O uau! Tako je Manja Plešnar opremila otroško sobico (FOTO)

Je tudi vas navdihnila? ❤️

Dekor, 28. 1. 2018
O uau! Tako je Manja Plešnar opremila otroško sobico (FOTO) - Foto: Helena Kermelj

Ne novinarji revije Nova so se pred porodom namreč odpravili kar v njen ljubljanski dom in to je tedaj povedala.

"Predviden rok imam sicer 1. marca, ampak glede na to, da se dvojčki skoraj vedno rodijo vsaj nekaj tednov prej, verjamem, da bosta na svet pokukala februarja, se pravi, še čisto malo pa bom končno postala mama," je povedala in dodala, da sta se s partnerjem odločila za porod v Sloveniji.

"Rodila bom v Sloveniji, ker bolj zaupam zdravstvenemu sistemu in ker bi želela, da so moji otroci rojeni v državi, kjer sta bila rojena njuna starša. Dalibor je namreč rojen na Jesenicah, kjer so z družino živeli do njegovega petega leta.

Če bo šlo vse po sreči in če bosta fantka še naprej tako lepo cvetela v trebuščku kot do zdaj, bom tudi jaz rodila na Jesenicah, saj mi je všeč njihov pristop in ker so otrokom, mamicam in dojenju prijazna porodnišnica," je o svojih porodnih načrtih razkrila Manja.

"Vse je že pripravljeno"

Odobje gnezdenja je Manja že prestala, saj je za malčka že vse pripravljeno.

"Moja prelepa in praktična tobra Jujube za mamice je napolnjena do zadnjega kotička, ker pričakujemo dva korenjaka! Predvidevamo, da bosta kar velika, ker že zdaj tehtata okoli dva kilograma in pol, če ne še kaj več.

Rasteta zelo pridno in nič kaj se jima ne mudi, a nikoli ne veš, zadeva se lahko spremeni iz ure v uro. Pa tudi sobico sva že popolnoma okrasila in prenovila, pri čemer mi je pomagala tudi moja zlata prijateljica in vizionarka Jana Koteska.

Dokupila sva nekaj rabljenih stvari, kot tudi nekaj novih pri Malih Zakladih, kjer imajo res vrhunsko ponudbo in so nama odlično svetovali."

"Pri dvojčkih potrebuješ malo več opreme, ker nikoli ne veš, kako se bosta obnašala in kakšen ritem bosta imela.

Zato sva se tudi odločila za gnezdeca Sleepyhead, ki so odličen pripomoček za spanje na katerikoli površini, saj ima otrok občutek, kot da je v maternici in se zato hitreje umiri in zaspi."

"V veliko pomoč pa nama bo tudi gugalnik Nuna Leaf, ki malčka crklja celo otroštvo. Ta bo sploh dobrodošel, ko se bosta jokala oba, pa za enega ne bom imela časa. Vesela pa sem tudi, da nama je uspelo najti najbolj optimalen in praktičen voziček za dvojčka Ippababy Vista, s katerim se bosta najina bučmana peljala kar drug nad drugim," je še povedala.

Za revijo Nova je prispevek pripravila Nina Keder

Preberite še: Edita Cetinski Molnar (Dobra ideja): Iskreno o najtežji življenjski preizkušnji, ob kateri se boste zamislili!

Priporočamo tudi: Nina Štajner je ilustratorka, ki je na Instagramu prepričala 230 tisoč sledilcev (in vas bo tudi!)
 

Najbolj brano