Obračun, preobrat, zmaga! To je astrološko znamenje, ki bo v letu 2023 v ljubezni doživelo prav vse

26. 2. 2023
Obračun, preobrat, zmaga! To je astrološko znamenje, ki bo v letu 2023 v ljubezni doživelo prav vse (foto: Profimedia)
Profimedia

Več zmenkov, bolje je.

Glede na letno astrološko napoved je več znamenj, ki si letos lahko obetajo srečo v ljubezni – eno znamenje pa lahko od leta pričakuje največ.

Strelci bodo imeli letos največ sreče v ljubezni. Znamenje, ki je znano, da se občasno izogiba obveznostim, bo morda leto 2023 obrnilo ploščo. Romantična renesansa – in potencialno obračun – je na obzorju. Lahko bi bili še posebej privlačni za oboževalce in več kot pripravljeni na igrivo, živahno vzdušje, ki jih čaka. Strelci bodo imeli željo po povezovanju z vsemi, ki so dinamični.

Ne spreglejte:

V interesu strelcev je, da v letošnjem letu strpajo čim več ljubezenskih zmenkov. Čakajo vas snubitve, poroke, rojstvo otrok ali morda prenovljeno poglavje zveze, ki se bo zdelo kot drugi ali tretji medeni tedni.

Poletje bo tudi letos burno, pravzaprav odlična priložnost za dopust ali celo romanco na daljavo. Pazite le na retrogradno Venero od 22. julija do 3. septembra. Lahko bi čutili željo po uporu in resnica bi lahko postala spolzka, zato je priporočljivo, da ne dajete obljub, ki jih ne morete izpolniti.

Tudi če je v vaši trenutni zvezi vse v redu, bi vam to leto lahko prineslo nekaj posebnih izzivov, ko gre za dom in družino, in morda boste hrepeneli po več preprostosti. Eden najboljših načinov, da se 'prebijete' skozi to, je skrb za svoje zdravje, še posebej v prvi polovici leta, medtem ko zvezde 'nagrajujejo vaš trud, da jeste zeleno, čisto in vitko'.

Konec koncev, če iščete ljubezen, ni nič bolj privlačnega kot nekdo, ki dobro skrbi zase.

Strelec morda ni znan kot znamenje, ki je najbolj usmerjeno v odnose, a leta 2023 bo romantika poplesavala v zraku. Ne glede na to, ali gre za razmerje na daljavo, razmerje, ki se je spremenilo v zaroko, ali iskanje nove ljubezni tik za vogalom, bi bogate obljube leta 2023 morali sprejeti.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Škornji Tamare Kalinić za 1.800 evrov so trend sezone in so že razprodani

Priporočamo tudi:Začela se je vladavina rib in to so spremembe, ki se v naslednjih mesecih lahko zgodijo posameznim znamemenjem