Krema za roke: Babor Body Line Thermal Hand and Nail Repair

Izdelek je preizkusila Aleksandra, ki se že vse življenje spopada z zelo suho kožo na dlaneh.

Krema za roke: Babor Body Line Thermal Hand and Nail Repair

»Vsakič, ko se odločam za preizkus nove kreme za roke, dvomim. Nočem reči, da so vse kreme slabe, ampak, da imam izredno suhe dlani in, da težko najdem kremo, ki bi dlani temeljito navlažila in zmehčala. Pogosto učinek hitro izgine, ali pa ga spremlja lepljiv občutek. Tudi blagovne znemke visokega cenovnega razreda so me večkrat razočarale. Kljub temu rada poskusim kaj novega. Kremo za roke Babor sem najprej nanesla v debelejšem sloju, da bi zares začutila njeno delovanje. Vlažnost je ravno pravšnja, vpojnost dobra. Odlična krema, vendar rahlo premalo hranljiva za moje dlani. Ima pa izredno prijeten vonj.

Ocena: 4/5

O kozmetiki Babor

Kozmetika Babor, ki jo v Sloveniji distribuira podjetje Terme Maribor d.o.o., temelj na izvirski vodi iz mesta Aachna v Nemčiji, ki je bogata z minerali in življensko pomembnimi elementi ter vzpostavlja popolno ravnovesje kože. Nemško družinsko podjetje že več kot 50 let razvija, odkriva in ustvarja produkte za lepoto telesa in duha. Vrhunski proizvodi, inovativnost in odličen servis so razlogi, ki podjetje uvrščajo med najuspešnejše v svetu.

Vodilo Babor instituta je doseči skladnost dobrega počutja telesa in duha, kakovost in učinkovitost izdelkov sta ključ do uspeha. Njihovi izjemni izdelki za nego, ter dovršene storitve v wellness centrih in kozmetičnih salonih zagotavljajo popolno "wellness" počutje in prav to so razlogi, da so tako priljubljeni v najprestižnejših wellness centrih sveta (Evropa, Azija, ZDA, Dubaj, . . ).

Nenehno razvijajo nove izdelke, obstoječe pa dopolnjujejo in izboljšujejo. Nadzor nad kakovostjo in vrhunskost izdelkov vliva zaupanje najzahtevnejšim uporabnikom.

Ekskluzivni distributer za kozmetiko Babor v Sloveniji so Terme Maribor d.d., www.termemb.si

Najbolj brano