Spletna galerija DISPLEJ vas bo navdušila z izbiro umetnin

Spletna galerija DISPLEJ ponuja širok nabor vizualnih ustvarjalcev, ki svoje polje ustvarjanja zaznamujejo z različnimi slogi in pristopi.

Dekor, 13. 10. 2020
Spletna galerija DISPLEJ vas bo navdušila z izbiro umetnin - Foto: Displej

V njej boste našli avtorska dela ilustratorjev Gašperja Krajnca, Bojane Dimitrovski, Dejana Kralja, Marka Renka, Mojce Krajnc, Istvana Davida in Jake Vukotiča ter fotografinje Mimi Antolović.

Njihova zgodba 

DISPLEJ je nastal leta 2020 v želji, da bi dela nadarjenih ilustratorjev in fotografov postala prepoznavna in dostopna širši javnosti tudi skozi galerijske zbirke. Vsa dela so izbrana z občutkom za tok časa in umetniški potencial. DISPLEJ veliko pozornosti posveča kakovosti tiska, izbiri medija/papirja in okvirjev ter skrbi, da dela kljub naštetemu ostajajo cenovno dostopna.

Spletna galerija DISPLEJ ponuja kuriran izbor del vizualnih ustvarjalcev s številnimi motivi, ki so tako po tehnikah kot po vzdušjih različni, in tako omogočajo, da vsak posameznik najde njemu všečno delo, primerno za opremo doma, poslovnih ali javnih prostorov, ki potrebujejo dekorativni dotik.

Marko Renko

Galerija Displej

Dela, ki jih najdete v galeriji, so reproducirana na visokokakovostnem galerijskem papirju s tehniko tiska Giclée Fine Art, na voljo v okvirju ali brez in opremljena s potrdilom o avtentičnosti, ki kupcu zagotavlja verodostojnost dela. Potrdilo je pritrjeno na hrbtišče okvirja in ima v vosek odtisnjen logotip DISPLEJ.

Mojca Kranjc

Galerija DISPLEJ za kakovost del skrbi z:
- reprodukcijo del na galerijski papir,
- tehniko tiska Giclée Fine Art z najvišjimi možnimi standardi,
- dovršeno končno prezentacijo odtisov s premišljeno izbranimi okvirji,
- potrdilom o avtentičnosti,
- različnimi edicijami.

Fotografije: Promocijski material

Najbolj brano