Poravnava Sonca in Venere 22. oktobra bo pretresla vaše ljubezensko življenje: Kaj ta intenziven aspekt prinaša v vaše znamenje?

V astrološko bogatem oktobru bomo doživeli preobrat, ki bo pošteno pretresel naše ljubezensko življenje. 22. oktobra je namreč posebna poravnava Sonca in Venere (Venerina zvezda), ki označuje obrat k ljubezni, zadovoljstvu in partnerstvu. V fotogaleriji preverite, kako bo poravnava Sonca in Venere vplivala na vaše astrološko znamenje.

Spirituelle, 18. 10. 2022
Slika 1/13

Prva letošnja poravnava Sonca in Venere se je zgodila 8. januarja, v času retrogradne Venere v Kozorogu. Nato smo zaključili osemletni Venerin cikel (vsak Venerin cikel traja osem let) in razmišljali o preteklosti. To je bil čas, ko smo spoznali, kako daleč smo prišli in kaj smo se naučili iz ljubezni. Vendar pa 22. oktober pomeni začetek nove romantične ekspedicije, ki začenja svojo osemletno vizijo.

Če ste samski in iščete ljubezen, potem je 22. oktober pravi čas, da se začnete pojavljati na aplikacijah za zmenke in se dogovarjati za zmenke. Morda boste ugotovili, da je bila oseba, po kateri hrepenite, ves čas tik pred vami. Če ste že v zvezi, je čas, da se odločite, kaj prinaša prihodnost. Možna je nova zveza, pa tudi druga faza medenih tednov. Pričakujemo lahko intenzivnejše in globlje povezave. Brez razmišljanja bomo želeli skočiti v novo ljubezen. To bo vznemirljiv in strasten način doživljanja partnerskih odnosov, doživljali pa bomo tudi več pristnih čustev kot doslej. Nekaj ​​je gotovo: ljubezen se bo začela poglabljati.

V fotogaleriji preverite, kaj vse to prinaša vašemu znamenju.

Profimedia

Najbolj brano