Veliki pomladni horoskop 2022: Škorpijoni se v službi ne znajdejo dobro, eno znamenje pa bo zelo dobro zaslužilo

Za nami so že prvi pomladni dnevi, ta horoskop pa nam bo razkril, kaj lepega nas čaka v naslednjih pomladnih mesecih. 

Veliki pomladni horoskop 2022: Škorpijoni se v službi ne znajdejo dobro, eno znamenje pa bo zelo dobro zaslužilo - Foto: Instagram

"Drago vesolje, naj mi bo malo neprijetno, da ne bom postal samozadovoljen.  Naj mi bo malo neprijetno, da bom nenehno v energiji ponovnega izumljanja. Naj mi bo malce neprijetno, da bom lahko presegel meje tega, kar mislim, da sem, in raziskal možnosti vsega, kar lahko sem." Poznate to molitev? Mnogi pravijo, da bi se morali strogi držati te astrološke zapovedi, saj nam pomaga, da z njo lažje začnemo nov cikel. In kaj je boljšega, kot začeti nov cikel z najbolj drhtečim in cvetočim letnim časom? Pomlad pa je izvrstna priložnost, da posadimo semena tistega, kar želimo gojiti v naslednjih mesecih. Zato izkoristimo ognjeno energijo in se z nezmanjšano strastjo podajmo za svojimi sanjami. Pri tem sprejmite vse neprijetnosti kot način za rast in izkoriščanje svojega polnega potenciala. Ne pozabite, da ugašanje lastne svetlobe, da bi bilo drugim ljudem udobno, ne pride več v poštev. Pripravljeni ste spoznati najbolj drzno in ekstravagantno različico sebe.

Ne spreglejte: 
In kako so vam resnično naklonjene zvezde? Preverite, v pomladnem horoskopu.

OVEN

Srečujete se z nerazumevanjem okolja in imate vtis, da eden od sodelavcev ne ceni dovolj vašega truda in zavzetosti. Včasih je treba sprejeti težje okoliščine, da bi odpravili možnost izsiljevanja ali poslovnih stikov, ki ne ustrezajo vašim osnovnim kriterijem. Pomembno je, da svojo ustvarjalno energijo pravilno usmerite skozi delo ali ustvarjalnost, pa tudi, da se oddaljite od osebe, ki vas dodatno obremenjuje.

V ljubezenski zvezi poskušate pravilno razumeti različne vidike partnerjevega vedenja, vendar ne najdete zadovoljivega odgovora. Poskušajte si zapomniti, da ni priporočljivo odreagirati na podlagi prvega impulza, ampak počakati, da se vrele strasti umirijo. Dobro rešitev oziroma resnico je mogoče videti le z določene čustvene distance. 

BIK

Nekdo kritizira vaše ideje ali vedenje do sodelavcev, vi pa neprijetne komentarje spretno ignorirate. Skrbite za uspešne rezultate in izboljšanje svojega finančnega položaja, kar vam bo šlo odlično od rok tudi v bodoče. Še naprej boste spretno iskali rešitve in ne boste sprejemali ultimativnih ponudb. Znali boste nežno vsiliti svoje poklicne cilje in visoke kriterije.

V ljubezenskem življenju morda menite, da so vse težave za vami. Vendar vas lahko nekdo preseneti na malce neroden način. Ni razloga, da bi pretiravali s svojo vlogo ali čustvenimi potrebami pred ljubljeno osebo. Če ste mladi ali samski, od zgolj enega srečanja pričakujete preveč, saj ta ne bo v celoti izpolnil vaših pričakovanj.

DVOJČKI

Zahvaljujoč dobri strategiji in novim informacijam o poslovnih priložnostih širite svoja zanimanja v različne smeri. Imate odlično priložnost za uresničevanje dolgoročnih poslovnih interesov. Velikokrat imate glavno besedo v odnosu do svojih sodelavcev in znate doseči dober položaj.  Dogodki, ki vas bodo spremljali v ljubezenskem življenju, so več kot spodbudni.

V družbi ljubljene osebe boste čutili veliko čustveno ekstazo in zadovoljstvo. Uživali boste v vedenju nekoga in v pripravljenosti, da vam ugodi na različne načine. Če ste mladi ali samski, vas čakajo zanimivi stiki in nova poznanstva. Nekdo vas bo očaral s svojim videzom in stilom.

RAK

V svojih namerah delujete odločno in ste navdušeni, ko ugotovite, da okolje podpira vaše ideje. Nova znanja pozitivno vplivajo na vašo poklicno usmerjenost. Ocenite lahko ugodne razmere na poslovni sceni in oblikujete dober nastop pred sodelavci. Bodite pozorni na možnost poslovnega partnerstva za daljše obdobje.

Čutite, da ste na čustveni prelomnici, zato natančno analizirate partnerja ali osebo, ki vam je všeč. Ljubezenski dogodki, ki jih pričakujete, imajo nenavaden čar in vas navdajo s pozitivnim razpoloženjem ali navdušenjem. Čustvena harmonija pa bo najlepši odsev intimne sreče, ki vas spremlja.

LEV

Ob vsej ažurnosti in odgovornosti, ki jo izkazujete, ne morete v celoti zadovoljiti vseh svojih sodelavcev. Prepričevali vas bodo, da nadaljujete z začetim delom in da prezrete spremljajoče komentarje ali razna opozorila. Občasno bo zaznati rahlo pomanjkanje volje ali koncentracije pri opravljanju nekaterih rutinskih opravil. Delovali boste zadržano in ne boste želeli prekoračiti svojih poslovnih pooblastil, zato voste končno odločitev dolgo prelagali. Zdi se, da preživljate nov 'ljubezenski somrak'.

Pogrešate večje izbruhe čustev in strasti v ljubezenski zvezi. Partner je pogosto odsoten iz vam neznanih razlogov, zato vam prikrajša svojo čustveno pozornost. Na skrivaj si želite romantičnega srečanja ali uresničitve "ljubezenske vizije".

DEVICA

Delujete pretenciozno in imate vtis, da imate pred seboj pomembne poslovne cilje. Zaradi slabih poslovnih in finančnih ocen vas čaka začasna faza stagnacije in nekaj dodatnih obveznosti. Vse pa je mogoče popraviti v skladu z osebno motivacijo in danimi pogoji. Prosite nekoga za posredovanje pri reševanju poslovnih, materialnih ali lastninskih dilem.

V zasebnem življenju zelo pogosto subjektivno ocenjujete partnerjevo vedenje, ste do njega celo skeptični, vendar ni razloga, da bi zavračali spodbujanje in prisotnost osebe, ki vam je blizu. Včasih se znajdete v čustvenem vzponu ali v svojem čudovitem fantazijskem svetu. Pomembno je, da verjamete vase ali v stvari, ki vas navdajajo z ljubečim navdušenjem in dodatnim navdihom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Poosh (@poosh)

TEHTNICA

Ste v odlični formi in imate zanimive ideje. Po preizkušenem receptu uveljavljate uspešna pravila v poslovnem in finančnem sodelovanju. Potrebujete dobro spodbudo ali nekoga, ki vas podpira pri sprejemanju odločitev. Vaša zmagovalna kombinacija je kombinacija lepih in uporabnih stvari v različnih smereh.

V odnosu z ljubljeno osebo vam včasih primanjkuje začetnega entuziazma ali dovolj poguma, da bi izrazili svoje čustvene namere. Oklevanje vas lahko pripelje do napačnih čustvenih odločitev. Ljubezen se spreminja, dovoljeno je vse, kar vodi k skupni sreči in zadovoljstvu. Vaš čustveni profil običajno določa vaše želje ali možnosti.

ŠKORPIJON

Delujete iznajdljivo in zelo sugestivno do svojega okolja, vendar to ni zadosten pogoj ali zagotovilo za poslovni uspeh. Dogovoriti se morate o skupni rešitvi in ​​bolje zaščititi svoje poslovne interese. V odnosu s sodelavci so sporni trenutki, zato so obljube nekoga podvržene nenadnim spremembam.

Ste v fazi ljubezenske zveze in vas izredno privlači kombinacija čustvene, strastne in intelektualne povezanosti, a osebi v vaši družbi nekaj tega manjka. Ni vam treba komplicirati svoje čustvene povezave ali postavljati 'strogih pogojev', ki jih nekdo ne more izpolniti. Osredotočite se na svetle teme, vedno obstaja še "boljši del realnosti".

STRELEC

Obstajajo sodelavci, ki nenehno prinašajo dodatno napetost in tako otežujejo vaš poslovni ali družbeni položaj. Odločiti se morate za novo poslovno vizijo ali zanesljivega partnerja s podobnimi idejami. Nove informacije je mogoče razlagati na različne načine, naj vas prvi vtis ne zavede.

V ljubezenskem življenju se kar naprej spretno izogibate zanimivim situacijam. Obstajajo nenadni dogodki, ki uidejo izpod vašega nadzora ali niso v skladu z vašimi čustvenimi potrebami. Partner vas dodatno obremenjuje s svojimi predstavami o dogodkih ali stvareh, ki se vam zdijo nepomembne. Imate drugačna merila in prioritete.

KOZOROG

V naslednjih mesecih boste skrbeli za izboljšanje položaja in sloga poslovnega izražanja ter za uspešnejše rezultate. Vaša energija bo močna in polna entuziazma, sami pa ste dovolj ambiciozni, da boste z zavzetostjo odgovarjali na nova poslovna srečanja. Vaša strokovna naravnanost in dobra zgovornost nedvomno zagotavljata uspešne rezultate. Čutili boste, da popuščate na ljubezenskem, čustvenem nivoju, zdelo se vam bo, da nikakor ne dosežete čustvene harmonije.

Počutili se boste se čustveno napeto, vendar ne boste želite, da bi kdo drug rešil vaše ljubezenske dileme. Potrebna je določena mera poguma, da stvari imenujemo z imenom ali določimo njeno pravo vrednost. Ljubezenska sreča je dosegljiva, če verjamete v možnost medsebojnega vpliva in prilagajanja.

VODNAR

Nove informacije in dogodki na poslovnem prizorišču potrjujejo vaša ambiciozna pričakovanja. Delovali boste zelo zahtevno in pripravljeni boste prevzeti vodstvo pred svojimi sodelavci. Dobro boste poskrbeli za opredelitev skupnih odnosov, pravil ravnanja ali skupnih interesov v poslovnih pogajanjih.

Borili se boste za najboljše možne poslovne in finančne interese in pogoje, ob vsem tem pa boste še vodili aktivno družabno življenje in se z veseljem pojavljali na javnih mestih. Želite si novih čustvenih stikov, vezi in za vas nič ni nedosegljivo. Kar se drugim zdi težko ali nemogoče, je dobro usklajena različica čustvene afirmacije. Čakajo vas prijetne spremembe in novi dogodki v zvezi z vašo ljubljeno osebo.

RIBE

V skladu s svojimi perfekcionističnimi zahtevami je očitno, da v stvari vlagate preveč, kar vas utruja in obremenjuje. Morate se spretno prilagajati različnim pogojem poslovanja in ostati dosledni pri svojih namenih. Naj vam ne  zmanjka optimizma in močne volje. Pri srečanju s sodelavci uporabite svoje najmočnejše prednosti, v ospredje naj pride vaše znanje, empatija ter predanost delu.

Včasih lahko različni pogledi na stvari ali dogodke povzročijo ljubezenski prelom, hkrati pa ustvarijo novo priložnost za čustveno zbliževanje. Z bližnjo osebo je vse mogoče doseči in premagati na dober način, naj vas pravi odmerek modrosti, čustev in strasti pripelje do skupne ljubezenske rešitve.

Fotografije: Instagram/@hoskelsa

Preberite še: Mislite, da veste – a o resnici NIMATE POJMA! To so zvezdniki, ki so spregovorili o duševnih boleznih

Priporočamo tudi: Razkrivamo 3 astrološka znamenja, ki naj bi se SLABO poljubljala

Najbolj brano