Horoskop: Vse o karierni poti vodnarja in najboljša delovna mesta zanje

Vodnarji ste znani po tem, da ste zelo samozavestni, inteligentni in optimistični. Zelo radi temeljito pretehtate idejo od začetka do konca, ste zelo ustvarjalni, spremlja vas organiziran in dobro premišljen pristop. Če ne dobite pohvale ali nagrade, se boste hitro naveličali svojega dela. Radi postavljate svoja pravila in delate, kar hočete, če v tem zaznavate pravi namen. Inovativnost je karakteristika, ki vam omogoča ostati v koraku s časom.

Horoskop: Vse o karierni poti vodnarja in najboljša delovna mesta zanje - Foto: Profimedia

Najbolj primerni ste za delovna mesta, ki zahtevajo nekonvencionalno razmišljanje. Vodnarji se v delovnem okolju običajno počutite kot doma, spremlja vas globok, abstrakten miselni proces, uživate v tem, da pomagate drugim. Premišljenost in nagon za pomoč sta velika prednost, radi ustvarjate tudi nove izzive.

Najboljša delovna mesta za vodnarje in vodnarke

PROFESOR NA FAKULTETI

Visokošolsko izobraževanje je za vas odlično poklicno področje. Predvsem zato, ker se morate kot profesor resnično intenzivno poglobiti v svoje področje. Delovno mesto profesorja so sanje inteligentnega vodnarja, ki najbolj uživa ko predava. Vodnarji ste intelektualci, ki imate lahko zelo uspešno kariero v akademskem svetu.

ZNANSTVENIK ALI RAZISKOVALEC

Karierne želje vodnarja in vodnarke so že v mladih letih povezane z znanostjo, uživajo v raziskovanju. Zaradi njihove ljubezni do preizkušanja novih teorij in širjenja znanja je to poklic, v katerem najbolj uživajo. Poleg tega je znanost izjemno inovativna, kar pomeni, da vodnarju na tem področju nikakor ne bo dolgčas.

INŽENIR OKOLJA

Vodnarji ste humanitarci in radi skrbite za okolje. Ves čas delate načrte za prihodnost, da bi pomagali varovati okolje na edinstven način. Prizadevni ste pri vsem kar na tem področju počnete, saj si resnično želite, da bi bilo okolje urejeno tudi za prihodnje generacije.

ASTROLOG IN SVETOVALEC

Če želite biti astrolog ali svetovalec, morate združiti inteligenco in intuicijo, kar zna vodnar storiti na edinstven način. Branje natalne karte in spremljanje tranzitov ter analiziranje, kako lahko energije tranzitov vplivajo na ljudi, je nekaj, kar je vodnarjem pisano na kožo.

SODNIK

Poklic sodnika je idealen za vodnarja ker ima zelo dobro razvito veščino objektivnosti. Vodnarji so tisti, ki znajo zelo dobro oceniti kaj je prav in kaj je narobe, zato je to eden izmed najboljših poklicev zanje. Ker so zelo inteligentni jim neprestano izobraževanje na področju prava ne povzroča težav.

SOCIALNA DELAVKA 

Vodnarji želijo pomagati drugim, hkrati pa znajo objektivno pogledati na situacijo, ko delajo z družinami ali s posamezniki, ki potrebujejo pomoč. Prav tako znajo poiskati različne metode za pomoč glede na njihove situacije, saj so obdarjeni s spretnostjo, da odkrijejo, katere so najboljše metode za pomoč tistim, ki resnično potrebujejo pomoč.

IT STROKOVNJAK

IT je zahtevna poklicna pot z nenehno potrebo po novih idejah in inovacijah. Vodnarji so rojeni tehniki. Obožujejo tehnologijo in so navdušeni nad vsakim novim razvojem na tem področju. Vodnarju nikoli ne bo dolgčas, če deluje kot programer ali razvijalec programske opreme. IT področje zahteva nenehna prizadevanja za raziskovanje, preizkušanje in odkrivanje napak, da bi dosegli določeno rešitev. Zato je vodnar zelo primeren, saj je potrpežljiv do ljudi in opreme, s katero dela.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Največji trendi kavbojk tega leta vas bodo popeljali naravnost v najstništvo. Se jih spomnite?

Priporočamo tudi: Stajling Carle Bruni vas bo prepričal, da preizkusite ta priljubljen modni trend

Najbolj brano