Avantgardni hoteli

Butično, hip, drzno, šarmantno, intimno, romantično.

Avantgardni hoteli - Foto: Fotografija www.epoquehotels.com

Vse to so oznake za več kot 300 hotelov po vsem svetu, ki so v lasti Epoque hotels (Epoquehotels.com). Njihova posebnost so majhni, butični hoteli, še posebej zanimivi pa so hoteli Avantgarde hotels (Avantgardehotels.com), ki ponujajo bivanje v oblikovalsko dovršenih in stilsko dodelanih hotelih.

Vsi hoteli iz skupine so novi, ali pred kratkim prenovljeni, odlikujeta pa jih luksuz in trendovski izgled. Slog vsakega posameznega hotela odseva značaj mesta, v katerem je postavljen.

Naš izbor:

  • Dream hotel v New Yorku je pravi haute couture lepotec znanega hotelirja in zvezdnika Vikrama Chatwala. Pohvali se z visokim luksuzom, prostranim lobijem in ekskluzivnim podzemnim lounge barom Subconscious. Poleg zabave najdete tudi sprostitev v ajurvedskem centru, v sobah pa vas razvajata iPod in plazma TV. Štiri zvezdice in okoli 200 eurov na noč.

  • Mirador del Moderno Suites v Bogoti s petimi zvezdicami je zelo tematski hotel, ki jemlje navdih v holivudskih filmih, zgodovini glasbe in kulture. Stoji v finančnem centru mesta, obkrožen z nakupovalnimi ulicami in zabaviščnimi predeli. Cena za nočitev: okoli 126 evrov

  • Soho hotel v Budimpešti, z otvoritvijo v avgustu, vabi vse, ki prihajajo tja poslovno, ali zgolj na sprostitev, naj se razvajajo v eni od 74 sob z LCD televizorjem, direktnim telefonom in brezplačnim hitrim internetom. Štiri zvezdice vas bodo stale okoli 125 evrov na noč.

  • Les suites Ching-Cheng hotel, Taipei je zmes klasičnega evropskega dekorja, značilne sodobne umetnosti in moderne tehnologije. Minimalizem v sivi in barvi burgundca vzbuja klubsko vzdušje. Pet zvezdic se sveti za okoli 130 evrov na noč.

Fotografije promocijsko gradivo

Najbolj brano