Candy Shock

Bizaren svet, poln zabave, in navdih mednarodnih kreatorjev. Sanjsko, a damsko.

Promocijsko sporočilo, 19. 3. 2013
Candy Shock - Foto: Shutterstock, arhiv proizvajalca

Kolekcija 'Candy Shock' združuje štiri mehke pastelne odtenke s svetlimi koralnimi, urbana siva in bež pa dodata cool zaključek.

Posebnosti tega lepotnega vrtiljaka so balzami za ustnice z brezbarvno plastjo negovalne formule in barvnim jedrom, peeling za ustnice s pravimi sladkornimi kristali in sladkorni kristali za nohte kot posebno 3D darilo za nohte.

Dobrodošli v svetu sladkarij!

Candy Shock senčilo za oči

Sladko obarvani: tekstura spominja na nežne sladkorne nitke. Sami določite intenzivnost barve: čudovito lahka in nežna, če jih nanašate suhe, ter barvna zastrupitev z ali metal učinki ali brez njih, če jih nanašate mokre. Dva topla in dva hladna pastelna odtenka za čudovit videz. Na voljo v odtenkih  C01 I Scream: Ice Cream!, C02 Play It Blue, C03 Bring Me Peach in C04 It's Honey Money.


Candy Shock balzam za ustnice

Lizika, lizika: brezbarvna zunanja plast in barvno jedro. Balzam za ustnice odlično združuje dve prednosti – intenzivno nego in lahko barvno razpršenost. Za ustnice, mehke kot sladkor, z rahlim sijočim učinkom. Na voljo v dveh odtenkih C01 Bring Me Peach in C02 Sugar Shock.

Candy Shock peeling za ustnice

Sladkorni šok: pravi sladkorni kristali odstranijo odmrle celice na ustnice in jih negujejo, da so čudovito mehke in napete. Na ustnice ga nanesite z majhnimi, krožnimi gibi. Rezultat: čudovito gladke ustnice. S sadnim pomladanskim vonjem!

Candy Shock rdečilo za lica

Mehurčkasto rdečilo: od bledice do zardelosti. Rdečilo vsebuje štiri popolno ujemajoče se marmorirane rosé odtenke za svežo polt. Mehka tekstura se zlahka zabriše in nežno poudari obrise obraza. Krhko, a nežno. Na voljo v odtenku  C01 Sugar Shock.

Candy Shock kompaktni puder

Štiri barve, ena naloga: čudovito poudari. Kompaktni puder nudi obrazu in dekolteju čudovit sijoč videz z mat in rahlo bisernim učinkom. Popolno ujemajoče se barve izravnajo majhne nepravilnosti na koži za brezhibno polt. Na voljo v odtenku C01 Vanilla Love.

Candy Shock lak za nohte

Sladoled: najboljša dolgo obstojna tekstura, najboljše prekrivanje in najboljše barve – barvni vrtiljak vsebuje štiri čudovite sladke odtenke. Rosé, vanilija, marelična in svetlo modra. Zadnja dva odtenka imata kredasto mat učinek. Na voljo v odtenkih  C01 I Scream: Ice Cream!, C02 Play It Blue, C03 Bring Me Peach in C04 Vanilla Love.

Candy Shock sladkorni biseri za nohte

Majhna zrnca ljubezni z dekoracijo na nohtih, ki si jo želite pojesti. Nalakirajte nohte z lakom za nohte po svoji izbiri in jih nato posujte z mini sladkornimi biseri. Pustite, da se posušijo in 3D stil je končan. Na voljo v odtenkih C01 Cotton Candy in C02 Sugar Shock.

Candy Shock kozmetike CATRICE bo v drogerijah Tuš, drogerijah Mueller, parfumerijah Beauty World, drogeriji Ilirija in drogeriji E.Leclerc Ljubljana na voljo aprila in maja 2013.

Več na www.catrice.eu

Najbolj brano