Znamke, ki z nami verjamejo v slovensko modo

Kdo vse je omogočil, da se je letošnji Fashion Week Aquafresh sploh lahko zgodil?

Aquafresh

Niz blagovnih znamk, ki krasijo fotografsko steno in uradno stran Fashion Week Aquafresh, je niz podjetij, ki z nami verjamejo v slovensko modo in želijo biti del ustvarjalnega zagona domačih modnih prvakov.

V imenu organizatorjev se na tem mestu zahvaljujemo znamkam: Aquafresh, Schwarzkopf, Jana, Colour Caramel, Undo, Nupo, Compeed, Vitamin Well, Captain Cola, Creative Recreation, Hair dreams, Vina Koper, HP, Mic Styling, MekaUp Artist, Video Terra, Hella, Stylers in Adria.

V priloženi galeriji si lahko ogledate, kako so se vklopili v utrip modnega dogajanja.

Fashion Week Aquafresh
Glavni sponzor dogodka Aquafresh ni manjkal niti v zaodrju, kjer so za popolne pričeske (in skladbe obrvi) poskrbeli stilisti studia Mič Styling.

Fashion Week sponzor Scwarzkopf


Schwarzkopf so si sprva podajali fizerski mojstri, tu in tam pa so se z njihovimi priznanimi izdelki za nego in urejo pričesk dodatno "utrdili" kar manekeni sami

Fashion Week sponzor Jana

Prikupne hostese so prisotne pridno hidrirale z izvirsko vodo Jana.

Fashion Week sponzor Couleur Caramel
Lepoto manekenk so umetnice ličenja izpopolnile z dekorativno kozmetiko Couleur Caramel, ki je bil uradni pokrovitelj ličenja z vodjo ličenja Majo Šušnjara. Za zdravo kožo pa je poskrbela svetovna inovacija UNDO, dermokozmetična krema z medicinsko dokazanim delovanjem.
Ličenje so prevzeli vizažisti in umetniki ličenja iz centra Makeup Artist Center, šole za profesionalno ličanje za film, televizijo, gledališče in modo.

Fashion Week sponzor Nupo

Sestradane manekenke? Z Nupom nikoli!

Fashion Week sponzor Compeed
Na Fashion Weeku Aquafresh se je veliko hodilo. V visokih in manj visokih petkah. Da se manekeni in manekenke niso ustavili, kadar čeveljc ni želel prijazno sodelovati z nogami, so zagotovili obliži Compeed.

Fashion Week sponzor Vitamin Well
Nujna vitaminska okrepitev in skrb za neusahljivo energijo vseh sodelujočih sta bili v skrbnih rokah znamke Vitamin Well - prepričali so tudi Alenko Godec.

Captain Cola
Bolj piratskega značaja je bila posadka kapitana Morgana - ekipa Captain Cola je uspešno zatirala našo žejo.

Creative Recreation
Nožice manekenov in manekenk so varno počivale v obuvalih Creative Recreation.

Fashion Week sponzor Vinakoper
Fashion Week Aquafresh je bilo slavje - modno slavje. In ni slavja brez požirka žlahtne kapljice. Ko so tokrat cingljali kozarčki ob vzklikih "na zdravje", so cingljali z vinom Rose Vinakoper.

Fashion Week sponzor HP
Za našo povezavo v svet in vse potrebe press centra, so poskrbeli pri podjetju HP. Večina novičk, ki ste jih lahko prebirali na uradni strani Fashion Week Aquafresh, je bila spisana na ličnih HP prenosnikih.

Ekipa Video Terra v ozadju modne piste

Podjetje Video Terra je s svojimi produkcijskimi izkušnjami omogočilo, da ste mnogi med vami lahko v Fashion Week Aquafresh modnih revijah uživali kar na domačem kavču. Live stream oz. ogled v živo preko spleta, so zakuhali prav oni.

Hella

Za svetlobno estetiko med modnimi revijami in za tiste fantastične reflektorje v ozadju, se lahko zahvalimo inovativnemu družinskemu podjetju Hella, ki se s temo bori na številnih profesionalnih področjih.

Z nami je bil tudi srbski modni editorialni projekt STYLE.RS, spletni modni portal z modnimi novicami, trendi in dizajnerskimi utrinki.

Slovenski letalski prevoznik Adria je zagotovil miren in udoben let z varnim pristankom kreativcem, ki so sodelovali na Nitro konferenci na ponedeljkovi otvoritvi Fashion Weeka Aquafresh.

Najbolj brano