Marina Rinaldi: Odločna in zapeljivo šarmantna

13. septembra, med 16. in 20. uro bo potekal nakupovalni dogodek Elle avenija.Obraz trgovine Marina Rinaldi je Nuška Drašček, ki se bo na ta dan udeležila večernega druženja z nakupovalkami.

Marina Rinaldi: Odločna in zapeljivo šarmantna

Marina Rinaldi jesen/zima 2012

Navdih za kampanjo Marine Rinaldi prihaja iz 20. in 30. let preteklega stoletja. Marina Rinaldi s svojo kolekcijo cilja na močno, samozavestno žensko, ki utemeljuje svojo osebnost na eleganci, zapeljivem šarmu in odločnosti.

V kolekciji prevladujejo arhitekturne in geometrijske linije, svetleči materiali in obleke, ki sledijo obliki telesa. Gre za poklon 20. letom prejšnjega stoletja z modernim pridihom: osnovne linije, strukturirani plašči v slogu »haute couture« in oblačila, ki združujejo različne materiale kot so svila, volna in krzno ter prefinjene barve kot so kamelja in žvepleno rumena. Ob večernih in posebnih priložnostih ženska postane zapeljiva diva, oblečena v elegantno obleko z golimi rameni, obogateno z bleščicami in dragulji, ki poudarjajo prosojnosti in ovratnik.

Kampanjo Marine Rinaldi je ustvarila avstralska fotografinja Emma Summerton z udeležbo vrhunskih modelov Candice Huffine in Jennie Runk.

Persona jesen/zima 2012

Persona je tudi za tokratno kolekcijo izbrala podobo Vanesse Incontrada, italijansko-španske igralke in manekenke z mehkimi oblinami.

Vanessa Incontrada s svojo sončno osebnostjo in pozitivnostjo predstavlja žensko z lastno osebnostjo in prepoznavnim slogom, ki sega od formalnega videza, easywear vsakdanje kolekcije, pa vse do oblek za večerne priložnosti.

V novi kolekciji prevladuje baročno razpoloženje. Rumeni arabski ornament ustvarja odlično ozadje za skrivnostno in čutno Vanesso. Persona je za žensko, ki verjame vase in nosi moder volnen plašč iz pravega kašmirja ali kombinira črtasto krilo z grobim plaščem iz kamelje dlake. Kolekcija je namenjena ženski, ki išče udobje v pleteninah, pozna svoje telo do obisti in želi svojo postavo poudariti s sivo obleko iz raztegljivega satena.

Kampanja Persone je delo mladega svetovno znanega italijanskega fotografa Giampaola Sgure.

Blagovna znamka Persona je namenjena ženskam z oblinami (od konfekcijske št. 44 naprej) in sledi sodobnemu ženskemu slogu. Persona je svoje sodelovanje z Vanesso Incontrada pričela v kampanji za pomlad/poletje 2010.

Najbolj brano