Horoskop: Kolikokrat boste v svojem življenju doživeli veliko ljubezen glede na svoje nebesno znamenje?

27. 3. 2022
Horoskop: Kolikokrat boste v svojem življenju doživeli veliko ljubezen glede na svoje nebesno znamenje? (foto: Instagram)
Instagram

Hrepenite po ljubezni? Naj vam tokrat zvezde razkrijejo, kolikokrat v življenju boste doživeli veliko in pravo ljubezen.

Želni ljubezni? Zelo pogosto si želimo, da bi horoskop lahko razkril našo prihodnost in ga pogosto dojemamo kot oporo pri načrtovanju naslednjih korakov – še posebej, ko gre za ljubezen. Ljubezen je nekaj, po čemer vsi hrepenimo in vsi bi jo radi doživeli vsaj enkrat v življenju. 

Nekatere stvari morda niso predvidljive, vendar jih je mogoče predvideti, zlasti na podlagi značilnosti in preferenc nebesnih znamenj.

Preverite, kolikokrat se bo vaše nebesno znamenje v celoti predali pravi, čutni ljubezni. 

Ne spreglejte:

OVEN

Ovni se v življenju lahko večkrat zaljubijo in ko se zaljubijo je to nadvse goreče in strastno. Naval strasti in ljubezni pa to znamenje kmalu popusti, kar pa jim daje možnost in priložnost, da lažje najdejo novo ljubezen in se ji, vsaj za kratek čas, zopet v celoti predajo.

BIK

Bik je znamenje, ki v življenju lahko zares ljubi le enkrat. Govorimo o znamenju, ki ljubi izredno ljubeče in predano, celo trmasto v svoji ljubezni, in ko bik ljubi ali se zaljubi, lahko s svojo ljubljeno osebo brez dvoma preživi vse življenje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMELIE LINDMARK (@emitaz)

DVOJČKA

Predstavniki znamenja dvojčkov ponavadi iščejo absolutno ljubezen do konca življenja, ne glede na trenutno čustveno stanje. Dvojčki se sicer znajo predati iskreni ljubezni, a so ves čas na preži za novimi iskrami ljubezni. Verjamejo, da je vedno nekaj več, nekaj boljšega in nekaj večjega, kar bi lahko doživeli v ljubezni. 

RAK

Znamenje raka se lahko le dvakrat v življenju ujame v mrežo ljubezni. Če so v prvi ljubezni razočarani, preživijo daljša obdobja – najprej za zdravljenje brazgotin, kasneje pa za iskanje novega partnerja. Ko ga končno najdejo, dajo vse od sebe, da osebo ob sebi obdržijo in jo ljubijo brezkompromisno, z vsem srcem.

LEV

Levi ljubijo ljubezen in se izredno radi vedno znova zaljubljajo. Kot osvajalci se ne bojijo čustvene udeležbe v novem razmerju, tudi če obstaja nevarnost, da bodo prevarani ali prizadeti. Lev rad vstopa v številne odnose, zavedajoč se, da je večina odnosov zgolj prepletena z ekstazo in strastjo, le redko je odnos plod prave ljubezni.

DEVICA

Device so v ljubezni, tako kot na vseh drugih področjih, zelo sumničave in skeptične. Zares predano ljubijo zgolj dvakrat v življenju, saj težko dovolijo, da bi nekdo popolnoma zasedel njihov svet in jih v celoti spoznal.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMELIE LINDMARK (@emitaz)

TEHTNICA

Tehtnica je znamenje, ki se lahko v življenju večkrat zaljubi, želi verjeti v ljubezen in nikakor ne more ostati sama. Tudi če žaluje za ločitvijo, je vedno pripravljena z vsem srcem začeti novo razmerje.

ŠKORPIJON

Škorpijon ljubi samo enkrat. Predstavniki tega znamenja imajo lahko veliko zvez in dogodivščin, a ljubijo v resnici le enkrat. Zanje odnos ni le fizičen, ampak globoko čustven, ti zelo skrivnostni predstavniki nebesnih znamenj pa težko gradijo nove odnose.

STRELEC

V življenju se to nebesno znamenje večkrat preda ljubezni in omamni strasti. Na koncu pa izberejo osebo, ki je sposobna slediti vsem izzivom in je sposobna ohranjati popolno pozornost strelca. Šele s pravo osebo osvojijo lekcijo o pomenu kompromisa in stabilnosti.

KOZOROG

Ko ljubijo kozorogi, ljubijo trdno, iskreno in z največjo vnemo ter predanostjo. Prav tako pa mirne vesti, polni poguma lahko zapustijo razmerje, če čutijo, da jim to razmerje ne prinaša več sreče. Kozorogi imajo izrazito močne osebnosti in verjamejo v pravo, trdno ljubezen, ki pa se po njihovem mnenju lahko zgodi zgolj enkrat do dvakrat v življenju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOSEFINE H. J (@josefinehj)

VODNAR

Vodnarji v povprečju v svojem življenju lahko ljubijo trikrat. Nagnjeni so k iskanju idealnega partnerja, ki je prijatelj in ljubimec v njihovem življenju, zato so pogosto zavedeni, da je ljubezen nekaj, kar pravzaprav ni. 

RIBE

Ribice lahko v svojem življenju resnično ljubijo samo eno osebo. Ko srečajo sorodno dušo, spustijo sidro in je ne izpustijo. Po drugi strani pa so ribice tako kot vodnarji nagnjeni k idealizaciji, zato njihovo dojemanje odnosa pogosto ni realistično.

Fotografije: Instagram/@emitaz

Preberite še: Trend, ki ga bomo spomladi videli povsod: Najljubša obutev modnih deklet v tej nepričakovani barvi je že hit na Instagramu

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez nosila te dolge hlače, ki smo jih v 90-ih nosili vsi. Jih še imate?

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk