To so astrološka znamenja, ki se znajo najbolje povezati s sabo

Za naše mentalno zdravje je izrednega pomena, da smo povezani sami s sabo.

To so astrološka znamenja, ki se znajo najbolje povezati s sabo - Foto: Profimedia

V smeri sreče in zadovoljstva se je priporočljivo najprej povezati s seboj. Da bi vzpostavili ponovno povezavo s seboj, je potrebno najprej utišati um. Razmišljanje, analiziranje, kritiziranje so le odraz nepretočne energije. Za kakovostno in izpopolnjujoče življenje pa mora energija teči spontano. Ponovno povezavo s seboj ustvarimo tako, da se umirimo, da zavestno sproščamo svoje telo, da se otresemo vse napetosti. Katera astrološka znamenja pa se najlažje povežejo s sabo?

 

Rakica

Rakica se zelo dobro zaveda, da je telo njen zvesti prijatelj. Zna mu prisluhniti in telo ji samo pove, kaj v danem trenutku potrebuje. S tem ko se rakica povezuje s sabo in svojim telesom, se lahko izogne številnim nepotrebnim boleznim. Povezana je tudi s spuščanjem ovir in odstiranjem tančic. Ona zmore podreti ovire, odstreti tančico in se prikazati izza maske, tako se povezuje s svojo pravo naravo in ustvarja prostor za povezovanje z drugimi in z vsem kar jo obdaja. Težka čustva in bolečine rakica premaguje s tem, da se poveže s svojo notranjostjo. Ko hodi v naravi, se povezuje z drevesi, ter ostalimi rastlinami, to jo povezuje z lastno vibracijo in z vibracijo zemlje. Rakica je vir v svojem lastnem življenju, zato se povezuje s sabo in drugimi lahkotno in radostno.

 

Tehtnica

Tehtnica zna brati svoje misli in notranje impulze ter se z njimi globoko povezati. Za večino ljudi je prva stvar, ki jo zjutraj naredijo, da pogledajo na telefon, preberejo sporočila, odprejo razna omrežja, tehtnica pa je tista, ki se zjutraj najprej v mislih poveže s sabo, šele nato nadaljuje s svojimi opravili. Informacije zunanjega sveta, je ne zanimajo, saj z njimi živi tuja življenja in pozabi nase. Namesto da bi le prebirala literaturo o osebni rasti, gre tehtnica raje na sprehod, da zbistri svoje misli ali pa svoje občutke skrbno deli s svojim dnevnikom. To, da se zna povezati s sabo ji omogoča, da dan začne s pozitivnim pogledom in z občutkom lastne resnice. Tehtnica si zna namensko vzeti čas, da počene stvari, ki so ji resnično všeč. S tem preprostim načinom zna vnesti še več radosti v svoj vsakdan.

 

Škorpijonka

Škorpijonka je tista, ki jo svet duhovnosti zelo privlači in zanima. Pozna večino tehnik in se zna intenzivno povezati s sabo in svojo bogato notranjostjo. Večkrat si kljub napornemu urniku vzame čas, da stopi stran od tega, kar počne in zadiha. Zna biti preprosto prisotna z mislimi, čustvi in občutki, ki se ji v tistem trenutku porajajo. S sabo se škorpijonka povezuje tudi ko občuduje lepoto narave in uživaj v trenutku tukaj in zdaj. Zaveda se, da je življenje samo po sebi čudež.  Ko opravi vse, kar je načrtovala, se zna ustaviti in se poglobiti vase. Z mislimi je vedno pri tisti stvari, ki jo trenutno opravlja, ne dovoli si, da bi jo obremenile težave drugih, tudi njene težave zna rešiti s tem, da se poglobi vanje in v notranjosti poišče najbolj ugodno rešitev.

 

Ribica

Ribica je mojster v tem, da se poveže s sabo in prej kot ostali zazna, kateri so tisti notranji vzorci, ki ji povzročajo stres. Ona je prepričana da ne glede na to, kakšne okoliščine so zunaj, je ona tista, ki izbira, kakšno bo njeno počutje in kaj bo doživljala v notranjosti. Ves čas dela na sebi in odkriva lastno dušo zavesti in podzavesti. Za ribico je to proces, ki se nikoli ne ustavi. Kadar doživlja stres, ga zna do neke mere ozavestiti sama, z načinom, da stvari resnično predela in poišče najbolj ugodno rešitev zase. Tudi meditacija je njen odličen način, kako se rešiti pred pestro turbulenco današnjega časa in če je kdo resnično globok, je to zagotovo ribica.

 

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Internet je obseden s kontroverzno naslovnico ameriškega Vogue Kamale Harris! Poglejte, zakaj

Priporočamo tudi: Kate Middleton čudovita v suknjiču s tem klasičnim vzorcem

Najbolj brano