5 lepotnih izdelkov pod drobnogledom Elle uredništva

Pet novih izdelkov, ki jih je lepotno uredništvo ta mesec obkljukalo dvakrat.

Lepota, 16. 12. 2014
5 lepotnih izdelkov pod drobnogledom Elle uredništva - Foto: boris pretnar, promo

Univerzalna krema Melvita

Mojca pravi ...

Ta vsestranska krema z lahko teksturo, ki vlaži, mehča, ščiti, mi je najbolj všeč, ker je tako zelo nežna, da jo lahko 'posodim' svoji štiriletnici, ki se v kopalnici tako zelo rada enači s svojo mamo. Nežno tudi diši in boža s čebeljim voskom.

Petra pravi ...

Univerzalne kreme so univerzalne zato, ker so univerzalne. Vedno mi pride prav, z njo namažem svoja razgrajača, sebe in celo najdražjega, ko v avtu prosi, če mu lahko navlažim obraz, ker se je pozabil namazati po britju (med vožnjo, seveda).

Maskara Grandiôse, Lancôme

Mojca pravi ...

Res bistra Lancômova rešitev za nanašanje maskare – končno na obe očesi simetrično. Drzno ukrivljeno držalo se prilagaja obrazu, zato zapestju ni treba več telovaditi čez nos, ličnice ... In njen odtenek črne je ultra!

Petra pravi ...

Skrivnost je v paličici za nanos. Pozabite na tiste z vibracijami, na okroglo obliko, pa na kratke silikonske ščetine ... Dokler je nisem preizkusila, nisem verjela, da bom z enim samim potegom obarvala čisto vse trepalnice. Pa še to: trepalnice niso sprijete med seboj.

Vosek za nohte Care Boost Nail Wax, LCN

Mojca pravi ...

Trenutno so moji nohti precej šibki. Pogosto se luščijo in skupaj z njimi seveda lak. Ni lepo. Ta vosek jih pocrklja z vitaminom E in izvlečkom granatnega jabolka in zdijo se manj izsušeni oziroma bolj pri volji za druženje z mojim najljubšim vinsko rdečim odtenkom.

Petra pravi ...

Vosek je prijetnega sadnega vonja. Izkazal se je za odličnega sopotnika, kadar imam več tednov zaporedoma nalakirane nohte. Ko lak odstranim, ga nanesem na noht. Počakam uro ali manj in nohti so pripravljeni na novo lakiranje.

Ultimune Power Infusing Concentrat, Shiseido

Mojca pravi ...

Ko koža dobi energijo z znanstveno podkovano spodbudo! Meni pa je pri srcu predvsem tudi njegova aroma. Pri Shiseidu pravijo, da izboljšuje počutje, in – če ne gre le za placebo učinek – se resnično strinjam. Vrtnice in lotosov cvet delujejo na dušo.

Petra pravi ...

Serum je pravo revolucionarno odkritje. Ker o imunologiji vem bolj malo, le to, da se nam brez dobrega odziva imunskega sistema slabo piše, bom napisala, da kompleks naredi veliko več, kot le izboljša videz kože. Reaktivira obrambne sposobnosti kože, ki zagotavljajo zaščito, regeneracijo in odpornost.

Maska Flash Rinse 1 Minute Facial, Ren

Mojca pravi ...

Instant prenova kože, ki deluje! Predvsem veliko spremembo opazim v elastičnosti; ko se uščipnem za lička, da bi dodala še nekaj rdečice na osveženo podlago, čutim polnost in napetost.

Petra pravi ...

Ko moramo svojo kožo na hitro spraviti v red (saj veste, nenapovedano fotografiranje naslednji dan), je moj novi rešitelj enominutna maska z vitaminom C, topnim v vodi. Obraz je tako sijoč, da se pred fotoaparat lahko odpravim nenaličena.

Najbolj brano