Briljantne barve naravnost iz Milanskega tedna mode

Vsako leto februarja in septembra se pozornost svetovne javnosti usmeri v Milanski teden ženske mode.

Promocijsko sporočilo, 5. 10. 2012
Briljantne barve naravnost iz Milanskega tedna mode - Foto: Shutterstock, arhiv proizvajalca, Arhiv proizvajalca

Milano Moda Donna je edinstveni modni dogodek, ki prinaša številne novosti in narekuje trende.

Kaj bo moderno naslednje leto? Kakšne bodo nove modne zapovedi? Kakšen bo make-up in katere barve bodo prevladovale?

Milan Fashion Collection – eleganca in glamur

Schwarzkopf vam predstavlja Brillance Milan Fashion Collection – najbolj vznemirljive in moderne trendovske barve za lase.

Modni navdušenci bodo dobili priložnost, da doma preizkusijo nove barve, ki bodo moderne v prihajajoči sezoni.

Strokovnjaki Milanskega tedna mode so razvili nove avtentične barve za lase naravnost z modnih brvi in ekskluzivno za Brillance Milan Fashion Collection. Rezultat so štirje fascinantni in vznemirljivi barvni odtenki.

Predstavljamo vam »Jagodno blond« z nežno noto rožnatega odtenka za pridih avantgardnega glamurja, »Sončno bronasto«, ki združuje zanimive odtenke rjave, rdeče in bakrene, ter »Temno rjavo«, ki združuje zelo izrazite odtenke pepelnate rjave, in na koncu »Ledeno rjavo«, ki ustvari zanimivo eleganco.

Na Milanskem tednu mode za jesen in zimo 2012/2013 prevladuje črna barva. Trendi, kot je Gothic Glamour pri blagovni znamki Versace, Armanijev stil v dvajsetih letih prejšnjega stoletja in Guccijeva opulentna romantika, za svojo izraznost potrebujejo provokativne in kontrastne barve za lase. Zato da bi izrazit stil spremenili v popolno stilsko podobo, potrebujete trendovske barve za lase, pravljično pričesko in s tem usklajen make-up.

Milan Fashion Collection zagotavlja eleganco, glamur in zelo obstojne barve. Serum Diamond-Gloss bo poskrbel za visok lesk in poudaril globoke barve in živahne nianse.

Najbolj brano