6 tvitov, ki so nas nasmejali na drugi dan Fashion Weeka Aquafresh

Drugi dan Fashion Weeka se je modno dogajal tudi na Twitterju.

6 tvitov, ki so nas nasmejali na drugi dan Fashion Weeka Aquafresh - Foto: Helena Kermelj

#fwlj je označba, s katero se tudi tokrat pridružite debati o Fashion Weeku Aquafresh ali pa se odklikate kar naravnost v debatni oddelek. Vsekakor vabljeni tudi na našo facebook stran, kjer boste ostali na tekočem z dogajanjem na in za modno pisto, si ogledali fotografije predstavljenih kolekcij in podali kakšen komentar, ki presega 140 znakov.

So pa za vse, ki bi radi modno dogajanje spremljali iz udobnega domačega kavča, tudi tokrat na pisto usmerjene kamere Fashion Week TV, kjer si lahko tekoče modne revije ogledate v živo ali pa pobrskate po video arhivu.

Tole smo zbrskali iz včerajšnje košarice #fwlj tvitov ...

Da ne bo kdo kakšnega osivelega politika iskal po kotičkih Kina Šiška - naši strici iz ozadja so le marljivi stilisti in pomočniki, ki v zaodrju skrbijo, da zadeve tečejo, kot morajo. Kajne?

Ah, mnogo je bilo lepotic in vse so bile odete v prelestne kreacije. Čudovito Špelo Jereb objavljamo, ker so se fantje na Playboyu pričeli praskati po glavi, da jo od nekod poznajo ... najbrž s Planet TV, kaj pa mi vemo ... ;) 

Za naslednji Fashion Week razmišljamo, da bi vse mobilne naprave pobrali na vhodu in ljudi silili, da tvitajo preko stacionarnih info postaj z zasloni na dotik. 

Edini tečaj je redno obiskovanje Fashion Weekov v Sloveniji. In ko si enkrat v prvi vrsti, gre zares. Čutiš težo svetlobe reflektorjev.

Ah, problemi modernega sveta. 

Fashion Week kot navdih za pesmi. Se javimo, ko dešifriramo ...

Najbolj brano