Kako se spogleduje vsako nebesno znamenje: Katera znamenja so najbolj zaletava in odkrita ter katera najbolj diskretna?

Ste tip osebe, ki se zna prepustiti toku in samo zaupati, ali zahtevate, da vas izbranec že na prvem zmenku označi na Instagramu?

Kako se spogleduje vsako nebesno znamenje: Katera znamenja so najbolj zaletava in odkrita ter katera najbolj diskretna? - Foto: Profimedia

Ko ste samski, so zmenki lahko težavna naloga. Toda priznajmo si, da imajo podjetna znamenja astrologije veliko manj težav s tem, da bi pritegnila pozornost svoje simpatije. Morda se sliši noro, a glede na naš kozmični označevalec zlahka navežemo pogovor z neznancem v baru, ali nasprotno, potrebujemo nekaj pijač, da najdemo pogum za začetek pogovora, pri čemer se trudimo, da ne bi utopili naše tarče v njeni ali njegovi izbrani pijači.

To je priložnost, da odkrijete seznam najbolj zaletavih znamenj v astrologiji, od najbolj odkritih do najbolj diskretnih, in ugotovite, kaj imajo zvezde povedati o vaši sposobnosti za igro zapeljevanja.

Ne spreglejte:

To so znamenja, ki se bodo najverjetneje kar hitro vtihotapila v vaša zasebna sporočila:

Dvojčka

To je družabna žival astrologije, ki največ govori: dvojčki so nepopustljivi govorniki. Po naravi so prijazni in družabni, vedno imajo prijazno besedo za vas, kar je priročno: ne bo vam treba veslati, da bi pogovor tekel naprej.

Lev

Njegova najljubša tehnika pristopa? Ne obstaja! Z njim ni treba hoditi okoli luže; če Leva zanimate, bo poskrbel, da njegova čustva ne bodo ostala neopažena, tudi če to pomeni, da bo na koncu vsakega sporočila prilepil čustveni simbol (emoji).

Škorpijon

Ko škorpijon flirta, izvaja zapleteno, a dobro naoljeno koreografijo, pri čemer posreduje ravno dovolj informacij, da vzbudi vašo radovednost. Težave se začnejo, ko njegova intenzivnost popusti.

Oven

Poganja ga Mars, planet energije in akcije, zato ni presenetljivo, da je oven po srcu zagnan. Nekateri pravijo, da so impulzivni, v resnici pa se preprosto ne bojijo zavzeti svojega stališča, ko nekaj želijo.

To so znamenja, ki pošiljajo mešane signale:

Strelec

Njihovo zvezdno znamenje je pod vplivom Jupitra, planeta ekspanzije, zato se Strelci ne bojijo stopiti iz območja udobja in narediti prvi korak. Vendar so še vedno manj neposredni kot drugi znaki. Če ste mu padli v oči, se pripravite na dvoumne emojije in fizični stik, ki morda ne bo tako naključen, kot se zdi.  

Tehtnica

To znamenje, ki ga poganja Venera, zlahka flirta, celo intuitivno, čeprav je to lahko subtilno. Tehtnica vam ne bo odkrito povedala, da je zaljubljena v vas, vendar se bo zjutraj dodatno uro pripravljala za vsak primer, če vas bo srečala v službenem dvigalu.

Rak

Globoko občutljivi in skrbni raki znajo igrati svoj šarm, ko jih nekdo zanima, vendar si raje vzamejo preveč časa, da bi svoji simpatiji dali namige in izmerili temperaturo. 

Ribi

Ribe ljubijo ljubezen, a žal se ta ne vrača vedno. Kot mačka se boji hladne vode: ribam se bo vse, kar počnete, zdelo divje romantično, vendar z razdalje. Do onemoglosti bodo preučevali najmanjši znak vaše telesne govorice, preden bodo zbrali pogum in se odločili za korak naprej.

Znamenja, ki se vas bodo najverjetneje izogibala (tudi če jih zanimate).

Vodnar

Ne gre za to, da vodnarjev ne ljubezen zanima, v resnici jih zelo zanima, a je na romantičnem področju precej počasen. Zanimajo ga intelektualne spodbude nasprotne osebe, ki mu zlahka zameglijo razum. Z biki bodite previdni in potrpežljivi.

Bik

Čeprav zna biti radodaren s svojim časom in pozornostjo, bik strogo gledano ni akcijsko znamenje: verjetno boste že zapustili bar, ko se bo odločil izvesti načrt napada, ki ga je ves večer skrbno vadil v glavi.  

Devica

Precej nergaške in logično razmišljajoče device so nagnjene k temu, da svoja čustva racionalno premislijo, preden se jih lotijo. Ne bodite presenečeni, če se bodo pred razkritjem svojih čustev z vami spoprijateljili.

Kozorog

Kozorogi so vse prej kot brezupno romantični in vedno držijo svoja čustva pod nadzorom ... do te mere, da lahko zamudijo priložnost, ker ne pokažejo niti najmanjšega znaka zanimanja, niti če se slučajno nekomu zazrejo v oči.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:To so astrološka znamenja, ki bodo v mesecu februarju obogatela: Raki bodo morali ukrepati odločno, nekoga pa čakajo znatne finančne nagrade

Priporočamo tudi:Pamela Anderson poosebljena eleganca v enobarvnem videzu

Najbolj brano