nanašajte le na spodnji del veke, ne na obrvni kosti. Svetujem tudi uporabo utrjevalca ličil, ki ga popršite po obrazu po končanem ličenju," je nekaj svojih skrivnosti razkrila Martina.

Visoke ličnice

Silvestrovo izkoristite tudi za poskušanje novih lepotnih trendov, med njimi tudi visoke ličnice.

Z rjavim svinčnikom tik ob zgornjih in spodnjih trepalnicah poudarimo obliko oči. Linijo nato s čopičem razmažemo. Maskaro nanesemo samo ob korenine trepalnic. Za podarjene ličnice uporabimo rožnato rdečilo in rdečilo v barvi breskve. 

Svetlejši odtenek z razmazovanjem nenesemo na vrh ličnic in ob rob oči, s temnejšiim odtenkom poudarimo obliko tako, da ga nanesemo na sredino lic, ki smo jih že prej obarvali z rožnatim senčilom. Barve razmažemo, da se lepo prelivajo. 

Uporabite vijoličasto!

S svinčnikom v vijoličasti barvi obrobimo obliko očesa po notranji in zunanji strani. Poudarek je na zunanji liniji očesa. Previdno razmažemo robove začrtane oblike. Nato ob trepalnice nanesemo senčilo vijoličaste barve in ga razmažemo proti zunanji liniji očesa.

Veko ob notranjem kotičku osenčimo z rožnatim senčilom. Obrvi pustimo v naravni barvi in jih z gelom zgolj počešemo. Dodamo še črno maskaro.

Fotografije: Profimedia, Elle januar

Preberite še: → Nuši Derenda se je uresničila dolgoletna želja, nad katero boste navdušene tudi VE!

Priporočamo tudi: → 8 krajev, ki jih morate obiskati v 2018! (zaljubile se boste)

Najbolj brano