To je 5 najsrečnejših dni v novembru, ko se izpolnjujejo vse želje

Zapišite si te datume in izkoristite njihovo pozitivno energijo!

To je 5 najsrečnejših dni v novembru, ko se izpolnjujejo vse želje - Foto: Profimedia

November, kot zadnji jesenski mesec, prinaša mirno energijo, priložnost za pozitivno preobrazbo in srečo, in tu so dnevi, ki veljajo za najmočnejše in najsrečnejše! To so dnevi, ko se uresničijo številne želje, vi pa kot kreator svojega življenja lahko privabite srečo v svoje življenje pod čudovitim vplivom planeta.

Ne spreglejte:

5. november

Mlada Luna v škorpijonu in tranzit Venere v Kozorogu: Energija mlade lune v škorpijonu vam bo pomagala, da se znebite čustvenega bremena, vzpodbuda za prebujanje pozitivnih čustev pa bo tudi tranzit Venere v kozorogu. To je trenutek, ko se v vas prebudi močna energija, ki nam pomaga prebuditi optimizem in samozavest. Lahko je tudi odličen gonilnik za uresničevanje želja – ste pripravljeni?

11. november

Dan, ko se velja čarobna številka 11:11: Ta serija številk velja za najsrečnejšo in najbolj ugodno za manifestacijo tega, kar želite. Simbolizira umirjeno in popolnoma usklajeno energijo. Zelo primerno za sprostitvene tehnike in duhovno prakso. Pomembno je, da se na ta dan spomnite na poslanstvo svojega življenja, pa tudi, da si zastavite namere, ki jih je vredno uresničiti.

17. november

Mars se sooči z Uranom: ustvarjalna energija, ki jo ustvarja Uran, se bo združila z močjo Marsa. To bo dan, ko boste lahko sprejemali pomembne odločitve, porabili denar in čas za svoje hobije. Ta dva planeta bosta izboljšala sposobnosti čustvene inteligence. Lahko se boste lotili najtežjih nalog, saj imate pogum in verjamete v svoje sposobnosti.

18. november

Leonidov meteorski dež: Predstavljajte si željo, saj nas čaka zvezdna magija. Dež padajočih zvezd prebuja fizično in intelektualno moč, zato bomo lahko premagali vse ovire. Opazujte nebo in ko zagledate meteor, si vizualizirajte svojo željo, zaprite oči in si predstavljajte, da se to dogaja zdaj – tukaj in zdaj.

24. november

Merkur se premakne v strelca: Merkur bo opravil dolgo pričakovani prehod v strelca. V tem znamenju se ta planet počuti zelo dobro in svobodno. To pomeni, da nas 24. novembra in v prihodnjih dneh čaka neverjeten finančni uspeh. Tisti, ki so danes ustvarjalni, aktivni in drzni, lahko pritegnejo denar in energijo obilja. To je ugoden dan za aktivnost, komunikacijo, sklepanje poslov, iskanje dela.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kim Kardashian West je predstavila modno sodelovanje z znamko Fendi

Priporočamo tudi: Pregledali smo celoten H&M in izbrali 10 najlepših zimskih plaščev po ugodni ceni

Najbolj brano