Veliki poslovni horoskop za leto 2022: Tehtnici se smehlja povišica, eno znamenje pa bo v dilemi glede nove službe

Ugotovite, kaj vam na poslovnem področju napovedujejo zvezde za leto 2022.

Veliki poslovni horoskop za leto 2022: Tehtnici se smehlja povišica, eno znamenje pa bo v dilemi glede nove službe - Foto: Instagram

Vas srbijo prsti, kaj tokrat napovedujejo zvezde? Se bodo vaše želje, trdo delo na kariernem področju končno obrestovali? Pokukajmo, kako za vaše poslovne podvige skrbijo planeti in zvezde. 

Preberite še: Veliki letni horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za letošnje leto?

Veliki letni ljubezenski horoskop: boste letos našli ljubezen?

OVEN

Letošnje leto je za vas specifično, ko gre za delo in poslovne aktivnosti. Marsikdo od vas bo v začetku leta začutil vpliv Saturna in Urana, kar bo negativno vplivalo na komunikacijo s sodelavci. Najpomembneje je, da se osredotočite na svoj glavni cilj, in to je, da ste najboljši v tem, kar počnete. Posebej uspešno obdobje bo od septembra do decembra, zato lahko ob koncu leta zaradi rezultatov in zavzetosti pričakujete napredek pri delu. Če nameravate delati v zasebnih vodah, pustite to za poletje in poiščite pomoč in podporo ljudi, s katerimi ste že sodelovali. Veliko podporo v smislu financ in finančnega svetovanja vam lahko da oseba v znamenju leva, s katero ste že sodelovali pred nekaj leti.

BIK

Uran v znamenju bika vam v začetku leta prinaša nestabilne poslovne podvige in odločitve. Ne prenaglite se z občutki in idejami, ostanite zvesti sebi in osredotočite se na to, kar počnete. V februarju in maju so možni konflikti s sodelavci, ker bo ideja o poslovnem sodelovanju med vami in sodelavci malce razlikovala. Pri finančnem stanju bodite pozorni na obdobje od julija do septembra, saj so možni nenadni izdatki. V jeseni lahko pričakujete nenadne, vendar pozitivne spremembe v vašem poslu in delu, ki ga opravljate. Delu, ki ga opravljate, ste zvesti in ​​predani, kar je vaša dobra značilnost, še posebej pa boste to potrdili do konca leta. Bodite pozorni na sodelovanje z osebo v znamenju kozoroga, s katero sicer že sodelujete, vendar pa obstaja verjetnost, da se bodo vaši medsebojni odnosi tekom junija razšli, kar lahko vpliva tudi na vašo poslovno situacijo.

DVOJČKA

Jupiter v vašem znamenju vam daje občutek, da nič ne gre po načrtih, še posebej pri delu in poslovnih ambicijah. Neptun pa ta občutek še stopnjuje, zato je letos vaša najpomembnejša naloga, da ste se pri svojem delu maksimalno zbrani, saj je vse, kar boste počeli v naslednjem letu, odvisno od koncentracije in pozornosti. V mesecu maju boste prejeli zanimivo ponudbo za delo, kar vam lahko predstavlja izziv in je odlična priložnost za vaš poslovni napredek. V avgustu in septembru se vam odpirajo možnosti za dodatni posel v sodelovanju z mlajšo osebo, ki ima dobre povezave s tujino. Dobro premislite o tej ponudbi, saj je lahko zelo obetaven način za dodatni zaslužek.

RAK

Januar je bil finančno zahteven mesec, zdaj pa v vaše znamenje prihajajo lažji meseci. Spomladi vas čakajo veliki poslovni izzivi in ​​projekti, ki jih lahko izkoristite le, če si jih dovolj želite in v njih vlagate dovolj energije. Jasno je, da si v svoje življenje in finance želite priklicati spremembe in vaša naloga je, da to borbenost in energijo, ki jo imate za prihodnost, resnično ohranite. Bodite pozorni na svoje zdravje, saj lahko utrujenost povzroči nekatere zdravstvene težave, na katere se morate pravočasno odzvati. Konec leta, natančneje v novembru, vas čaka uspešno obdobje v finančnem smislu, ki bo za vas pravo presenečenje. Lahko je povezano z delom, ki ga opravljate, ali s poslovnim sodelovanjem z ljudmi v znamenju ovna.

LEV

Za Leve bo leto 2022 uspešno, predvsem na področju financ, saj bodo številni načrti iz preteklih let dobili priložnost za uresničitev. Najpomembnejše poslovno obdobje je od maja do avgusta, ko je zelo pomembno okrepiti svojo samozavest in moč pogajanj. Zavedajte se svojih lastnosti, kompetenc in ne obupajte nad svojimi načrti. V septembru in novembru so možni poslovni projekti, ki od vas zahtevajo maksimalno predanost. Možno je, da boste z osebo v znamenju ovna zašli v kakšen poslovni konflikt, vendar je vaša želja po uspehu tako močna, da boste kos vsem situacijam. Potrudite se, da vse svoje poslovne načrte uresničite do konca leta, saj je to leto zelo navdihujoče za poslovno sodelovanje in napredek.

DEVICA

Tranzit Jupitra in Neptuna v znamenju ribe vas spravi v veliko poslovno skušnjavo. Znani ste kot znamenje, ki je zelo predan svojemu delu in ste zelo profesionalni. V tem letu pa se od vas zahteva, da ste pripravljeni sodelovati in sklepati kompromise. V mesecu maju in avgustu se boste soočili s problematičnim kolegom v znamenju ovna ali kozoroga, ki bo trmasto vztrajal pri svojih zahtevah, kar vas lahko pripelje do popolne nervoze in blokade. Poskusite ostati mirni in se ne odzivajte na provokacije. Proti koncu leta, natančneje v drugi polovici novembra, je možna nova poslovna ponudba vesele ženske v znamenju vodnarja.

TEHTNICA

Kar se tiče službe, bo za vas to zapleteno leto, ki bo prineslo veliko obremenitev, predvsem v odnosih s sodelavci. Planeti celo nakazujejo, da se vam odpira nova poslovna priložnost na drugem delovnem mestu, ki pa bo precej dobro situirana. Je to čas za povišico? Januarja in februarja boste doživeli nenavadne poslovne okoliščine in boste morali prevzeti poslovna opravila drugih ljudi, ki vas bodo dodatno obremenila. Potem poskusite biti bolj sproščeni in neobremenjeni, saj boste le tako produktivni. Večje finančne prilive pa lahko pričakujete v mesecu marcu in maju. V jeseni bodite pozorni na morebitne konflikte z nadrejenimi, saj boste boste zaradi uspeha in rezultatov mnogim trn v peti.

ŠKORPIJON

To bo za vas zelo dobro leto, še posebej v obdobju od aprila do septembra. V tem obdobju boste imeli možnost napredovanja zaradi vaše zavzetosti in uspehov, povezanih s sodelovanjem s tujino. Pohvalili vas bodo z mnogih strani, zato to izkoristite za stabilizacijo svojega poslovnega statusa, še posebej ob koncu leta. Kar zadeva finance, velikih sprememb ne bo. Ponudbo za novo obliko poslovnega sodelovanja boste prejeli v oktobru, vprašanje pa je, ali se boste temu imeli čas posvetiti.

STRELEC

V tem letu boste imeli več skupinskih projektov, z ljudmi, s katerimi ste sodelovali do sedaj, predvsem januarja in marca. Poskusite delati z manj lastnega vlaganja in se čim bolj prepustite sodelovanju z drugimi ljudmi, predvsem z mladimi, ki se želijo dokazovati. Prihranite si moči, saj lahko tranzit Jupitra v znamenju Ribe ustvari občutek utrujenosti in nezmožnosti dokončati vsega, kar načrtujete. Do konca leta boste imeli dve ponudbi za novo službo, a o njih ne boste intenzivno razmišljali. Letos poskusite biti na prvem mestu sami in odkrijte, kaj vas dodatno motivira in ni povezano z delom in zaslužkom. Oktobra in novembra so možne denarne težave zaradi slabega poslovanja vaših sodelavcev.

KOZOROG

Poznani ste kot lik, ki najbolj rad dela in se posveča temu, kar počne. Letos pride do izraza vaša ambicioznost in le po zaslugi vašega dela in zavzetosti vam bo uspelo. Druga polovica marca vam prinaša zanimivo srečanje z osebo v znamenju ovna, ki vam lahko omogoči nove poslovne priložnosti. Bodite odprti do novih poznanstev in sklepanja novih vezi, saj so vidni dobri dodatni zaslužki. V drugi polovici leta, natančneje od julija, je vaša poslovna plat zelo aktivna in boste vključeni v več projektov v tujini. 

VODNAR

Jupiter je izstopil iz vašega znamenja in zdaj v službi lahko bolje razumete težave preteklosti, še posebej, ko gre za odnose s poslovnimi partnerji, s katerimi že dlje časa sodelujete. Ne obremenjujte se z ljudmi, ki vam zamerijo, ko gre za vaše poslovne uspehe. V marcu in aprilu boste imeli veliko poslovnih aktivnosti, tudi možnost službenega potovanja v tujino. Poskusite biti kos nalogi, saj je od tega obdobja v naslednjih letih veliko odvisno. Poleti so možne nekatere pozitivne spremembe na vašem delovnem mestu, kar vam prinaša možnost boljšega zaslužka, a tudi spremembo poslovnega okolja.

RIBI

To je zagotovo vaše leto, saj tranzitni Jupiter vstopi v znamenje ribe in vam prinaša številne priložnosti za uresničitev vaših ambicij, zlasti ko gre za tuje ali zasebne posle. Če nameravate začeti zasebni posel, je najboljše obdobje za to od marca do aprila ali morda od septembra do oktobra, saj so energijsko takrat planeti na vaši strani, predvsem je v ospredju podpora Sonca in Marsa. Zlasti v poletnih mesecih pa se obetajo večje spremembe. Vaša pot bo polna priložnosti in odličnih ponudb, ki se jih splača izkoristiti. Če si že dolgo želite točno določenega posla, je zdaj pravi trenutek. Bodite in ostanite pozitivni, tako na področju financ, kot tudi na ostalih področjih življenja. 

Fotografije:  Instagram/@aninebing

Preberite še: Ti dve pričeski nikoli ne bosta šli iz mode: Pristajata vsaki obliki obraza in premagujeta minljive trende

Preberite tudi: Pozabite na balerinke, Chanel za to pomlad napoveduje eleganten dvobarven trend čevljev, kot jih še niste nosili

Najbolj brano