Najbolj natančen ljubezenski horoskop: Vodnar se mora naučiti biti ranljiv, predrznost bi lahko enega izmed znamenj “stala” razmerja

Ti nasveti vas bodo zagotovo spodbudili k razmišljanju.

Najbolj natančen ljubezenski horoskop: Vodnar se mora naučiti biti ranljiv, predrznost bi lahko enega izmed znamenj “stala” razmerja - Foto: Instagram

V vsakem razmerju sta dve osebi. Če svoje potrebe postavljate na stranski tir, da bi zadovoljili nekoga drugega, je čas, da spremenite dinamiko. Poslušanje svojega srca in svojih misli, tudi če se počutite neprijetno, je tisto, kar vas bo na koncu osvobodilo iz starih in oteženih krogov. Nekaj malega iz horoskopa Raka, ki velja za vsakega od nas, glede na to, da mesec začenjamo z novo luno v Ovnu, ki zahteva, da se naučimo dajati prednost sebi. Škorpijon, morda čutite vse večje razočaranje. Realnost se je izkazala za precej drugačno od pravljice, ki ste si jo zamislili. Ta mesec se morate naučiti, da obtoževanje ne koristi nikomur. Vi sami ste vir svojega blagostanja in sreče. Bolj ko se boste premikali v prostor polnosti, bolj bo to odražala vaša zunanja resničnost. Bik, spodbujamo vas, da se lotite obredov spomladanskega čiščenja. Z osvoboditvijo od pripovedi, da je ljubezen isto kot hrepenenje, boste lahko naredili prostor za izpolnjujoče partnerstvo. Posebni osebi, ki bo sprejela vse vas in vam dala občutek, da ste videni na način, kot še nikoli niste bili.

Vsako horoskopsko znamenje ima določene lastnosti in značilnosti, ki mu preprečujejo, da bi dosegel povsem zdrav in idiličen odnos. Spodaj vam predstavljamo najboljše ljubezenske nasvete za vsako nebesno znamenje. 

Ne spreglejte: 

OVEN

Nenehno iskanje nečesa novega in vznemirljivega vas pogosto vodi v kratkoročne, nezavezujoče odnose. In takoj, ko vam v odnosu postane dolgčas, želite oditi. Cesta po kateri hodite je absolutna slepa ulica, še posebej, če resnično poskušate ustvariti dolgoročno razmerje.

Ljubezen in strah sobivata, Oven. Takšen je zakon dvojnosti. Tako se odvija življenje v tej časovni in prostorski resničnosti. Vendar imate vedno možnost, da izberete slednje. Da se s pogumnim srcem soočite s sencami in ostanete vedno znova odprti. Nekaj nam pravi, da boste doživeli alkimijo najvišjega reda. Za nekatere so lahko tema tudi potovanja in gibanje. Se želite s partnerjem povezati na globlji ravni, pa ne veste, kako? Razmislite o potovanju v kakšen kraj, ki ga oba skupaj prvič raziskujeta. Tudi samske ovne spodbujamo, da se odpravijo na lastno pustolovščino. Pravijo, da nas ljubezen najde na najbolj nepričakovan način.

BIK

Biki radi sledite ustaljenim vzorcem. Trmasta narava vam preprečuje, da bi se odprli novim idejam, prav tako pa ne dovoli, da bi se vaš odnos razvil, vendar v vaših ljubezenskih odnosih poskusite razmišljati bolj fleksibilno, saj boste drugače lahko razočarani. 

Sprejmite vse, lepo, z notranjim zavedanjem, da vam vesolje zagotavlja natanko tiste izkušnje, ki jih potrebujete za razvoj na ravni duše. Da, tu je lekcija za vas. Vi ste vir svoje blaženosti in sreče. Če se boste naučili ustvariti svoj lastni napoj sreče, boste bolj prizanesljivi do partnerjevih pomanjkljivosti. Samske spodbujamo, naj se lotijo spomladanskega čiščenja. Če se boste osvobodili pripovedi, da je ljubezen isto kot hrepenenje, boste lahko naredili prostor za zdravo partnerstvo. Posebni osebi, ki bo sprejela vse vas in vam dala občutek, da ste videni na način, kot še nikoli niste bili.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Poosh (@poosh)

DVOJČKA

Nenehno razmišljate o tem, kaj si drugi mislijo o vas. In to je izjemno strupeno razmišljanje, zlasti ko gre za odnose.

Pomembno je, da se počutite kot doma, ko ste sami s partnerjem – in če se z njim pogovarjate, boste poskrbeli, da nimate razloga za skrb.

Ta mesec za vas velja mantra "najprej prijatelji in šele nato ljubimci". Čutite navdih za spoznavanje partnerja zunaj spalnice. Razumete, kdo je v svojem bistvu in kaj je tisto, kar požiga njegovo dušo. Ne pozabite se izpostaviti in z njim deliti tudi zgodbe iz svoje preteklosti. Če partnerju pokažete, kdo ste bili, preden ste ga spoznali, mu boste odprli povsem nov portal ljubezni in intimnosti. Samski Dvojčki se bodo morda močno zaljubili v nekoga, ki so ga nekoč poznali. V nekoga, s katerim prej niso imeli priložnosti raziskati stvari. Vstopite v novo s široko odprtimi očmi. Da, to pomeni, da si zabeležite zelene in tudi rdeče zastave. Komunikacijski slog  med vami in potencialnim ljubimcem, vam bo povedal vse, kar morate vedeti o potencialu tega partnerstva.

RAK

Raki se poskušajo izogniti konfliktom, zlasti ko gre za ljubezen. To je zato, ker tudi v toksičnih situacijah še naprej romantizirate ljubezenske odnose.

Zelo pomembno je, da se naučite deliti svoja čustva s partnerjem, namesto da jih zadržujete zase. Ko boste to začeli, boste imeli priložnost zgraditi bolj pošten in trajnejši odnos.

V vsakem razmerju sta dva človeka in če svoje potrebe postavljate na stranski tir, da bi zadovoljili nekoga drugega, je čas, da spremenite dinamiko. Če boste govorili svoje srce in um, tudi če vam bo neprijetno, se boste na koncu osvobodili starih krogov. V tem mesecu vas čaka še ena tema, in sicer spolna revolucija. Pozivamo vas, da ponovno ocenite svoj odnos s telesom, se prenehate opravičevati za to, kar ste, in si povrnete svojo moč. Pomlad 2022 je odličen čas, da se sprehodite skozi portal užitka in eksperimentirate z načinom življenja, ki ste si ga vedno želeli.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Poosh (@poosh)

LEV

Levi ste lahko zelo samovšečni in se imate radi, vendar ne dovolite, da bi vaš ego postal ovira za razvoj odnosa.

Naučite se slišati in razumeti, kako se druga oseba počuti. Zdi se, da se sami počutite se ujeti v življenju, ki ste si ga je ustvarili sami. Želite se dvigniti, vendar ne veste, kako. Sprejmite to, kar prihaja, kot povabilo, da se zazrete vase in si zastavite prava vprašanja. Ocenite, kaj si resnično želite od tega partnerstva. Zapomnite si, da ni nič bolj osamljenega kot vsak dan hoditi v posteljo z nekom, zaradi katerega se ne počutite opaženi ali slišani, lepi. Mesec, ki je pred vami, bi lahko s seboj prinesel tudi pomemben klic k prebujanju. Spoznanje, da vas je nekdo, ki ste mu zaupali, ves čas zavajal. Zaupajte inteligenci svojega telesa. Zaupajte temu, kar vam govori vaša notranjost. Dolžni ste sebi, da sprejemate odločitve, ki vam prinašajo veselje, ne da bi vas skrbelo, kako vas bodo dojemali drugi ljudje.

DEVICA

Ni skrivnost, da so Device nagnjene k analiziranju vsega na svetu. Ni tako slabo razmišljati racionalno, a ko dovolite, da vas prizadene veliko malenkosti, to postane problem. Koristno bi si bilo priznati, da so odnosi najbolj oddaljeni od popolnosti.

Prenehajte se opravičevati za svojo preteklost. Prenehajte se opravičevati za svojo sedanjost. Prenehajte se opravičevati za to, kar si resnično želite na ravni duše. To poglavje vašega življenja zahteva, da ste iskreni, tako do sebe kot do drugega. Če morate zaradi tega ponovno potrditi svoje meje ali na novo opredeliti pravila sodelovanja, naj bo tako. Zapomnite si, da vas prava oseba nikoli ne bo z gasom prepričala, da ste preveliki ali da so vaša pričakovanja nerealna. Poskrbite le, da boste svoje potrebe sporočali na zdrav način, namesto da se igrate pasivno agresivne. Samske Device so opozorjene na moč lastne intuicije. Če se vam zdi, da nekaj ni v redu, je verjetno res tako. Če boste rekli ne tistemu, kar ni v skladu, boste naredili prostor za tisto, kar je.

TEHTNICA

Usmiljeni ste in pripravljeni sprejeti dobesedno vsako osebo. Ko pa začnete sprejemati napačne ljudi, se ta značajska lastnost spremeni v slabost.

Preberite več o dragih ljudeh, da si malo bolj realistično ustvarite svoje mnenje in bodite previdnejši do ljudi, ki jim zlahka zaupate.

Vsi smo že imeli nekaj romantičnih razmerij, v katerih smo bili v stiku z drugimi. Vsem nam je zlomil srce tisti, za katerega smo verjeli, da nam bo stal ob strani v vseh težkih časih. Vendar se ne boste več zadovoljevali s polovičnimi ljubeznimi, Tehtnica. Končali ste s poskusi, da bi si ustvarili dom iz ljudi, ki so z eno nogo stalno pred vrati. Želite čarobnost. Želite ognjemet. Pravo ljubezen. Veliko ljubezen. Partnerstvo, ki bo postalo vaša varnostna odeja v sicer negotovem svetu. Zato se nehajte opravičevati za to, kdo ste in kaj si vaše srce resnično želi. Jasno izrazite svoje namere in si zaupajte, da boste manifestirali novo resničnost.

ŠKORPIJON

Pogosto imate velika, globoko zakoreninjena vprašanja, ko gre za zaupanje.

Edini način za izgradnjo resnično zdravega odnosa je, da si dovolite zaupati svojemu partnerju – in seveda – veliko odprtega pogovora. Tako pa se vam zdi, da vam nekaj ne gre. Namesto da intelektualizirate svoja čustva, bodite realni sami s seboj. Poslušajte, kaj vam v vsakem trenutku sporoča vaše telo. Vaše črevesje vam lahko pomaga odkriti številne skrivnosti, ki jih logični um ne more razrešiti. Zato je april 2022 čas, ko boste razumeli, kaj je služilo svojemu namenu, prekinili stare cikle in prevzeli nadzor nad svojim življenjem. Zato se zavestno potrudite, da srečate ljubljeno osebo v sebi, namesto da obsedeno razmišljate o romantiki. Pot, na katero ste se podali, je morda osamljena, vendar vas bo na koncu popeljala na pot svobode.

STRELEC

Mnogi vam zavidajo, da ste na prostem - vendar v dolgi zvezi to povzroča določene težave. Vaša razuzdanost pogosto uniči vaše odnose, zato pa se vam pogostp zdi, da se počutite zadušeno. Namesto da intelektualizirate svoja čustva, bodite realni sami s seboj. Poslušajte, kaj vam v vsakem trenutku sporoča vaše telo. Prihodnji tedni so čas, ko bodo k vam prihajale jasne razlage, zakaj se vam nekaj dogaja v življenju. Tako boste stare stvari lažje pustili za sabo in začeli nove. Namesto, da obsedeno razmišljate o ljubezni in romantiki, srečo najprej poiščite v sebi in za začetek vzpostavite ljubezen do sebe.

KOZOROG

Ko razmišljate o odnosih, niste posebej optimistični. Da, morda ste imeli v preteklosti neprijetne izkušnje, vendar poskusite razumeti, da kljub temu niso vsi odnosi negativni. Vsak človek se sčasoma zaljubi v tisto, o čemer sanja.

Vse skupaj se zdi nekoliko soodvisno, kajne? Skoraj tako, kot da ste se zapletli v mrežo pričakovanj, iz katere nimate izhoda. Da, to je ljubezen, ki ste jo aktivno manifestirali v svojo izkušnjo. Tovrstno partnerstvo, zaradi katerega se počutite izpolnjene na številnih ravneh. Vendar to ne pomeni, da ne hrepenite po svobodi in neodvisnosti. To ne pomeni, da si ne želite raziskati, kdo ste zunaj tega odnosa. Če boste morali zaradi ponovnega pridobivanja delov sebe, ki ste jih v določenem obdobju izgubili, za nekaj časa preiti v hibernacijo, naj bo tako. Poskrbite le, da boste izrazili svoje potrebe, namesto da izginete brez opozorila. Če je vaša komunikacijska igra močna, boste preživeli tudi najhujšo nevihto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Poosh (@poosh)

VODNAR

Zaradi vaše neodvisne narave ste pogosto izolirani – kot da drugim ne morete pokazati, da imate tudi vi občutke.

Pravzaprav biti ranljiv ni tako slabo - neverjetno prispeva k vaši osebni rasti (ranljivost v ljubezenski sferi je še posebej koristna).

Vse se ruši, da lahko opustite lažno in začnete znova v vsakem pomenu besede - z ljubljeno osebo ali brez nje, odvisno od tega, kje se nahajate ta trenutek. Stvari se bodo skoraj brez težav postavile na svoje mesto v trenutku, ko se boste prenehali upirati toku. Ne pozabite, da je vesolje na vaši strani in je bilo na vaši strani skozi vse to. Če ste v prostoru manifestacije ljubezni, ne dovolite, da bi vas zgodbe iz preteklosti zavirale. Vredni ste biti ljubljeni takšni, kot ste, in imate moč, da pokličete partnerja, ki se dan za dnem kaže za vas. Če morate opustiti polovično ljubezen, da bi naredili prostor za pravo, naj bo tako.

RIBI

Za vas je značilna nežna in sočutna narava, zato se pogosto prilagajate drugim ljudem in pozabljate na lastna čustva.

Če želite ustvariti zdrav odnos, morate prekiniti navado osrečevati drugih in biti točno to, kar ste, saj je odnos z vami lahko resnično čaroben. 

Ribe so lahko izredno skrivnostna bitja in prav to ohranja njihovo skrivnostnost. Vendar pa ravno ta skrivnostnost, ki jo ribice premorete, v ljudeh vzbudi občutek negotovosti. Morda so zgodbe, ki so vam jih pripovedovali o ljubezni, razlog, da ne morete prinesti daru sprejemanja in se do ljudi in potencialnih partnerjev obnašate negotovo? Nekaj za razmislek, medtem ko srkate sivkin čaj. Dovolite svojim srčnim izbrancem, da so videni in sprejeti takšni, kakršni so, medtem ko sebi dovolite enako. PS: Portal globoke intimnosti čaka, da ga odprete.

Fotografije: Instagram/@gabriellecaunesil

Preberite še: Izbrali smo 10 najlepših parov čevljev, ki sledijo letošnjim trendom, pod 100 evri

Priporočamo tudi: Monica Bellucci nas je navdušila s klasičnim stajlingom za vsak dan (že dolgo ni imela tako dolgih las!)

Najbolj brano