Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, so najbolj pozorne in hvaležne

Nekatere ženske zodiaka hrepenijo po pozornosti, druge pa so zelo pozorne in hvaležne za vsako stvar.

Spirituelle, 23. 10. 2020
Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, so najbolj pozorne in hvaležne - Foto: Profimedia

Hvaležnost je osebnostna moč, ki simbolizira zavedanje in hvaležnost za dobre stvari, ki se vam odvijajo v življenju. Povezana je z zadovoljstvom z življenjem, srečo, smislom in uspehom, zagotovo tudi izboljšuje psihično moč. Preverite, ali spadate med ženske, ki so najbolj pozorne in hvaležne?

BIKICA

Bikica je ženska, ki vedno poskrbi, da so vsi, ki jo obkrožajo zadovoljni. Hrepeni po tem, da ves čas preseneča druge ter jih obdaruje. Ko se nekdo razveseli njene lepe geste, je to zanjo nekaj najlepšega. Tudi če ves čas nudi pozornost in razna darilca, bikica ne pričakuje, da ji bo to tudi vrnjeno. Nikoli nikogar ne jemlje za samoumevnega, ampak se vedno trudi, da so njen partner, starši, otroci in prijatelji poleg nje kar se da zadovoljni. Ona z majhnimi pozornostmi varuje njihovo srce ter skrbi za nasmešek na njihovem obrazu. Bikica se dobro zaveda, da pozornost do drugih izboljšuje tudi fizično zdravje. Zato je to je njen najpomembnejši in najsvetejši zaklad.

RAKICA

Rakica je pozorna in hvaležna ženska, ki bo, če jo imate resnično radi, poleg sebe poskrbela tudi za vas. Njeni notranji vzorci, povezani z dajanjem pozornosti so večinoma povsem nezavedni, pogosto zelo močno prispevajo k odločitvi, kdo jo resnično spoštuje in kdo ne. S svojimi pozornimi gestami, ki so najbolj očitne v partnerskem odnosu in družinskih povezavah je rakica prava mojstrica. Tako je topla in ustrežljiva da ves čas vliva občutek varnosti. Družina je njen prvi prostor, kjer je zelo pozorna, preseneča z objemi, toplimi besedami, odličnim kosilom ali simpatični darilcem. Hvaležnost, ki spremlja rakico je tudi njena pozitivna popotnica za dobro psihično zdravje.

TEHTNICA

Tehtnica se v medsebojnih odnosih s tistimi, ki so ji blizu ves čas osredotoča na to, da so ostali zadovoljni, ter da jih nenehno preseneča. Ker v pozitivnem smislu namenja svojo pozornost, ima sposobnost rasti in se razvijati. Tehtnica ne išče krivde drugje, tudi takrat ko nekdo pozabi na njen osebni praznik, se ne maščuje, ampak je do te osebe še naprej zelo pozorna. Tudi če je njeno darilo samo objem zna pokazati sočutje in naklonjenost. Hvaležna je za vsak nasvet ali mnenje in vedno se zna tudi primerno oddolžiti. To je ženska, ki na obisk nikoli ne bo prišla vsaj brez majhnega presenečenja. Tehtnica se zaveda da biti hvaležen spodbuja empatijo in zmanjšuje agresijo.

RIBICA

Predanost, ki spremlja ribico ji lahko zavidamo, vendar pa jo je potrebno včasih spomniti, da mora poskrbeti tudi zase. Pozornost do drugih in hvaležnost hranita njeno dušo. Ribica skuša ljubljenim osebam vedno pomagati, stati ob strani in jih razvajati. Pozornost je nekaj, kar rada deli tudi takrat, ko je razočarana, saj se s tem nekako zdravi in se odtrga od negativnih vibracij. Njena hvaležnost ne pozna meja, zato vam ribica, če ji kdaj pomagate ali ji glede nečesa svetujete, nikoli ne bo ostala dolžna. Lepa beseda v njenem življenju najde lepo mesto, zato je ribica tista, ki nikoli ne pozabi na besedi hvala in prosim. Zaveda se, da hvaležnost zvišuje samospoštovanje.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 7 najbolj modnih likov iz serij, ki niso Emily in Paris

Priporočamo tudi: Ženske, ki se jih moški bojijo, so rojene v teh 4 horoskopskih znamenjih
 
 
 
 
 
 

Najbolj brano