ghd kot sponzor modne revije Victoria’s Secret

Svetovna znana znamka za oblikovanje las ghd je danes ponosno naznanila čisto sveže sodelovanje z Victoria's Secret, ki bo trajalo več let. Gre za prvo sponzorstvo kakšnih oblikovalcev za lase na njihovi tradicionalni modni reviji.

Promocijsko sporočilo, 27. 10. 2013
ghd kot sponzor modne revije Victoria’s Secret

ghd pripomočki so že zdaj izbira strokovnjakov iz industrije širom po svetu, s sedmimi uspešnimi sezonami na največjih modnih revijah tednov mode v Londonu in Parizu. Težko pričakovana modna revija Victoria's Secret je popolni partner za modni zagon znamke ghd v Združenih državah Amerike.

ghd stylerje in sušilce las bo v zaodrju ekskluzivno uporabljal vodilni frizerski stilist Orlando Pita in njegova ekipa, ter z njimi ustvaril pričeske za modno revijo 2013.

"ghd s partnertsvom z Victoria's Secret navdušeno nadaljuje z delom na revijah v največjih svetovnih modnih prestolnicah," je povedal Paul Stoneham, direktor ghd-ja. "Seksi, dih jemajoči stajlingi, ki so sinonimi modne revijeVictoria's Secret, bodo ustvarjeni hitreje kot kdajkoli prej, s pomočjo našega revolucionarnega stylerja ghd eclipse™ . Upamo, da bodo čudovite pričeske, ki jih ustvarjamo za modne revije, navdihnile ženske po vsem svetu, da bodo imele dober dan za lase vsak dan, z ghd-jem."

Celotna linija ghd stylerjev in krtač, vključevši nagrajen ghd air profesionalni sušilec las, bo na ogled na izbranih dogodkih v trgovinah pred modnim šovom Victoria's Secret.

Prisotni bodo profesionalni stilisti, ki bodo potrošnikom s pomočjo ghd orodij za oblikovanje las ustvarili "dober dan za lase". Če hočete spremljati pomembne korake znamke ghd, obširno poročanje iz zaodrja, tutoriale in drugo ekskluzivno vsebino, sledite oznaki #ghdxVSFS.

ghd bo na modni reviji Victoria's Secret premierno sodeloval kot uradni sponsor pripomočkov za oblikovanje las. Šov bo na sporedu 10. decembra 2013 ob 22.00 EST/PST na televizijski mreži CBS.

Več informacij. 

"Komaj čakamo na sodelovanje z ghd kot uradnim sponzorjem pripomočkov za oblikovanje las na modni reviji Victoria's Secret," razlaga Monica Mitro, izvršna producentka revije in podpredsednica službe za odnose z javnostmi pri Victoria's secret. "Prepričani smo, da nam bodo ghd pripomočki pomagali doseči ikonske Victoria's Secret pričeske, po katerih smo postali znani."

Najbolj brano