Jedla je sladkor, a iz prehrane izločila dve živili: Skrivnost brezhibnega videza Blake Lively po rojstvu štirih otrok

12. 11. 2023
Jedla je sladkor, a iz prehrane izločila dve živili: Skrivnost brezhibnega videza Blake Lively po rojstvu štirih otrok (foto: Profimedia)
Profimedia

Blake Lively uživa sladkor in ima po 4 nosečnosti spet popolno postavo, recepta za to pa ne skriva.

Če vprašate Blake Lively, imate lahko popolno telo tudi po štirih porodih. Žena Ryana Reynoldsa in ena najljubših hollywoodskih igralk je razkrila svojo formulo za popoln videz! Blake Lively je zagotovo ena najlepših in najbolj duhovitih igralk, zato je na svoj prisrčen način povedala, kako se je "poslovila" od svojega starega telesa in ga nato — vrnila!

Ne spreglejte:

Po štirih nosečnostih in prav toliko porodih ji je s preverjeno kombinacijo treningov in zdrave prehrane uspelo povrniti popolno postavo.

"Nikoli nisem bila v boljši formi. Ko rodiš, si zelo vesel, potem pa rečeš: 'Adijo, nekdanje telo'. Počutiš se, kot da se ne boš nikoli več vrnil, a dejansko se lahko! To je bilo zame zelo spodbudno," je nekoč povedala igralka, ki je rodila štiri deklice, James, Ines in Betty ter najmlajšo, katere ime še ni znano.

Zanimivo je, da se Blake ni odpovedala sladkorju, je pa iz prehrane črtala dve ključni stvari.

"Nisem jedla glutena in soje, ki ju sploh ni lahko izločiti iz prehrane. Soja je pravzaprav v vsakem izdelku, tudi v tistih, ki se oglašujejo kot najbolj zdravi", je povedala in dodala, da je pri vsem zmerna:

"Jedla sem sladkor, vendar vse v zmernih količinah. Telesu je treba zagotoviti le ravnovesje beljakovin, ogljikovih hidratov in veliko, veliko zelenjave", je dodala.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Če imate to število v rojstnem datumu, vas čaka nora sreča v novembru: Te osebe bodo dosegle vse, kar si bodo želele

Priporočamo tudi: Kraljevi kuhar razkril skrivnosti vitke linije princese: Diana trikrat na teden jedla "hrano za revne", ki jo obožujejo Angleži

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik