Popolna harmonija

Pravilno ličenje je obvezen dodatek, ki začini vsak videz. Katero barvo ličil postaviti ob bok rumenim oblačilom, s katerimi zvijačami bodo rožasti vzorci na oblačilu prišli še bolj do izraza in kako narediti barvne bloke še bolj spektakularne. Izdelki kar kličejo po modnem eksperimentiranju.

Popolna harmonija

Sončna rumena

Modni videz: Rumena nas je pozdravljala že pozimi, to pomlad in poletje pa nas zapeljuje s popolno preobleko od glave do peta. Še posebej všečno: razigrane, voluminozne obleke padajočih krojev, dopolnjene z zlatimi bleščicami ali kamenčki.

Lepotni videz: Ključ do uspeha je lepo zagorela koža v bakrenem odtenku. Tu je resnično potrebna previdnost, saj rumena oblačila hitro poudarijo rdeč odtenek kože. Obvezni dodatki: črn tuš za idealno črtico, sivkasti odtenki okoli oči in oranžna ali koralna šminka.

Barvni bloki

Modni videz: Čiste, močne barve, postavljene ob bok druga drugi, ustvarjajo drzne kombinacije, ki nas spominjajo na abstraktne slike. Čudovita kombinacija z etno nakitom in usnjenimi modnimi dodatki.

Lepotni videz: Ta trend zahteva svež in sijoč videz, zato posezite po biserastih sijajih za ustnice v svežih naravnih barvah, po svetlih, lahkih pudrih, lica pa obarvajte v odtenek sveže breskve. Za popoln videz poskrbi barvno črtalo za oči, ki naj dokončno začrta obliko oči.

Skrivnostna prosojnost

Modni videz: Prosojno ni nič več namenjeno le večeru. To sezono bogati tudi dnevne obleke, lahkotne trenče in udobne majice. Oblačila v nežnih zemeljskih barvah tako pridobijo še nešteto novih odtenkov, ki jih ustvarita nalaganje materialov in kombinacija prosojnih tkanin in kože.

Lepotni videz: Tudi tu ima glavno vlogo prosojnost. Privoščite si prosojen ali nežno rožnat lak, bel svinčnik pa za notranje kotičke oči. Dodajte Lancastrov bronzer za sijoča lička in nežne prehode na vekah ter rjavo obarvane trepalnice.

Dehteče rože

Modni videz: Vrtnice, irisi, krizanteme ali lilije. Oblačila to pomlad preprosto morajo zacveteti. Ni pomembno, ali cveti vaša obleka, bluza ali krilo. Da boste ob bujnosti cvetenja še vedno ostali trdno na tleh, predlagamo nizke usnjene natikače ali cokle s platformo iz plute ali lesa.

Lepotni videz: Ne duha ne sluha o zadržanosti. Svetlo napudran obraz, kot oglje črna obroba okoli oči, na ustnicah pa prozoren glos z bleščicami. In še nekaj, kar bo gotovo pritegnilo pogled – krvavo rdeč lak z močnim leskom.

Nežni pasteli

Modni videz: Subtilni lahkotni pasteli nežno ovijajo telo. Obleke iz svetlečih viskoznih pletiv ali težkega svilenega satena telo obdajo z vilinsko mehkobo, čemur se niso mogli upreti niti pri Calvinu Kleinu, Emporiu Armaniju in

Nini Ricci.

Lepotni videz: Naj pastelni odtenki zaživijo tudi na obrazu in tako sklenejo celotno podobo. Chanelove nežne kamelije v štirih odtenkih naj krasijo oči, ustnice pa naj razvaja rožnato rdečilo z drobnimi bleščicami. Tokrat se maskari raje izognite.

Fotografije Imaxtree, promocija in Aleksander Štokelj

Najbolj brano