Če imate to število v rojstnem datumu, vas čaka nora sreča v novembru: Te osebe bodo dosegle vse, kar si bodo želele

9. 11. 2023
Če imate to število v rojstnem datumu, vas čaka nora sreča v novembru: Te osebe bodo dosegle vse, kar si bodo želele (foto: Profimedia)
Profimedia

Numerologi poudarjajo, da so števila, ki jih imamo v rojstnem datumu, zelo pomembna, povezana so z našo usodo in lahko veliko razkrijejo o nas, našem značaju in poti, po kateri nas vodi življenje.

Ljudje, ki imajo v datumu rojstva naslednja števila, so zelo srečni in od novembra jih čakajo velike stvari.

Ne spreglejte:

Številka 8

Odgovorni, vestni, resni, zanesljivi ljudje, ki se ne bojijo težkih nalog in naredijo vse, da jih rešijo varno. Ljudje jih pogosto prosijo za nasvet in pomoč in ne ostanejo brez pozornosti. Ljudje s to številko imajo sijajen poslovni ugled. S svojim delom lahko zaslužijo solidno bogastvo. Zdi se, da ni ničesar, česar ne bi mogel narediti. Ti ljudje na vsak neuspeh gledajo trezno in na neuspeh gledajo kot na neizogiben del življenjske izkušnje. Iz lastnih napak znajo potegniti pravilne zaključke in od njih pozneje imeti koristi. Še več, vse težave in ovire na poti jih le vznemirjajo in jih prisilijo, da brez varčevanja s trudom zagotovo dosežejo, kar želijo.

Številka 17

Število modrosti in razuma, ki pogosto prevlada nad občutki. Ni naključje, da so ljudje, rojeni 'srečne' sedmice, res vedno srečni. Radi berejo, pripravljeni so se nenehno učiti nečesa novega in svoje življenje povezati z intelektualno dejavnostjo. Imajo velik potencial v znanosti in izumiteljstvu. Ljubitelji samote, perfekcionisti. Njihove negativne lastnosti so skrivnostnost, strast do razprave, sarkazem, nagnjenost k izolaciji, trma, razdražljivost.

Številka 26

Nobeno drugo število nima tako močne energetske komponente kot to. Že od otroštva si izberejo pot notranjega razvoja in usmiljenja. Materialne vrednote so zadnje, kar jim je mar, najprej skrbijo za svojo dušo. Takšni ljudje se zavedajo moči besed, zato skrbno pretehtajo vse, kar povedo, in nikoli ne dajejo praznih nasvetov in priporočil. Dejansko je vredno skrbno prisluhniti njihovemu mnenju - lahko ste prepričani, da so že ocenili vse možne posledice takšne odločitve. Njihov notranji glas in intuicija jih krepita in vodita skozi življenje.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Nicole Kidman pokazala, kako narediti eleganten in drag videz s supergami: Bele superge kombinirajte na šik način

Priporočamo tudi: Pozabite na skinny kavbojke, Kate Middleton odslej nosi ta model, ki podaljša in zoži noge: Navdušila tudi v spektakularni prešiti jakni

BONUS EPIZODA: Prisluhni pogovoru z Domnom Valičem v podkastu Ob skodelici kave z Živo Avžner

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan