To je tretma, zaradi katerega imajo naše urednice zdrave in sijoče lase

So tvoji lasje suhi in brez sijaja, čeprav vse delaš prav? Pri L'Oréal Professionnel so našli odgovor, zakaj.

Promocijsko sporočilo, 16. 9. 2021
To je tretma, zaradi katerega imajo naše urednice zdrave in sijoče lase - Foto: Sebastijan Cerneka, Cosmopolitan Slovenija

Redno obiskuješ frizerja, svojih las ne izpostavljaš toplotnemu obdelovanju, zanje izbiraš le najboljše izdelke, pa so kljub temu brez sijaja, lomljivi in suhi?

Razlog za tvojo (lasno) težavo se morda skriva v količini kovin (še posebej bakra), ki so se naložile v tvojih laseh.

Nedavna raziskava, ki so jo izvedli pri blagovni znamki L'Oréal Professionnel je namreč pokazala, da so prav zaradi kovin v laseh, ti bolj nagnjeni k lomljenju, prav tako pa imajo kovine negativen učinek tudi na rezultate barvanja in osvetljevanja.

Rešitev so zato poiskali v novi revolucionarni liniji Metal Detox, ki tvojih las popolnoma očisti bakra; tako na njihovi površini, kot tudi v notranjosti lasnih mešičkov.

Linija vključuje tri izdelke; sprej za nevtralizacijo kovin, ki se ga uporabi pred barvanjem, kremni šampon, ki poskrbi za čiščenje delcev kovine po barvanju, ter zaščitni tretma, ki preprečuje kopičenje kovinskih delcev.

Rezultati so očitni

Če si mojstrica neposrečenih lasnih barv, ne glede na to, ali se barvaš doma, ali v salonu, boš uporabo tega izdelka zagotovo občutila prva. Uporaba Metal detox linije namreč zagotavlja 100% zanesljive rezultate barvanja, kar pomeni da se lahko za vedno posloviš od barvnih odstopanj, flekov in totalno zgrešenih odtenkov.

Metal Detox so na svojih lase poskusile tudi naše urednice in ugotovile, da nega odlično deluje na vseh tipih las.

"Lasje so veliko lažji, mehkejši in res imajo veliko sijaja," je po uporabi povedala naša odgovorna urednica Ajda, nad tretmajem pa je bila vidno navdušena tudi urednica instagram profila Elle Slovenija, Katarina Mljač.

Kako očitne razlike so bili ob tretmaju z Metal Detox linijo deležni njuni lasje pa si poglej na fotografijah 'prej' in 'potem'.

Aja, pa da ne pozabimo še na tole: Za Ajdino krasno pričesko je je zaslužna Karin Šketelj Kocjančič iz frizerskega salona As hairstyling.

KATARINA PREJ:

KATARINA POTEM:

​Katarina se je želela znebiti nezaželenega zelenega tona v barvi njenih las, kar je Igor Mizič, edkutor Loreal Professionnel Slovenija z izdelkom Metal Detox tudi storil. 

Celotno dogajanje pa si lahko pogledaš tudi v TEM video posnetku:

Na ponetku si lahko opazila tudi lasno preobrazbo Cosmo izvršne urednice Kaje. Za njeno pričesko je poskrbela Tea Kastelic iz frizerskega salona Salon Jani Mali. 

Kako dobro poznaš blagovno znamko L'Oréal Professionnel?

L'Oréal Professionnel je vodilna profesionalna blagovna znamka za lase z več kot 110 letno tradicijo. Leta 1904 je Eugene Schueller razvil prvo barvo za lase, da bi zadovoljil potrebe frizerjev. Leta 1909 je bil ustanovljen L'Oréal, ki še danes določa trende v svetu na področju oblikovanja, barvanja in nege las. L’Oréal Professionnel sodeluje z najboljšimi frizerji in umetniki z vsega sveta ter je prisoten v zaodrju največjih modnih revij.

Plan za september: Naroči se na frizersko storitev Metal Detox, z nego pa nadaljuj tudi doma.

Besedilo: Kaja Berlot, Fotografije: Sebastijan Cerneka

Najbolj brano