Začni svojo zgodbo o uspehu

Nova pot, na katero se podajaš po zaključku študija, je na začetku lahko precej nepredvidljiva. Ali bom našel pravo zaposlitev, delo, v katerem bom užival in ki ga bom z veseljem opravljal? Kakšna bo plača in kako se bom razumel s sodelavci?

Promocijsko sporočilo, 7. 5. 2013
Začni svojo zgodbo o uspehu - Foto: Shutterstock

Kako si bom privoščil samostojno življenje?

Naj se odločim za nakup ali najem stanovanja? Je morda že čas za začetek ustvarjanja družine?


Pri vsakem tovrstnem življenjskem mejniku je ob sebi pomembno imeti dobrega bančnega partnerja, ki ti v okviru svojih storitev nudi največ ugodnosti in ti zna svetovati pri življenjskih odločitvah.

Začni svojo zgodbo o uspehu s KARI€RA paketom

Pri doseganju kariernih in zasebnih ciljev ti ob strani stoji Nova KBM s paketom Kari€ra. To je paket bančnih storitev za mlade diplomante, ki so na začetku svoje karierne poti.

Kari€ra paket vsebuje vrsto ugodnosti, kot so brezplačno odprtje in enoletno vodenje osebnega računa ter izdaja plačilne kartice Activa Maestro za brezskrbno in enostavno plačevanje.

Brezplačno lahko pridobiš Moneto za plačevanje z mobilnikom, s katero te ne bodo presenetile še tako nepredvidene okoliščine, in enoletno članarino za kartico z odloženim plačilom.

Da boš vedno vedel, kakšno je stanje na tvojem osebnem računu, ti Kari€ra paket omogoča brezplačno enoletno uporabo spletne banke Bank@Net, za opravljanje transakcij preko spleta pa lahko pridobiš identifikacijsko kartico za Bank@Net za polovico ceneje. Kot uporabnik spletne banke pa lahko koristiš tudi najbolj napredno mobilno banko mBank@net, s katero boš položnice enostavno skeniral in jih nato plačal.

Nova KBM ti prav tako brez doplačila odobri prekoračitev stanja na računu ter vnose, spremembe in ukinitve trajnih nalogov oz. direktnih bremenitev. Tako boš lahko brezskrbno uredil plačilo položnic, ne da bi ti bilo treba na to misliti vsak mesec. Če pa se boš odločal za kakšno naložbo, varčevanje, najem kredita ali kaj drugega, se boš lahko obrnil po nasvet na strokovnjaka Nove KBM.

V okviru paketa Kari€ra ti je na voljo tudi Mini kredit do 3.000 evrov in do 36 mesecev odplačevanja po ugodnejši obrestni meri, s katerim bodo sanje o avanturističnem popotovanju ali ostale želje lažje uresničljive.

Prav tako lahko skleneš še prostovoljno dodatno pokojninsko zavarovanje pri Moji naložbi in letno turistično zavarovanje za samo 24 evrov.

Namesto 1 dobiš 2 banki!

Kot vsem komitentom Nove KBM bo tudi tebi na voljo brezplačna uporaba bančnih storitev na vseh okencih Pošte Slovenije v krajih, kjer Nova KBM nima poslovalnice, in brezplačno dvigovanje gotovine na vseh bankomatih Poštne banke Slovenije.

Pripelji še kolega!

Če pripelješ v Novo KBM novega komitenta, nakažemo na tvoj račun 10 evrov. Če pripelješ dva ali več kolegov, pa dobiš kar 20 evrov!

Do študija lažje s študentskim kreditom

Vsem, ki se odločate za dodiplomski ali podiplomski študij, Nova KBM nudi Študentski kredit z odloženim plačilom. Ta ti omogoča do tri leta odloga plačila glavnice in obresti, znesek kredita do 12.500 evrov oz. največ 4.500 evrov za šolsko leto, sredstva pa banka nakaže direktno na račun izobraževalne ustanove. Tako bodo leta študija lahko potekala še bolj brezskrbno!

Lahkotno v študentskih letih

Šele začenjaš s študijem? Vznemirljiva nova doživetja, kot so študij v tujini, potovanja in odkrivanje sveta ali pa samo vožnja na faks z novim motorjem, ti bodo bližje, če se odločiš za Indeks paket Nove KBM.

Z njim boš dobil brezplačno odprtje in vodenje študentskega računa ter izdajo plačilne kartice Activa Maestro. Denar boš lahko brezplačno dvigoval na vseh bankomatih po svetu, kjer boš lahko tudi nabiral nova znanja na študijski izmenjavi.

Življenje ti bo olajšala tudi Moneta, ki jo v paketu Indeks dobiš brezplačno, svoje poslovanje z banko pa boš preko Bank@Neta lahko opravljal za več kot polovico ceneje.

Dobiš lahko tudi brezplačno enoletno članarino za novo plačilno kartico z odloženim plačilom (Activa MasterCard ali Activa Visa), ki ti bo zagotovo olajšala nakup letalskih kart. Izkoristiš lahko ugoden študentski kredit za šolnino ali pa mini kredit za tečaj surfanja ali pa se odločiš za varčevanje z depozitom z višjo obrestno mero od redne ponudbe in se še letno turistično zavaruješ za samo 24 evrov.

Več informacij na www.svetavladar.si

Najbolj brano