Začela se je vladavina rib in to so spremembe, ki se v naslednjih mesecih lahko zgodijo posameznim znamemenjem

21. 2. 2023
Začela se je vladavina rib in to so spremembe, ki se v naslednjih mesecih lahko zgodijo posameznim znamemenjem (foto: Profimedia)
Profimedia

Pripravite se na velike premike, ki jih prinaša vladavina rib.

Pripravite se na velike premike. Vladavina rib se je začela 19. februarja in pričakujete lahko spremembe ali nekakšne preobrate, ko gre za vaša prijateljstva, skupnost in skupine ljudi, s katerimi se odločite obkrožiti. Predstavljamo vam podrobno napoved za vsako nebesno znamenje.

Ne spreglejte:

Oven

Jupiter je v vašem znamenju! Sedaj imate čudovito energijo za akcijo, ki jo morate izkoristiti. Pravi čas za spremembe bo 17. marca, ko bo Mars, vaš vladajoči planet in planet akcije, energije in motivacije, končno zapustil svojo postretrogradno senco in vam dal velik val energije. Mlada luna v ribah 19. februarja bo introspektivna. Morda se boste umaknili in se osredotočili na nekatere temne misli in občutke, ki ste jih imeli in ki potrebujejo pozornost. Ne bojte se tega, sprejmite vse, kar vam pride naproti, in poglejte, ali lahko mirno sedite z vsemi neprijetnimi čustvi. Polna luna 7. marca pade v znamenje device, kar vam bo pomagalo vnesti nekaj stabilnosti in strukture v vse, kar se bo zgodilo. Če ste preveč delali, vas lahko ta polna luna spodbudi, da si vzamete odmor in poiščete podporo, če jo potrebujete. Saturnov prehod v ribe 8. marca bo na površje prinesel veliko nerešenih vprašanj, ki zahtevajo vašo pozornost. Saturn v ribah je lahko nekoliko težaven, a bodite prepričani, če boste vložili delo, boste lahko fantastično napredovali. Tukaj je tudi močan potencial za krepitev vaše duhovne povezanosti in poglobitev vaše intuitivne modrosti.

Bik

Vladavina rib je odličen čas, da se osredotočite na tisto, kar je za vas resnično pomembno. Verjetno se je v zadnjih nekaj letih v vašem življenju zgodilo veliko sprememb ali pa ste morda še vedno sredi njih. Te spremembe so posledica dejstva, da se Uran, planet sprememb in prebujenja, giblje skozi vaše znamenje. S Soncem v ribah imate zdaj priložnost, da se nekoliko osredotočite na to, kar želite negovati v svojem življenju. Ker se Saturn 8. marca premakne v ribe, lahko pričakujete spremembe ali nekakšne pretrese, ko gre za vaša prijateljstva, skupnosti in skupine, s katerimi se odločite, da se obkrožite. Saturn bo ostal v ribah naslednji 2,5 leti, tako da imate čas za delo s to energijo in resnično ugotovite, koga želite obdržati blizu sebe. Mlada luna vam prinaša mehko, zdravilno energijo. Ta zdravilna energija se nadaljuje od 20. do 22. februarja, ko se Sonce poravna s kraljevo zvezdo Fomalhautom, kar aktivira prehod zdravilne energije. Polna luna v devici 7. marca bi lahko osvetlila vaše odnose in ponovno predstavila temo o tem, s kom se boste obkrožili.

Dvojčka

Zadnje mesece ste bili pod močnim vplivom planeta Marsa, saj se je zelo dolgo zadrževal v vašem kotičku zodiaka. Mars bo 17. marca končno zapustil svojo senco po retrogradnosti. To pomeni, da boste verjetno začutili valove sveže energije, ki vstopajo v vaše življenje. Ta energija vas lahko navdihne, da se premaknete, ukrepate in sledite temu, kar želite ustvariti. Mlada luna v znamenju rib bo osvetlila vašo kariero. To je priložnost, da se osredotočite na to, kar bi radi manifestirali, ko gre za vaše karierne cilje. Če ste upokojeni, lahko to energijo usmerite tudi v svoj smisel in temu, čemur želite posvetiti svoj čas. Polna luna 7. marca pade v znamenje device in lahko pritegne vašo pozornost na vaš dom in družinsko življenje. 8. marca se Saturn za naslednji 2,5 leti premakne v znamenje rib, kar bo zelo naklonjeno temu, da sprejmete vse svoje ideje in z njimi zgradite nekaj oprijemljivega. Konec februarja se bo odprl neverjeten portal zvezdnih vrat, ko se bo Sonce poravnalo s Fomalhautom. Močna zdravilna energija bo tekla od 20. do 23. februarja, zato se vsekakor namočite v to energijo.

Rak

Ta mlada luna, ki je nastopila z 19. februarjem lahko prinese navdih za potovanje ali učenje česa novega. Če ste se želeli vrniti v šolo ali obiskati kratek tečaj, vam bo ta mlada luna nudila fantastično podporo. Ker Saturn ostaja v ribah naslednji 2,5 leti, se boste verjetno podali na pot učenja in rasti. Saturn v ribah vas bo naredil modrejše in vam pomagal razširiti svoj um v nove razsežnosti. 7. marca bo polna luna v devici razsvetlila nebo in prinesla nekaj uravnoteženih valov zemeljske energije. Okoli te polne lune je pomirjujoča energija, ki vam lahko pomaga, da se počutite varne, da izrazite sebe in se povežete s tem, kako se resnično počutite. Omeniti velja še, da se bodo od 20. do 22. februarja aktivirala močna zvezdna vrata, ko se bo Sonce poravnalo s kraljevsko zvezdo Fomalhaut. To bo poslalo valove zdravilne energije na planet Zemljo, zato se prepustite temu zdravljenju! Na splošno je sezona rib fantastičen čas, da se osredotočite na učenje novih veščin in razširite svoj um v nove razsežnosti. To je tudi močan čas, da se poglobite vase, tako da lahko odklenete več te prirojene intuitivne modrosti, ki živi v vas.

Lev

Mlada luna za vas nosi zelo globoko in introspektivno energijo. Morda se boste morali poglobiti vase ali razmisliti o tem, kaj v resnici čutite. Ko se Saturn 8. marca premakne v ribe, bi nam lahko ta mlada luna dala majhen okus tega, kar prihaja. Saturn v ribah vam bo pomagal pri povezovanju z vašo globljo in višjo resnico. Saturn bo preživel 2,5 leta v ribah, zato je to počasna energija, na katero se boste imeli čas prilagoditi. Polna luna 7. marca pade v znamenje device in prinaša fantastične priložnosti, ko gre za vaše finance. Okoli te polne lune je velika energija obilja, zato ostanite odprti, vzdržujte svoje vibracije in opazujte, kaj vesolje privlači v vaše življenje. Če potrebujete pomoč pri financah ali davkih, vam bo ta polna luna poslala tudi valove podpore, ki vam bodo pomagali opraviti stvari. Ko bomo prišli do konca februarja, se bo odprl neverjeten portal zvezdnih vrat, ko se bo Sonce poravnalo s Fomalhautom. Od 20. do 22. februarja bo pritekla močna zdravilna energija, zato se vsekakor namočite v to energijo. Na splošno je sezona rib 2023 čas, ko odluščite nekaj plasti in pridete do globlje resnice o sebi. To je čas za iskanje resnice, ne bojte se tega, kar boste našli, ker vas bo popeljalo v višje kraje.

Devica

Ribi sedijo nasproti vas na zodiakalnem kolesu, zato bo ta sezona za vas vedno pomembna. Mlada luna v ribah je 19. februarja sprožila stvari in okrepila vaše odnose. V vaše življenje lahko vstopi pomemben odnos ali pa boste morda morali spremeniti način, kako ste pristopili k določenemu odnosu. V tem obdobju se bodo vaši odnosi verjetno spremenili, kar vam bo pomagalo, da boste v njih postali bolj resnični in pristni. Ko potujemo skozi preostanek sezone rib, pridemo do polne lune v devici 7. marca. Starodavni astrologi so verjeli, da ko je polna luna v vašem znamenju, aktivira vašo epifizo in vam pomaga, da se počutite bližje nebesom in bolj povezani s svojimi angeli, vodniki in višjimi svetovi. Morda vam bo v pomoč tudi, če stopite v stik s svojim fizičnim telesom. Preživite čas sami s seboj, telovadite, kopajte se, poglejte se v ogledalo, meditirajte o tem, kako se v resnici počutite – storite vse, kar je potrebno, da bi stopili v stik z vami. Omeniti velja tudi, da bodo od 20. do 22. februarja aktivirana močna zvezdna vrata, ko se bo Sonce poravnalo s kraljevo zvezdo Fomalhaut. Ta zvezdna vrata odpirajo čudovito zdravilno energijo, zato jo vsrkajte!

Tehtnica

Mlada luna v ribah 19. februarja kaže, da boste verjetno zelo zaposleni! Morda se bodo pojavili novi projekti ali pa se boste odločili za novo rutino ali urnik. Energija okoli tega je zelo pozitivna 7. marca imamo ustrezno polno luno v devici. Ta polna luna nosi globoko, morda celo močno energijo za vas. Morda bodo razkrite skrivnosti ali pa se boste morali soočiti s skritimi informacijami, ki bodo spremenile vaš način dela. Prelomni dogodek te sezone bo tudi Saturnov premik v ribe za naslednji 2,5 leti. Saturn v ribah vam bo verjetno povzročal težave z življenjskim slogom in rutino. Morda se boste morali naučiti, kako postaviti jasne meje in kako podreti nekatere od teh meja, da boste živeli življenje, ki si ga resnično želite. Če se vrnemo konec februarja, se bodo mogočna zvezdna vrata odklenila takrat, ko se bo Sonce poravnalo s kraljevo zvezdo Fomalhaut. Ta energija doseže vrh 21. februarja, vendar se bo zadržala v dneh pred in po njej. Uporabite to energijo zvezdnih vrat, da prinesete zdravljenje, kjerkoli je potrebno.

Škorpijon

Mlada luna v ribah je 19. februarja sprožila energijo sezone in v vaše življenje prinesla valove pozitivne, sveže energije. Konec meseca se bo odprl neverjeten portal zvezdnih vrat, ko se bo Sonce poravnalo s Fomalhautom. Močna zdravilna energija bo tekla od 20. do 22. februarja, zato se prepričajte, da absorbirate to energijo in delate na vseh stvareh, ki jih želite pozdraviti, še posebej okoli svojega srca. Ko prehajamo v marec, imamo 7. polno luno v devici. Ta polna luna bo pritegnila vašo pozornost na ljudi, s katerimi se boste obkrožili. Zelo pomembno je, da imate v življenju močne ljudi, ki vas podpirajo, zato se ob tej polni Luni poskušajte obkrožiti s takimi ljudmi. Če potrebujete več skupnosti v svojem življenju, bo ta polna luna osvetlila pot. Dan po tej polni luni Saturn naredi svojo prelomnico v znamenju rib. Saturn bo ostal tukaj naslednji 2,5 leti in bo vplival na vaše odnose. Čas bo, da razčistite, kaj vam pomeni ljubezen in kaj pomeni biti dober prijatelj. Do takrat, ko se Saturn znajde v tem delu vaše karte, boste globlje in zreleje razumeli vrste ljudi, ki jih potrebujete v svojem življenju.

Strelec

Sezona rib se je začela z mlado luno v ribah 19. februarja. Ta luna bo aktivirala težave, povezane z vašim domom in družinskim okoljem. Če ste želeli posodobiti svoj prostor ali v svoj dom vnesti svežo energijo, je to fantastična energija za delo. Ko se bližamo koncu februarja, imamo odprta mogočna zvezdna vrata, saj se je Sonce poravnalo s kraljevo zvezdo Fomalhaut. Zdravilna energija teče skozi ta zvezdna vrata, zato jo uporabite za pomladitev svoje energije in zaščito tistih, ki jih imate radi. 7. marca je polna luna v znamenju device, ki bo osvetlila vašo kariero! Velik delovni projekt bi lahko dosegel točko zaključka ali pa bi se lahko znašli v sprejemanju nagrad in časti za vse, kar ste počeli. Če ste upokojeni, lahko to energijo usmerite v občutek večjega namena in izpolnjenosti v vsem, kar ste dosegli v življenju. Le en dan po polni luni se Saturn premakne v znamenje rib, kjer bo ostal naslednji 2,5 leti. Saturn v ribah vas bo vodil, da se osredotočite na prave stvari, in sicer na način, kako dajate in prejemate energijo v svojem življenju, še posebej ko gre za ravnovesje med domom in družino ter poklicnim in zasebnim življenjem.

Kozorog

Mlada luna v ribah 19. februarja je prvi večji dogodek v sezoni in v vaše življenje prinaša valove sveže energije. Ta mlada luna vas bo spodbudila, da poveste svojo resnico in se povežete s tem, kaj v resnici čutite do nečesa. Mars se bo vrnil k svoji običajni hitrosti in moči od 17. marca dalje, tako da vam bo to pomagalo spodbuditi vaš zagon in zagotovilo, da se vse besede, ki jih izgovorite, ujemajo z dejanji, ki jih naredite. Saturn se bo 8. marca premaknil v ribe in vas spodbudil, da se povežete z resnico s tem, kar resnično čutite. Medtem ko je Saturn tukaj v ribah naslednji 2,5 leti, se lahko tudi počutite, kot da ste izgubili glas. To je samo zato, da se lahko resnično povežete s tem, kar čutite, preden spregovorite. Tudi vaše mnenje o stvareh se lahko spremeni. Končno bo 7. marca nebo razsvetlila polna luna v devici! Ta polna luna vam bo poslala valove navdiha, ki vas bo spodbudila, da se učite in razširite svoj um. Morda boste dosegli novo točko duhovne rasti ali se odločili za obisk tečaja ali delavnice. Dodati velja tudi, da se 21. februarja/februarja Sonce poravna s kraljevsko zvezdo Fomalhaut in odpre močan portal zdravilne energije. Močna zdravilna energija bo tekla od 20. do 22. februarja, zato se prepričajte, da se vpijete v to energijo.

Vodnar

Sonce se je pravkar premaknilo iz vašega astrološkega znamenja. Upamo, da ste v tem času uspeli vsrkati njene žarke in jih ponesti v vsak kotiček svojega življenja. Ker smo vstopili v sezono rib, se počutite pripravljeni, da se lotite tega, kar vas navdihuje. Nič več skrivanja, nič več umikanja, čas je, da greste ven in izkoristite vse, kar življenje ponuja. Polna luna 7. marca pade v znamenje device in vas bo vodila, da se osredotočite na svoje finance. To bi bil pravi čas, da uredite svoje finančno stanje ali naredite nov proračun za delo. Ob tej polni luni je tudi obilje na vaši strani, zato ostanite odprti za to, kar vam vesolje prinaša. Glavni dogodek v sezoni rib 2023 je prehod Saturna v ribe. Ko se bo to zgodilo, boste občutili lahkotnost in morda se vam bo ves trud, ki ste ga vložili, končno obrestoval! Morda ste se naučili nekaj težkih lekcij, vendar boste začeli videti sadove svojega dela. Omeniti velja tudi, da se bo 21. februarja Sonce poravnalo s kraljevsko zvezdo Fomalhaut in odprlo močan portal zdravilne energije. 

Ribi

Ste zvezda sezone in vse se dogaja v vašem kotičku zodiaka! Vaša sezona se začne z mlado luno v ribah 19. februarja. Ta polna luna prinaša sveže valove energije naravnost v vaše bitje. Počutili se boste prenovljeni in pripravljeni na praznovanje tega novega potovanja okoli Sonca. Če je vaš rojstni dan blizu te nove lune, bo leto, ki je pred vami, polno novih priložnosti in novih začetkov. Vsekakor jih zgrabite in uporabite! Ko se približujemo koncu februarja, se bo Sonce poravnalo s kraljevo zvezdo Fomalhaut in odprlo zvezdna vrata z visoko vibracijsko, zdravilno energijo. Ko prehajamo v marec, imamo 7. polno luno v devici. Ta polna luna bo aktivirala vaše odnose. Morda boste z nekom sodelovali ali morda celo spoznali nekoga posebnega. Dan kasneje, 8. marca, se bo Saturn preselil v vaše znamenje, kjer bo ostal naslednji 2,5 leti. Saturn je nekoliko podoben strogemu učitelju, prišel bo v vaše življenje in podvomil o vseh stvareh, za katere morate začeti prevzemati odgovornost. Ko se Saturn konča, se boste ponovno rodili, modrejši in zrelejši. Tako kot večina strogih učiteljev, ko se lotite posla in pridobite samozavest, lahko presenetite sami sebe.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:S temi 4 barvami las boste videti mlajši: To so najboljši odtenki za ženske nad 50. let po mnenju profesionalnih frizerjev

Priporočamo tudi:Horoskop: Katera znamenja zodiaka se najpogosteje znajdejo v ljubezenskih trikotnikih?

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk