Udobno

Iščete novo garderobo ali pa bi si le radi privoščili nekaj lepega? Spletna trgovina Zalando trenutno ponuja nekaj izjemnih ugodnosti in visoke popuste, ki jih ne moremo prezreti, zato ta Black Friday nakupujemo na modnem Zalandu, ki med 22. in 28. novembrom zagotavlja tudi brezplačno poštnino.


                    Udobno - Foto: Zalando

Vse, kar si želimo pozno v jeseni in skozi celo zimo, je, da nam je udobno in toplo. To pa ne pomeni tudi, da se moramo za ceno udobja odpovedati stilu. Pri tem upoštevamo barvo, tkanine in kroje, ki se morajo skupaj povezati v najbolj udobno kapsulno garderobo, ki bo poskrbela, da boste tudi v mehkih in padajočih oblačilih vedno urejeni od glave do pet.

Za čim večjo mero udobja in elegance hkrati smo izbrali pleteno obleko z dolgimi rokavi v kamelji barvi znamke Libertine, ki jo opasate s širokim usnjenim črnim pasom, ki se popolnoma ujema s črnimi gležnjarji z debelo rjavo platformo, najbolj priljubljenimi zimskimi škornji zadnjih dveh let. Za najbolj udoben plašč velja slavni »teddy« plašč, zato tudi tokrat brez njega ne gre. Izbrali smo ga v ujemajoči se kamelji barvi v večnem kroju s klasičnim ovratnikom in dvema priročnima žepoma znamke Rich & Royal. Našli smo še popoln šal znamke Polo Ralph Lauren, ki se resnično poda k vsemu. Videz smo zaključili z majhno, a priročno črno torbico znamke Valentino.

Seveda se nismo mogli odreči teddy plašču v svetli kremni barvi znamke Selected Femme, ki se odlično ujema z morda najbolj udobnimi zimskimi gležnjarji iz semiša in volne znamke Gioseppo. Zime si po lanskem letu ne znamo več predstavljati brez pletenih dolgih hlač, zato smo izbrali kar dvoje; bež s širokimi hlačnicami znamke Nly by Nelly in rjave s stisnjenimi hlačnicami znamke Part Two. Poskrbeli smo tudi za toploto z belim pulijem, rjavo jopico in bež brezrokavnikom, ki ne samo da je popoln kos za zimsko plastenje, je tudi eden najbolj modnih kosov zadnjega leta. Za večji občutek elegance smo izbrali še čudovit volneni suknjič znamke Saint Tropez, ki ga zlahka vključite v svojo garderobo tudi za druge priložnosti. Da bi ostali v trendu, pa smo nabor udobnih zimskih kosov zaključili z visokimi črnimi škornji z debelo rjavo platformo znamke RAID Wide Fit.

Seveda nismo pozabili na moške.

Ker vemo, da so tudi oni radi urejeni, in se ob tem ne želijo odpovedati udobju, smo posebno pozornost namenili tudi moški kapsulni garderobi zimskih udobnih oblačil. Kot obvezen kos moške garderobe smo izbrali toplo aviator jakno v rjavi barvi z bež volno znamke Serge Pariente. Z njo se dopolnjujeta dva para rjavih gležnjarjev; par klasičnih rjavih nizkih gležnjarjev znamke Pier One in podloženi gležnjarji z vezalkami znamke Scotch & Soda. Te moški enostavno kombinira s temnimi žametnimi hlačami znamke Jack & Jones, ki so najboljša izbira za mrzlo zimo. Še korak dlje do popolnega udobja je črna trenirka, izbrali smo hlače znamke Calvin Klein. Da popestrimo preprostost klasičnega bež in kameljega pulija, smo izbrali še temno jopo z rjavim vzorcem znamke Jack & Jones, ki bo poskrbela za dodaten sloj toplote. Enako vlogo pa imata tudi klasičen kamelji šal in kapa, oboje znamke Polo Ralph Lauren. In ker upamo na zimo z obilico sončnih dni, nabor zaključujemo s kultnimi sončnimi očali znamke Ray-Ban.

Svoja oblačila s spletne trgovine Zalando za ženske izbirajte tukaj in za moške tukaj.