Ti dve pričeski nikoli ne bosta šli iz mode: Pristajata vsaki obliki obraza in premagujeta minljive trende

9. 2. 2022
Ti dve pričeski nikoli ne bosta šli iz mode: Pristajata vsaki obliki obraza in premagujeta minljive trende (foto: Instagram)
Instagram

Kako všeč vam je ideja, da bi si s svojo pričesko zagotovili neprekosljiv šik videz in bili vedno v trendu? Prav ste prebrali, tudi to je mogoče. Priročno in vedno v trendu. 

Trendi pridejo in gredo, a s klasiko nikoli ne morete zgrešiti.

Vsako sezono frizerji vsilijo nov trend oblikovanja pričesk, ki traja kratek čas, nato pa se v krogu lepote pojavi naslednja. Spremembe so včasih dobrodošle in saj veste, da včasih novo pričesko povezujemo tudi z novim poglavjem v našem življenju. A na tej točki se verjetno vsi strinjamo, da je nemogoče slediti vsemu aktualnemu in biti vedno v trendu. 

Te pričeske so uspešno prestale preizkus časa in so že desetletja najljubša izbira nežnejšega spola. Najboljša stvar pri njih pa je, da na večini izgledajo resnično odlično. Kaj torej izbrati, da si zagotovite brezčasen, večen videz svojih las? Svojemu frizerju pokažite ti dve pričeski. 

Ne spreglejte: 

Če ne marate eksperimentiranja in tveganja, ki ga prinese nova pričeska, lasje pa predstavljajo vaš zaščitni znak, sta ti dve pričeski idealni za vas.

1. Paž

Vsakemu obrazu pristaja paž in ravno ta ljubka dolžina, ki je znana po svojih mnogih različicah je v letu 2022 pravi lepotni hit. Navdušili smo se nad fantovskim pažem, pa malce daljšim pažem, spoznali celo italijanski paž in morda je ta pričeska priljubljena ravno zato, ker resnično ustreza vsem oblikam obraza ter je primerna za vse starostne skupine. Po mnenju strokovnjakov celo ne zahteva veliko dela. Ta dolžina je zelo hvaležna, zato boste z lahkoto ohranili obliko, pričeska pa bo videti brezhibno. Lase lahko nosite povsem ravne, vaši lasje pa bodo videti odlično, tudi če se z njimi malce poigrate in jih rahlo nakodrate. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chriselle Lim 🌟 (@chrisellelim)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courtney Halverson (@prettylittlefawn)

2. Stopničasta pričeska

Ta način striženja las je že desetletja nepremostljiv. Zagotovo ste vsaj enkrat v življenju imeli to pričesko in se zavedate, v kolikšni meri lahko izgleda dobro in poudari vaš obraz. Pričeska je izredno nosljiva, dopušča igriv in bogat videz, vse to brez veliko truda. 

Glede na način, kako si postrižete lase, se vam pri oblikovanju ne bo treba dodatno truditi. Dovolj je, da ga posušite s fenom, dodate malo pene in "zmečkate" lase, pa boste imeli pričesko, kot da ste pravkar zapustili salon.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Fotografije: Instagram/@kaiagerber

Preberite še: Črno obrobljene oči in bleščeče ustnice: Chanel napoveduje nove lepotne trende za letošnjo pomlad

Preberite tudi: S kruhom do izgube kilogramov: Izogibajte se tem 5 napakam in pomagal vam bo pri hujšanju

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač