Izbrskali smo ključ do mladostnega videza

Hladno jesensko vreme pomeni dodatno obremenitev za našo kožo, lase in nohte, zato se je njihove nege treba lotiti še bolj premišljeno. Strokovnjaki pri skrbi za zdravje in lepoto vse večjo vlogo pripisujejo prehranskim dopolnilom, predvsem kolagenu. 

Promocijsko sporočilo, 17. 10. 2022
Izbrskali smo ključ do mladostnega videza - Foto: Shoppster

Da bomo našemu telesu omogočile vsa potrebna hranila najboljše kakovosti, je poskrbel Shoppster, ki v svojo stalno ponudbo dodaja novi Eterna kolagen.

75 odstotkov naše kože sestoji iz kolagena. Beljakovino, ki se naravno nahaja v kosteh, mišicah in krvi, telo po 25. letu starosti preneha proizvajati, kar je med prvim opazno prav na koži. Pojavljati se začnejo gube, koža pa postane bolj ohlapna, izsušena in tanka.

Je uživanje kolagena res tako zelo pomembno?

»Danes je uporaba kolagena kot prehranskega dopolnila dokazno učinkovita iz več razlogov. Raziskave so pokazale da je redna uporaba kolagena očitno izboljšala elastičnost in hidriranost kože,« poudarja dr. Slaven Bajić. To pomeni, da redno uživanje kolagena izboljšuje videz kože celega telesa – tudi tako, da zmanjša vidnost strij in celulita!

Poleg tega kolagen:

1. zmanjša drobne linije in gube,

2. izboljša zdravje las in nohtov,

3. pospešuje rast las in nohtov in

4. podpira zdravje vezivnega tkiva in sklepov.

Novi izdelek, ki si ga želimo v svoji lepotni rutini

Nov izdelek Eterna Kolagen vsebuje kolagen tipa 1, ki je priznan kot vrhunski na svetovnem trgu naravnih dodatkov, saj ga je med vsemi vrstami kolagena v našem telesu največ.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ETERNA collagen (@eterna_beauty_official)

To edinstveno prehransko dopolnilo postaja del vsakdana žensk, saj s pravšnjo mero dodanega cinka in vitamina C preprečuje tudi izpadnje, cepljenje in redčenje las. Z dodanim biotinom pa v kombinaciji s kreatinom še dodatno pospešuje rast in krepitev las, kože ter nohtov.

2 sekundi do mladostnega videza

Dan ima na žalost premalo ur, da bi poleg vsakodnevnih obveznosti še več ur tedensko posvetile negi telesa. Eterna kolagen navdušuje prav zaradi svoje preprostosti, saj se uživa brez predpriprave. Izdelek z aromo eksotične guave, ki ne vsebuje sladkorja in je brez glutena, lahko spijemo kar ob jutranji kavi, s tem pa nahranimo telo s ključnimi vitamini še preden se lotimo izzivov, ki nas čakajo na urniku.

Najbolj brano